Kühn gesetteld: 'Focus volledig op voetbal'

BartVeenstra, 17-03-2018 om 12:20, 8422 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het duurde even, maar aanwinst Nicolas Kühn heeft vrijdagavond eindelijk zijn debuut gemaakt voor Jong Ajax. De Duitser viel in de slotfase van het duel met De Graafschap in bij een 2-2 stand, maar zag zijn ploeg - mede door een assist - met 2-4 winnen in Doetinchem.

Menigeen vroeg zich de afgelopen weken af waarom Kühn maar geen speelminuten kreeg. Nu blijkt dat hij tijd nodig had om zich aan te passen. 'Ik ben nu gesetteld en de focus kan volledig op het voetbal. Ik ben blij dat ik mijn debuut heb gemaakt en het team heb kunnen helpen met een assist. Het debuut duurde maar een paar minuten, maar daarin kreeg ik wel een scoringskans én gaf ik dus een assist', aldus Kühn op Ajax.nl.

De Duitser spreekt vervolgens over een lastige wedstrijd, maar is wel blij zijn debuut gemaakt te hebben. 'Het was een lastige wedstrijd. Ik kwam er in bij 2-2, dus we moesten nog een keer scoren. Ik kreeg die kans maar helaas lukte het niet. Het was hier een mooie ambiance. Ik vind het altijd leuk om voor zoveel mensen te spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
insectenverdelg
Problemen met settelen?
1 -2
GrandMasterFlex
Goh da's vreemd als tiener in een nieuw land... Daarnaast is het merk verstandig om eerst te settelen en rust te pakken, zodat je daarna vol op je doel af kan gaan.
4 -2
AFCA-B93
17 jaar, misschien op zichzelf of bij gastgezien. Lijkt me allemaal niet erg makkelijk hoor als jong ventje. Vergeet niet dat zo'n jongen (volgens mij) nog 2e jaars B-junior is. Dan aansluiten bij een seniorenteam terwijl je nieuw bent lijkt me best zwaar
4 -2
wolterx
Is een eerste jaar A-junior, 1 Januari 2000 geboren.
0 0
DS
Een keer over de wallen en je bent gesseteld lijkt mij?
5 -5
FlyingDutchMan
Moest wennen aan de stamppot
0 -2
martin1234
Of appelmoes, zoals Romario? (Als iemand zich dat nog herinnert, is twintig jaar geleden.)
0 -1
Ajaxvooraltijd
Speelde die bij ons dan?
0 0