Videoscheidsrechters ingevoerd bij Future Cup

sammekors, 28-03-2018 om 10:55, 5044 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Op de ABN AMRO Future Cup zal gebruikt worden gemaakt van videoscheidsrechters. Dat meldt Ajax op de officiële website. De Future Cup is één van de eerste jeugdtoernooien waar videoarbitrage wordt ingevoerd.

De videoscheidsrechters zullen worden ingezet bij de wedstrijden op het hoofdveld en veld drie. Mike van der Roest, projectmanager videoscheidsrechter van de KNVB, reageert verheugd op het nieuws. 'De ABN AMRO Future Cup is een prestigieus internationaal toernooi. Het geeft onze scheidsrechters en videoscheidsrechters de kans te groeien en zich verder te ontwikkelen om bij de start van het nieuwe Eredivisieseizoen optimaal voorbereid te zijn.'

De ABN AMRO Future Cup is een jaarlijks toernooi waarbij de O17-teams van enkele grote clubs het tegen elkaar opnemen. Dit jaar zijn de jeugdteams Ajax, Anderlecht, PSG, Sporting CP, Juventus, Sevilla, Sydney FC en de JLeague vertegenwoordigd. Zoals ieder jaar vindt het toernooi plaats op Sportpark De Toekomst, het duurt van 31 maart tot en met 2 april.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trodat4030
Begrijp ik hieruit dat men daadwerkelijk eredivisie scheidsrechters heeft uitgenodigd? Dat zal ook een fikse verbetering zijn, want wat die mafdaaien in de jeugdcompetities er allemaal van brouwen slaat meestal nergens op.
1 0
Stone020island
Ga jij er is staan dan
0 0
UltimateKaos
Goed begin.
0 0
Rsv
Beetje overdreven
0 0