'Ik weet niet of NEC meer excuses heeft'

FinnDekker, 17-04-2018 om 08:11, 22545 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Dani de Wit is trots op zijn ploeg. Het talent won met Jong Ajax voor de tweede keer op rij van NEC, nadat de eerste wedstrijd werd afgekeurd vanwege het onrechtmatig meespelen van Teun Bijleveld. Door de winst zijn de beloften nu koploper in de Jupiler League.

'We hebben nog steeds geen titel en blijven rustig, maar we zijn nu even ontzettend blij', opent De Wit in gesprek met Ajax TV. Jong Ajax voelde zich benadeeld na de keuze van de KNVB om de wedstrijd over te spelen. 'Je krijgt ineens te horen dat de wedstrijd niet telt. Dat is ongelooflijk. Des te meer wilden we vandaag. Ik weet niet of NEC nog meer excuses heeft, maar ze mogen best nog een keer komen. Dan maken we ze voor de derde keer af.'

'Nog twee keer winnen en we staan met een mooie schaal', kijkt de middenvelder tot slot vooruit. 'Het is een hartstikke spannende competitie. We hebben het een aantal keer weggegeven. Dat is ongelooflijk en dat moet er gewoon uit. Maar ik denk nu wel dat we de laatste twee er ook uit gaan slepen. We zijn vastberaden om te winnen.'

 

Dani de Wit is erg te spreken over het resultaat van gisteravond tegen NEC. ‘Nog twee keer winnen en we staan met een mooie schaal’, aldus De Wit. 😎 #ajax #wijzijnajax #amsterdam #jongajax #jajnec

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
altijdwelwat
Sleuren , koppen, schoppen, strijd, duels winnen, tackles, zuigen hij doet het allemaal en gaat voorop in de strijd, de wedstrijd was hem op zijn lijf geschreven. Maar zodra er voetballend iets meer word gevraagd , krijgt hij het lastig. Gister van hem genoten , maar ik hoop niet dat ik in de Arena naar dit soort voetbal hoef te kijken.
0 0
AjaxCitizen
Heerlijk toch als een speler een beetje durft te trashtalken? Vind de manier hoe NEC zich in de situatie gedroeg wel triest met hun zogenaamde rouwperiode etc. Dan mag je als speler dit soort uitspraken best doen.
2 0
KlasseLasse
met dit soort uitspraken gaat het gwn mis weet je nu al
0 -6
Ajaxgek1980
terechte woorden gewoon, 2x winnen dus mag je dat zeggen
0 0
RusselWestbrook
Wat wil je dan dat ze zeggen?

"doodsbang dat we het niet redden'
'ik denk dat we nog wel gaan verliezen'

Dan sta je vooraan om te roepen dat het geen echte Ajacied is en dat ie ongeschikt is voor profvoetbal.
3 0
AjaxCitizen
Moet die dan volgens jou met die politiek correcte uitspraken komen? Is gewoon een jongen die voor de titel wil gaan en zich uitlaat over NEC dat zich als zogenaamd slachtoffer gedroeg. Niks mis mee met wat hij hier allemaal zegt.
2 0
AJAIXIXIXI
Vooral Nunnely viel me positief op en niet alleen tegen NEC, maakt een goeie ontwikkeling door.
6 0
FlyingDutchMan
Che is de laatste wedstrijden inderdaad in vorm, Dank speelde gisteren als een heerlijk irritante baas!
0 0
AFCA.
Dani de Wit is mijn guilty pleasure
2 0
Cruijffiaan14
Had al niet meer voor Ajax mogen spelen. Duidelijk dat hij te weinig kwaliteit heeft.
0 -4
Knalpot
Zelfs JC had altijd spelers om hem heen die het vuile werk voor hem opknapten, en als trainer had die ook niet alleen stylistjes in zn elftal. zo dom om te denken van mensen dat je alleen maar spelers nodig hebt die een tegenstander op de vierkante meter dol kunnen draaien. Het mooiste voorbeeld was nog wel het Real van Zidane, Ronaldo, Beckham, Figo en Raul, 5 sterspelers in het team en het draaide voor geen meter, toen kwam er ineens ene Makelelle in het team die voor balans moest zorgen en ze waren onverslaanbaar. Laten we gewoon maar afwachten wat Dani zn top gaat worden als ie zo speelt als gisteren dan hadden we op dat knollenveld in utrecht wel gewoon 3 punten meegenomen ipv 1.
0 0
3*stars*3
Werkt altijd hard maar zou wat zijn als hij dat niet zou doen.
Als je niet de beste voetballer bent, moet je werken en hard.

Prima speler voor categorie fcu en wie weet over paar jaar Championship.
0 0
Afstandsschot
Ik ben vaak de eerste die deze jongen bekritiseert, maar hij heeft in ieder geval wel de absolute wil om te winnen en vecht tot de laatste seconde voor onze mooie club. Kunnen er veel een voorbeeld aan nemen.
24 -2
RaynoFischer
Deze gozer is idd totaal geen Ajax 1 materiaal, maar wel een goeie vent met de juiste mentaliteit. :)
Eigenlijk jammer dat hij kwalitatief van het nieveau ADO of Sparta etc. is
2 0
Afstandsschot
Klopt helemaal, maar ik ben er wel absoluut van overtuigd dat hij de Eredivisie makkelijk aankan. Fysiek beresterk, voorbeeldige mentaliteit en het is geen domme jongen. Kan alleen totaal het niveau van Ajax 1 niet aan, dat moment in de Youth League waar hij die bal vangt in plaats van kopt was echt de bevestiging.

Zie in hem wel een speler die gewoon echt 10 jaar lang de aanvoerder is bij een Eredivisieclub ergens in de middenmoot, Feyenoord ofzo.
3 0
D4nny
Nivo Ajax 1? Tja wat is dat? Een ziek team met geen mentaliteit?

En na de wanvertoningen van zondag gewoon nog grappen maken over Feyenoord? Grappig om te lezen maar slaat als een tang op een varken op het ogenblik.

Ik gen trouwens van mening dat die hele herichs kliek verantwoordelijk is voor de huidige malaise (net als voorheen) bij de beleidsbepalers. Zolang die boef er zit met zijn tuig zal het nooit beter gaan.
4 -1
Afstandsschot
Als Ajacied moet je altijd grappen over Feyenoord kunnen maken, hoe triest de situatie bij ons ook is.

Qua niveau Ajax 1: ik vind dat je als Ajax zijnde altijd hoge druk, veel balbezit, en technisch superieur spel moet nastreven. Zodra we toegeven aan spelers als Dani de Wit in Ajax 1 vanwege zijn mentaliteit, gaat onze clubidentiteit verloren en zijn we nog veel verder van huis. Het spijt me om het te zeggen, maar onder Ten Hag zie ik het nog gebeuren ook.
0 0
Lazell
Heinrichs is een rat, maar dit is te makkelijk.

Waarom hebben we voor het zoveelste seizoen een ongebalanceerde selectie (backs pas sinds halverwege dit jaar, geen echte 6, geen complementair middenveld, 4 jeugdspelers op de vleugels)?
Waarom hebben we 3 trainers in een half jaar gehad?
Hoe is de besluitvorming tot stand gekomen en wat heeft er zich achter de schermen afgespeeld m.b.t. het vertrek van Bosz, het klappen van het TH, de ruzies tussen Bergkamp, Jonk, vd Sar, het aanstellen van Keizer (vind het nog te vroeg om TH af te maken)?

We missen een sterke leider die systemen bedenkt waarin zulk soort amateurisme niet plaats kan vinden.
1 0
JordyAjacied
Ongelofelijk knap van deze ploeg, de titel zou een mooie beloning zijn en daar kan het 1e nog wat van leren! Vaak op mentaliteit heeft deze ploeg wedstrijden gewonnen.
2 0