Dolberg mag hopen: 'Ga hem bezoeken'

BartVeenstra, 28-03-2018 om 13:15, 9232 views, SN |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ondanks zijn voetblessure mag Ajax-spits Kasper Dolberg nog altijd hopen op deelname aan het WK namens Denemarken. Bondscoach Åge Hareide heeft tegenover het Deense medium SN verklaard dat hij in april een bezoek gaat brengen aan de aanvaller.

'Ik ga naar Nederland om daar Lasse Schöne en Kasper Dolberg te zien. Van Dolberg wil ik horen hoe het gaat met zijn blessure', aldus Hareide, die daarmee de deur op een kier houdt voor WK-deelname van de Ajax-spits. De trainer bezoekt verder ook Daniel Wass (Celta de Vigo) en Pierre-Emile Højbjerg (Southampton) in de volgende maand.

'De hele maand april zal heel druk worden met het bekijken van de spelers van ons nationale elftal. Jon-Dahl Tomasson, Mounir Akhiat (video-analist) en ik zien alle wedstrijden van onze spelers', vertelt Hareide, die aast op veel informatie. 'We krijgen alle informatie van de trainingen en wedstrijden van hun clubs. We hebben de totale controle over alles voordat het WK begint.'

Bekijk ook eens de baby-artikelen van Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Hij zou gek zijn als hij Dolberg niet meeneemt, beste spits van Denemarken.
0 -1
gi0vanni
Het mannetje op mijn foto kwam na 2 zeer zware blessures die in totaal bijna 2 jaar duurde ook naar het WK. Waar hij op 65% topscorer werd, de beker won, verkozen tot beste speler van de wereld en een transfer naar Real Madrid kreeg. Hoop dat Dolberg het wat minder doet want hij moet nog minimaal 2 jaar hier spelen.
0 0
FUBAR
Een spits die in vorm is kan Denemarken wel gebruiken.
1 0
iammike
En Kristensen
1 -1
EuforischeRealist
Ik zou hem altijd meenemen. Tegen die tijd is het zeker fit en (in tegenstelling tot veel andere spelers) fris, omdat hij er geen lang seizoen op het heeft zitten. Als hij de komende maanden langzaam in vorm raakt zou een heel goed WK kunnen spelen.
3 0
Juichtoon
Zou wel fijn zijn als hij mee kan naar Rusland.
1 0
Tecmessa
Ja,of niet, want dan mis je hem waarschijnlijk in de voorbereiding terwijl het Europees seizoen waarschijnlijk belachelijk vroeg start. Maar ik gun t Kasper ook om te gaan hoor!
4 0
afcas
inderdaad. voor zou het mooi zijn, voor ajax minder.
2 0