Ajax O15 zonder moeite langs Sampdoria

BartVeenstra, 29-03-2018 om 13:50, 6260 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O15 heeft woensdagmiddag zonder enige moeite weten te winnen van de leeftijdsgenoten van Sampdoria. De Italianen werd met liefst 4-0 verslagen.

De Amsterdamse doelpunten werden gemaakt door Dillon Hoogewerf (tweemaal), Kik Braspenning en Eja Dakriet. 'We hadden wat moeite met het veld, er lag veel zand, daardoor konden we niet helemaal ons positiespel spelen', vertelt trainer Nordin Wooter. 'We hebben enkele speciale spelers met enorm goede individuele acties in huis, dat maakte het verschil in de eerste helft.'

'Na rust speelden we beter positiespel en creëerden we meer kansen. Uiteindelijk is het een mooie uitslag en hebben we iedere speler kunnen laten spelen', vervolgt de trainer, die uitlegt wat het doel is van het toernooi. 'We willen de spelers ontwikkelen, ze kunnen internationale ervaring opdoen. Als coach wil ik ze het beste voetbal zien spelen. Als we dat doen, kunnen we mogelijk de finale halen.

Ajax O15 speelt op donderdagmiddag tegen Atalanta Bergamo, waarna morgen (vrijdag) de derde groepswedstrijd tegen Montreal Impact op het programma staat. In het paasweekeinde zullen de knock-outwedstrijden gespeeld worden. Het volledige toernooiprogramma zie je hier.

Opstelling Ajax: Van den Heuvel; Bonnah, Rensch, Dakriet, Misidjan; Regeer, Campagne, Yah; Karahasanovic, Braspenning, Hoogewerf.
Wissels Ajax:  De Graaff, Oostwoud, Enem, Markelo, Achemlal, Quaedvlieg, Camara, Mukeh.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fletcher
Vandaag 0-0 tegen Atalanta BC
0 0
wolterx
Wel leuk dat er aandacht is voor de toernooien, zijn er dit weekend een hele hoop. Future Cup weet iedereen maar o15 en o11 (geen idee of er nog teams zijn) zitten momenteel in Italië, de o9 is op het grote Brussels Football European Cup. (Ajax o9 won dat vorig jaar, Levi Acheampong werd speler van het toernooi en staat nu op de poster, Ouazane won vorig jaar beste speler van toernooi in de o8 groep, kan dit jaar met de o9 nog een poging wagen. De huidige o8 is ook daar. Dus o8, o9 in Brussel. O11 in Italië voor Universal Youth Cup, O15 in Italië voor We Love Football, o17 Future cup. Geen idee hoe het met andere teams zit vooralsnog. (Wel nog credits naar AjaxDaily Youth voor de toernooi namen)
2 0
Michelinho
En hoe heet dit toernooi?
0 0
Sunstridr
Het heet "We Love Football" volgens de Website.
1 0
Michelinho
Aha, ik dacht dat het een algemene voetbalsite was die over dat toernooi berichtte, thx.
0 0