Van de Beek: 'Na PSV uit was het superstil'

sammekors, 20-04-2018 om 12:20, 5982 views, Ajax |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Volgens Ajax-middenvelder Donny van de Beek heeft het verlies van Ajax tegen PSV van afgelopen weekend de sfeer in de selectie geen goed gedaan. Ajax verspeelde de laatste kansen op de titel en sluit het seizoen zo in mineur af.

'Het was na afloop superstil', vertelt Van de Beek op de officiële website van Ajax. 'Je baalt ontzettend van het resultaat. Tijdens de busreis naar Amsterdam praat je ook niet met elkaar. De dagen daarna heb je het wat meer daarover, dan probeer je het met elkaar te bespreken.'

'De oudere jongens zoals Klaas Jan Huntelaar en Lasse Schöne praten extra en proberen het plezier erin te houden. Dat moet ook wel, een negatieve sfeer helpt niet. We probeerden de afgelopen dagen weer een beetje plezier te maken op de training, want zonder plezier gaat het niveau ook omlaag', legt de jonge middenvelder uit.
 
De overwinning op VVV-Venlo was slechts een klein doekje voor het bloeden, want het kampioenschap is hoe dan ook uitgesloten. Van de Beek: 'Vandaag (donderdag, red.) moesten we ook gewoon winnen voor die tweede plaats. De eerste helft was stroef, maar de tweede helft hebben we goed opgepakt. Het tempo lag veel hoger. Ik speelde zelf ook een redelijke wedstrijd, maar ik had wel een goaltje moeten maken, haha.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennis1964
We zijn nog steeds de beste maar we hebben dit jaar enorm veel pech gehad. Net als vorig jaar in de competitie. En of een trainerswissel nu wel of niet goed was en of het management nu wel of niet goed is.
Soms zit het mee en soms zit het tegen. Ajax komt er altijd weer bovenop. WZAWZDB
1 -3
Youri08
10 punten achter op moment van kampioenschap en het spel wat steeds treuriger wordt terwijl het met de winterstop het aankijken weer waard werd, en jij noemt het pech en we zijn nog steeds de beste? Proost!
2 0
chloorbestendig
Kreeg tijdens de wedstrijd niet echt het idee dat het de heren heel veel uit zou maken of ze zouden winnen of verliezen. Verbaas me dat ze niet de polonaise mee hebben gelopen.
4 -2
Ajaxtrouw
Denk dat je de mannen veel kunt verwijten maar niet dat ze onverschillig zijn.
1 0
chloorbestendig
Ik help het je hopen, toch zie ik regelmatig lachende gezichten en schouderklopjes na puntverlies, zie ze eigenlijk alleen maar boos weglopen als ze gewisseld worden terwijl ze dat niet willen.
0 0