Hattrick Hoogewerf bij ruime zege Oranje O15

BartVeenstra, 23-03-2018 om 10:35, 5101 views, Ons Oranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-jeugdspeler Dillon Hoogewerf heeft donderdagavond in het oefenduel van Oranje O15 met België O15 enorm van zich doen spreken. De aanvaller uit de jeugdopleiding van Ajax scoorde in de met 4-0 gewonnen wedstrijd een glaszuivere hattrick, zo meldt Ons Oranje.

Nadat Dylan Hopman Oranje O15 koppend op een 1-0 voorsprong had gebracht, was het na rust de beurt aan Hoogewerf. Allereerst werd de spits fraai bediend dor Naïm Matoug, die de bal achter standbeen langs bij Hoogewerf kreeg. De spits aarzelde niet en schoot raak. Ook de 3-0 en 4-0 kwamen van de voet van Hoogewerf.

Een andere jeugdspeler van Ajax, Naci Unuvar, was goed voor twee assists. Namens Ajax stonden verder Dani van den Heuvel, Chesron Oostwoud en Devyne Rensch in de basis. Solomon Bonnah en Unuvar vielen in.

Opstelling Oranje O15: Van den Heuvel (Van Lare 36'); Oostwoud (Bonnah 36'), Owusu, Rensch, Landfeld (Dirksen 36'), De Jong, Hopman (Unuvar 43'), Fitz-Jim (Simons 50'); Martha (Barasi 54'), Hoogewerf, Matoug;
Wissels Oranje O15: Van Lare, Nikiema, Misidjan, Bonnah, Hillen, Dirksen, Regeer, Simons, Unuvar, De Wind, Barasi;

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
Viel Misidjan niet gelijk met Bonnah-Owusu, Dirksen etc in na rust?
0 0
trodat4030
Goede spits. Jammer dat ie bij Ajax u16 (en als ik t zo zie, blijkbaar ook bij oranje) vaak vanaf de flank speelt ten faveure van Pinas. Al is dat ook een aardige spits, ik vind Hoogewerf centraal namelijk beter renderen. Mist nog wat lengte, maar is natuurlijk ook een jaar jonger. Technisch vrij goed, goede snelheid, een redelijk oog voor z'n medespelers en een neusje voor de goal.. Ben benieuwd hoe hij zich de aankomende jaren gaat ontwikkelen.
0 0
FlyingDutchMan
Zit ook een goede kop op
0 0