Instructies: Zo zet je AS bovenaan je tijdlijn

FinnDekker, 26-04-2018 om 14:00, 2806 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Is het je opgevallen dat de pagina's die jij leuk vindt steeds minder vaak op jouw Facebook-tijdlijn verschijnen? Dat zou goed kunnen, want Facebook heeft een paar veranderingen doorgevoerd. Maar daar kun je iets aan doen. Zorg ervoor dat Ajax Showtime in jouw tijdlijn aanwezig is en mis niets meer van het laatste nieuws!

Wat is er aan de hand? Nou, Facebook heeft begin dit jaar een nieuw algoritme verzonnen. Hiermee zorgt het ervoor dat posts van familie en vrienden vaker langskomen en pagina's die leuk gevonden worden minder vaak. Niet zo zeer een slechte zet van Facebook. Echter, vanaf heden zie jij vaker dingen die een vriend, kennis of familielid leuk vindt, in plaats van wat jij echt leuk en interessant vindt. Slecht nieuws dus voor de doorgewinterde Ajacieden.

Met de transferwindow op komst, de malaise rondom de club en de successen van zowel de jeugd als Jong Ajax is er genoeg wat jij niet kan en wil missen. Ajax Showtime houdt je elke dag constant op de hoogte van de belangrijkste, leukste, vervelendste en mooiste gebeurtenissen rondom onze Godenzonen. Je kunt er nu heel makkelijk iets aan doen om dit alles niet meer te missen. Maar wat precies? Dit zijn de stappen!

1. Op de Facebook-pagina van Ajax Showtime zie je tussen "Vind ik leuk" en "Delen" de optie "Volgend" staan.

 

2. Klik op "Volgend" en kijk bij "In je nieuwsoverzicht".

 

3. Verander het vinkje van "Standaard" naar "Als eerste weergeven".


Je zult merken dat wanneer je jouw tijdlijn bekijkt, de laatste één of twee posts van Ajax Showtime bovenaan komen te staan. That's it! We hopen je terug te zien op onze Facebookpagina! Vind je ons nog niet leuk? Dan kun je dat hier meteen doen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kleinedraaicirkel
Kan dit ook met Twitter? Het is leuk dat ik jullie volg maar een bericht van 17u geleden als eerst lezen is een beetje kut. (Terwijl het middag is)
0 0
JipVR
Twitter is zo ongeveer het enige populaire social media kanaal dat nog een chronologische tijdlijn hanteert. Dus in principe zou hier geen probleem moeten zijn. Wat ze wel doen, is populaire tweets van verder terug laten zien. Als je je tijdlijn ververst zou dat weg moeten zijn.
0 0
sammekors
Voor zover bij ons bekend is dat niet mogelijk, maar we zullen het even uitzoeken. Wat je in ieder geval wel kunt doen, is mobiele meldingen inschakelen, waardoor je geen tweet van ons meer mist. Op de desktopsite van Twitter doe je dat door op de drie stipjes naast de volgknop te drukken. Vervolgens is er de optie mobiele meldingen in te schakelen.
0 0