Kluivert: 'Dit wilde ik als kleine jongen'

sammekors, 20-03-2018 om 07:35, 3917 views, Voetbal Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-aanvaller Justin Kluivert mocht zich op maandag voor het eerst in zijn leven melden bij het Nederlands Elftal, en dat bevalt erg goed. Tegenover Voetbal Inside vertelt hij over zijn ervaringen op zijn eerste dag.

'Dit wil je als kleine jongen', zegt Kluivert. 'Om hier dan, eigenlijk nog steeds als kleine jongen, al te staan, is geweldig. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad van heel veel vrienden, kennissen en familie. Dat is fijn, daar doe je het voor.'

De jonge Amsterdammer wist al een beetje wat hij kon verwachten bij Oranje. 'Mijn vader heeft dit ook allemaal meegemaakt, hetzelfde ritje. Ik leer veel van hem, daarvan probeer ik zoveel mogelijk op te pikken.' Toch is veel ook wennen voor Kluivert, zoals de spelers die er rondlopen. 'Het is leuk om de jongens te zien. Sommige zie je op tv, andere ken je wel een beetje.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Genieten toch van die interviews met de Kluivertjes. Met zijn kleine broertje is ook gewoon geweldig. Zo lekker onschuldig nog, vol trots, beleefd en met een grote glimlach.
2 0
gi0vanni
Die was pas bij Touzani en het is een heel leuk mannetje die net als zijn pa lekker in de spits speelt. (Kan ook op de vleugels en bij voorkeur links of achter de spits.) En als je bij Barca zit dan heb toch kwaliteiten.
1 0
bojansuarez
Als Kluivert deze zomer vertrekt ontploft de bom of nog erger, ze komen er niet uit en hij vertrekt 2019 transfervrij. Dit is wat Raiola wilt als makelaar, ik hoop dat Justin zijn eigen gevoel volgt.
0 -1
Hagmag
Als ze er niet uitkomen dan deze zomer verkopen of op de bank.
Gaat hij verkocht worden, dan komt hij ook op de bank in het buitenland.
Moet nog zoveel leren.
Wie heeft het telefoonnummer van Kishna, die kan het hem allemaal vertellen.
Ook een pupil van "pizzabakker/minkunkel" Raiola.
Maar mogelijk gaat hij wat minuten maken in Oranje, komt hij een echte rechtsback tegen van niveau, waarvan hij denkt die ook wel fff weg te kunnen spelen. De rechtsback van ADO, die vertrekt naar Benfica, kwam Kluivertje ook amper of niet voorbij. Veel talent maar ook nog erg veel te leren.
0 -1
Hagmag
Hield je vader als 18/19 jarige ook zijn werkgever Ajax aan het lijntje ?
Volgens mij heeft je vader eerst iets gepresteerd, voordat hij vertrok bij Ajax.
Praat eens met je vader in plaats van met die op euro's beluste "pizzabakker/minkunkel".
Als je naar hem gaat en blijft luisteren komt er niets terecht van je voetbalcarriere, voorbeelden te over van zijn klanten op de bank.
0 -3
RusselWestbrook
Zijn vader liep transfervrij uit zijn eerste contract volgens mij.
1 0
AbdelhakNouri22
Ik keek Sparta uit op tv met een vriend van me en het viel ons allebei op dat Kluivert na zijn goal naar het logo wees en het kuste. Ik hoop dat dat betekent dat hij zijn contract verlengt.
1 0
ST
Denk het ook. Kluivertje gaat verlengen.
0 0
omeRaffie
kan het bijna niet uit mijn strot krijgen, maar nu: geen woorden maar daden!!!
0 0
mario-ajax23
Hij gaat ook als kleine jongen vertrekken bij ajax! En zijn carriere verprutsen!
0 -5
flavente
je ontbijt met een liter azijn zeker al op.
8 0
Hagmag
Mario heeft gewoon gelijk als hij naar die "pizzabakker-minkunkel" Raiola gaat of blijft luisteren. Want die fluistert hem nu in zijn oor:
"Justin stel je open op, laat zien wat je kan, praat met Ajax, alsof jij je contract wil verlengen. Zorg dat jij jezelf in de kijker blijft spelen. Ik regel wel een mooie club ergens in Europa".
Zo is het met Kishna ook gegaan.
0 -1
Loek14
Hahahahaha
2 0