'Hoop gewoon dat ik bij Ajax 1 ga spelen'

JipVR, 14-04-2018 om 14:42, 8399 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Perr Schuurs strijdt momenteel net als Jong Ajax nog vol voor de titel, maar de verdediger van Fortuna Sittard speelt volgend seizoen pas in het rood-wit. Fortuna-icoon Willy Dullens denkt dat de jongeling in Amsterdam genoeg tijd zal krijgen om te rijpen. 

'Bij Ajax gaat hij te maken krijgen met jongens die misschien wel iets beter zijn. Ik denk dat hij twee jaar nodig heeft om écht top te zijn. Die tijd zullen ze hem zeker geven, daar ben ik van overtuigd', vertelt Dullens over de achttienjarige mandekker in gesprek met AT5

Schuurs zelf richt zijn appartement in Amsterdam Zuid al in, maar blijft rustig onder alle prikkels. 'Ik sluit wel aan bij het eerste met de voorbereiding en uiteindelijk zien we wel aan het begin van het seizoen hoe dat staat. En ik hoop natuurlijk gewoon dat ik bij Ajax 1 ga spelen en hopelijk gaat dat gebeuren.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tonbelo
Hij is wel goed, en lekker nuchter.
0 0
Matts
"Perr Schuurs is de nieuwe Gerard Piqué". Hè gadverdamme, begint dat nu alweer? Perr Schuurs is gewoon Perr Schuurs.
7 0
falonso
Ja, ik snap dat ook nooit. Ik hoop dat Schuurs er zelf zo nuchter onder blijft als dat hij doet voorkomen.
1 0
Mikes
Voordeel is wel dat hij uit een echt topsport familie komt. Zijn zus is 1 van beste tennissters van Nederland.
0 0
Matts
Dat denk ik op zich wel, het lijkt me een verstandige gast. En als je écht een topper wilt worden, moet je ook met zulke druk kunnen omgaan.

Ik word er soms alleen een beetje moe van dat iedere tiener die een paar wedstrijden op rij goed speelt door sommige media meteen tot "de nieuwe Messi", "de nieuwe Piqué", "de nieuwe Pirlo" etc. wordt gedoopt. Iedere voetballer is uniek; het is puur omdat ze iets moeten schrijven.
0 0