Bergsma: 'Gaan niks meer weggeven'

ArthurV, 17-04-2018 om 07:00, 2696 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Leon Bergsma stond maandagavond met een brede glimlach FOX Sports te woord. De verdediger won met Jong Ajax opnieuw van NEC, waardoor zijn team de koploper van de Jupiler League is.

'Echt geweldig, je wint hem de vorige keer met 2-0 en als je hem dan onterecht over moet spelen, dan is het nog lekkerder als je weer wint', vertelt een tevreden Bergsma na de 1-0 overwinning. 'Of het terecht was? We hadden de volledige controle, gaven geen kansen weg en speelden aardig voetbal. Ik denk dat het dus wel terecht was.'

Wanneer Jong Ajax de komende twee wedstrijden winnend weet af te sluiten, mag het zich de kampioen van de Jupiler League noemen. 'En dat gaan we ook gewoon doen. We gaan niks meer weggeven en volle bak de komende wedstrijden.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
X-RaY
Ik lag de ballen uit me broek als JA geen kampioen wordt.

Slappe zak die Bergsma en gaat toch nooit wat worden.
1 -1
Redrum
Hou toch eens op met die praatjes man alsjeblieft. Je zet jezelf verschrikkelijk voor lul als het mis gaat en je motiveert tegenstanders alleen maar. Als je kampioen bent, dan mag je praatjes hebben, niet eerder. Wanneer gaan ze dit nou eens leren? Als Jong Ajax niet godverdomme verloren had van Jong PSV, Jong Utrecht en Jong AZ dan waren ze nu al kampioen geweest.
1 0
CruyffFootball
Zo, dat kun je er wel weer weer van uitgaan dat het vrijdag niks gaat worden na dit soort teksten.
1 0
chuckie88
Men leert het ook niet he binnen Ajax? Fouten maken a la ... maar dan een week later dezelfde stomme fout maken? geen woorden voor .. en dan ook nog die persoon die helemaal zijn mond moet houden en zwaar tekort komt voor Ajax 1
1 0
KennyTeteTuTuTuTu
‘Gaven geen kansen weg’
1 0
WIJSNEUS14
Dramatische teksten, die gast moet de wedstrijd eens terug gaan kijken. Kan die arrogante pa van hem uitleggen wat er allemaal mis ging. Pseudo-leider die weer een domme gele kaart pakte na commentaar op de leiding.
1 0
KleinMiljoen
Dit wordt dus een pak slaag vrijdag. Gefeliciteerd met het kampioenschap Fortuna
1 0
Truth
Wanneer leren ze het nou eens: eerst je voeten laten spreken, daarna pas je bek een gooi geven
1 0
Bjorn
''Gaven geen kansen weg''

NEC miste twee keer 1 op 1 met onze doelman.
5 0
RaynoFischer
Bergsma niet meer laten spelen, dit soort uitspraken gaan namelijk nooit goed
2 0
Jari_held
Bergsma trekt iets te veel op met Schone en consorten. Na de graafschap uit zou je toch zeggen dat iedereen binnen ajax nog een paar keer tot 10 telt voor ze zulke uitingen in de media doen.

Desalniettemin is deze kampioensstrijd ervaring voor de spelers van jong wel echt heel leerzaam. Kan alleen maar positief werken op hoe ze het straks in ajax 1 ervaren!
2 0
Niko1995
Maar het overgrote deel gaat Ajax 1 niet eens halen.
1 0
insectenverdelg
Bergsma soliciteert voor een basisplaats in Ajax 1 lees ik.
3 0
Antafca
volendam uit lastige pot
2 0