Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O15 vernedert Roma in kwartfinale

BartVeenstra, 31-03-2018 om 15:45, 10832 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O15 heeft zaterdagochtend weinig heel gelaten van de leeftijdsgenoten van AS Roma. In de kwartfinale van het We Love Football-toernooi in Italië werden de Romeinen met 4-0 verslagen.

De jonge Amsterdamse talenten lieten de Italianen werkelijk alle hoeken van het veld zien en boekten dan ook een dikverdiende ruime zege. Jay Enem bracht Ajax O15 op voorsprong, waarna Youri Regeer voor de 2-0 zorgde. De derde en vierde goal werden gemaakt door Dillon Hoogewerf. In de halve finale wacht zondag het Braziliaanse SE Palmeiras (17.00 uur).

Opstelling Ajax O15: Van den Heuvel; Dakriet, Bonnah, Rensch, Misidjan; Regeer, Campagne, Yah; Hoogewerf, Enem, Braspenning;

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pinquin
halve finale 1-0 verloren, doelpunt in de laatste seconde
0 0
Fletcher
Nu live halve finale tegen palmeiras
https://www.facebook.com/WeLoveFootballOP/videos/2005115629750502/
0 0
Middenweg401
Die foto is dat Campagne? Leuk spelertje een paar jaar terug (toen naast Unuvar).
0 0
wolterx
Ja, dat is Campagne, hopelijk kan hij vorm beetje hervinden want Misehouy komt eraan voor de o15.
1 0
Middenweg401
Bedankt.

en.. Waar slaat zo'n -1 nou weer op terwijl iemand info geeft?
1 0
Redrum
En dan lopen er hier een paar droeftoeters al weken te huilen dat Ajax kapot is.. Onze jeugd barst nog steeds van het talent. Alles komt goed.
5 -4
3*stars*3
Je bent weer te positief Red! ;-)
Ach het frustreert sommige mensen gewoon dat Ajax weer een jaar droog staat.
Het komt allemaal weer goed en gaat met ups and downs.
0 0
Web
Ja maar dat komt grotendeels door GEdaante die is echt Jonk ziek.
Ik was ook best blij met Jonk, maar als trainer. Niet als hoofdjeugdopleiding.
Zelfde geld voor Bergkamp. Goede trainer, maar ze moesten zo nodig leidinggevende functies hebben
0 -2
gi0vanni
Dus jij was helemaal blij toen Jonk nog individuele techniektrainer was? En jij vond het niet leuk om naar Jong Ajax te kijken toen hij hoofd jeugdopleiding was?
0 -2
Web
Ja ik was blij toen hij individueel techniek trainer was. En ik vond het ook leuk om naar Jong Ajax te kijken toen Jonk hoofdjeugdopleiding was. Maar dat had alleen met Jonk te maken? of ook met de talenten te maken? Bleek dat hij ook al problemen had bij Volendam. En als hij zo goed was als opleider, waarom dan nu niet bij een Europesche topclub? Zelfs nog niet bij PSV of Feyenoord die allebei een nieuwe hoofdjeugdopleding hebben.
Echt heel jameer dat je de mensen niet in een kracht laten.
Twee super goede individuele trainers als Bergkamp en Jonk ben je nu kwijt. Puur door ego.
0 0
MosesD
Jonk werd door Olde Riekerink naar Ajax gehaald en werd er indidividuele techniektrainer. Prima. Ook trainde hij beurtelings verschillende jeugdteams. Het leukste Jong Ajax voetbal was vorige jaar onder Keizer, maar toen was Jonk al weg.
2 0
MosesD
Kijk wij zijn het eens. Jonk is prima trainer, maar komt veel tekort voor zware post als hoofd opleiding. Jonk en Bergkamp zijn geen leiders, verbaal ronduit zwak, didactisch dramatisch en hebben totaal geen managementcapaciteiten. Een type als Gedaante wil dat maar niet inzien. Waar diens Jonk fetisj vandaan komt, is mij trouwens een raadsel.....
2 -1
Web
Ja ik begrijp daar ook helemaal niets van. GEdaante heeft er de brui aan gegeven. Het gebeurd wel eens anders dat jij wil. En dan gaat het gewoon weer verder. Nogmaals doodzonde dat je Jonk en Bergkamp kwijt bent als individuele trainers.
0 0
MosesD
Hij heeft er de brui aan gegeven? Hij denkt ook veel te rigide. Wij hebben meermaals gezegd dat Jonk (en Bergkamp) prima trainers zijn, maar zijn beslist geen managers, omdat ze daar simpelweg de capaciteiten niet voor hebben. Daar kon hij niet tegen. Hij ziet Jonk als een soort messias die geen zwakheden kent. Vermakelijk en jammer tegelijk.
0 0
Hup
Lekker jongens, make us proud. WZAWZDB!
0 0