Napoli wijst op getekend contract uit januari

sammekors, 30-03-2018 om 07:35, 7684 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Er lijkt eindelijk duidelijkheid te ontstaan over de onenigheid over de verbintenis van Amin Younes met SSC Napoli. Er zouden twee contracten zijn geweest, waarvan er één wel is getekend, maar het andere niet, zo meldt De Telegraaf.

'Volgens bronnen in Italië zijn Amin Younes en SSC Napoli half januari een vijfjarig contract overeengekomen, dat 1 juli 2018 zou ingaan', valt te lezen in de krant. 'Omdat daarna is besloten de transfer te bespoedigen, werd afgesproken die verbintenis te verscheuren en Younes een (1 januari ingaand) nieuw contract te laten tekenen.'

Toen Younes vervolgens het nieuwe contract niet tekende en uit Napels vertrok, bleef de club vasthouden aan het oude, al wel ondertekende contract, dat nooit officieel ontbonden is. Dat is waarom de club nu meent dat Younes zich na het seizoen 'gewoon' in Napels moet melden, terwijl Younes gelooft dat hij transfervrij zal zijn. Nicola Innocentin, Younes' zaakwaarnemer, heeft de bovenstaande gang van zaken tegenover De Telegraaf bevestigd. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Duif63
Die speelt voorlopig helemaal nergens. Er is geen club die hem zal contracteren zolang er geen duidelijkheid is. En dat gaat lang duren en zal uiteindelijk wel uitmonden in een zaak bij het CAS of iets dergelijks. Napoli wil alleen maar geld zien en zal hem echt niet op het veld zetten.
0 0
MarkAFCA
Pure geldkwestie nu voor Napoli. Een speler die niet eens bij de club wilt komen spelen ga je toch geen moeite voor doen? Laat lekker gaan joh, Younes levert straks echt geen miljoenen meer op.
0 0
marrene
De vraag is natuurlijk of de mondelinge afspraak het eerste contract te vernietigen (hetgeen blijkbaar niet is gedaan door Napoli) rechtsgeldig is. Als dat zo is en voor het "tweede" contract de trainer tegen Younes heeft gezegd dat hij niet zou gaan spelen heeft hij imo wel een punt. Er is dan sprake van een nieuw contract met gewijzigde inhoud (andere ingangsdatum).
Als Napoli het eerste contract meteen had vernietigd is er immers geen overeenkomst..
Ben benieuwd naar het vervolg.
0 0
Superjan
Een verscheurd contract is nog steeds geldig. Probleem is alleen de bewijsvoering. Als Napoli het verscheurde contract nog aan elkaar kan plakken en aan een rechter kan laten zien, hangt Younes.
0 0
TheRiviera
Dan lijkt Younes min of meer het toch aan het rechte eind te hebben. Eerste contract is verscheurd dus niet meer geldig en het 2de contract is niet getekend. Dus Napoli heeft naar mijn mening niks te willen.
0 -3
Michelinho
Volgens dit verhaal is dat eerste contract dus niét verscheurd. "bleef de club vasthouden aan het oude, al wel ondertekende contract, dat nooit officieel ontbonden is"
1 0
Rujar
Slechte zaakwaarnemer Haha
2 0
nakuboy
Dat is pech, vrijheid weg
0 0