Vier Ajacieden naar vierlandentoernooi O16

FinnDekker, 03-04-2018 om 14:18, 4803 views, Ons Oranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Neraysho Kasanwirjo, Jaymillio Pinas, Calvin Raatsie en Donny Warmerdam mogen zichzelf gelukkig prijzen met een plekje bij 21-koppige selectie van het Nederlands elftal onder 16 jaar. De vier Ajacieden zijn opgeroepen door KNVB-coach Peter van der Veen.

Ons Oranje meldt de selectie vanwege het vierlandentoernooi in Roemenië wat voor de deur staat. Polen, Tsjechië en het gastland zijn de tegenstanders van dinsdag 10 april tot en met zaterdag 14 april. Max de Waal, eveneens uit de jeugd van Ajax, staat op de stand-by lijst voor het geval een speler afzegt.

Volledige selectie
Hugo Wentges, Denso Kaslus, Neraysho KasanwirjoJaymillio PinasCalvin RaatsieDonny Warmerdam, Anass Salah-Eddine, Mohamed Taaboun, Ricuenio Kewal, Naoufal Bannis, Rutger Bax, Melayro Bogarde, Steven van der Sloot, Twan van der Zeeuw, Joel van Kaam, Syb van Ottele, Dirk Proper, Chip Engels, Ian Maatsen, Mohamed Sankoh, Million Manhoef

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
superman0313
Normaal gesproken volg ik de jeugd wel aardig, maar dit jaar door drukte iets minder. Vroeg mij af hoe Donny Warmerdam zich momenteel ontwikkelt?

Vond ik eerder altijd erg positief opvallen, was ook afwezig op de future cup (was meer mijn hoop om hem te zien spelen). Dacht eerst aan een blessure, maar blijkbaar is er gewoon gekozen voor andere (zal voor groot deel met leeftijd te maken hebben). Volgend jaar zal die gewoon onderdeel uitmaken van de ploeg lijkt me.

PS. Zelfde geld voor Ian Beelen..
0 0
Mikes
Dit lijkt meer op een o16 van jongens die er normaal gesproken net niet bij zitten of altijd bij de wissels zitten van de o16.
1 0
wolterx
Matig, geen Gravenberch, Brobbey, Hoever, Taylor en Hansen die normaal wel zekerheidjes zijn als Brobbey niet bij o17 zit.
3 0
Buza
Het zal wel omdat o17 de 10de April een belangrijke wedstrijd heeft tegen Feyenoord.
0 0
Sunstridr
Brobbey zit bij o17 en ik denk dat, omdat o16 niet bij een europese/wereld toernooi zit, dat Hoever niet mag geselecteerd worden.
Voor de rest vind ik deze selectie van Oranje o16 heel vreemd.
2 0
Tikitaka
KNVB heeft afspraken gemaakt met Ajax. In O17 spelen een aantal jongens die normaliter geselecteerd worden.
1 0