Mazraoui in Elftal van de Week JL

BVeenstra, 13-03-2018 om 11:55, 2658 views, Jupiler League | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Jong Ajax-middenvelder Noussair Mazraoui zag zijn goede optreden tegen FC Eindhoven (4-0) beloond worden met een plekje in het Elftal van de Week van de Jupiler League. De creatieveling gaf een prachtige assist en bovendien scoorde hij een doelpunt.

Daarmee wordt de week voor Mazraoui alsmaar mooier. De middenvelder werd door trainer Erik ten Hag officieel overgeheveld naar de A-selectie. Jong Ajax won het duel met FC Eindhoven overigens met 4-0. Naast Mazraoui waren ook Dennis Johnsen en Dani de Wit (tweemaal) trefzeker.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
stopperspil
Ajax had toch interesse in Kadioglu?
1 -1
Ozymandias
Ik zou graag zien dat Ajax hem koopt en direct een seizoen aan NEC terug verhuurt (mits ze naar de Eredivisie promoveren). Dan kan hij in een vertrouwde omgeving met een vaste basisplaats op Eredivisie niveau zich verder ontwikkelen. Ajax heeft voor het volgende seizoen zelfs als Ziyech en Siem (hopelijk) deze zomer vertrekken met Sinkgraven, Vd Beek, Frenkie en Mazraoui genoeg opties voor de twee half posities.

Kadioglu zou een goede aankoop voor de periode na het vertrek van Vd Beek en Frenkie zijn. Bijleveld is een leuke voetballer maar lijkt inhoud te kort te komen en Lang vind ik als half geen goede indruk maken maar met Kadioglu en Pasquali zouden ze dan wel twee talentvolle halven in huis hebben. Ze zijn verschillende types maar hebben beschikken beide wel over het nodige voetballend en creatief vermogen.

Ajax zwemt in het geld en moet dat eigenlijk net als Chelsea gaan gebruiken om zo veel mogelijk grote talenten aan te trekken. Er hoeven er maar een paar te slagen om Ajax zowel sportief en financieel iets op te leveren. En op spelers die mislukken zal Ajax waarschijnlijk toch alsnog een deel van de transfersom terug verdienen. Kijk naar Zivkovic die voor 2,5 miljoen euro werd gekocht maar waar Ajax de helft van terug heeft verdient met zijn transfer naar KV Oostende.
3 0
altijdwelwat
Wat heb jij met Pasquali ?? Die voetbalt de laatste 3 maanden al niet meer terwijl hij gewoon fit is en toch is hij volgens jou ( samen met Jensen) beter dan Bijleveld en Lang. Pasquali doet alles in 1 tempo , heeft (te) veel balcontacten ( matige handelingssnelheid) nodig om tot een pass of oplossing te komen.

Mazraoui trouwens volledig terecht in het elftal van de week speelde een prima wedstrijd ondanks dat hij niet helemaal fit oogde.
0 -1
Ozymandias
Waar schrijf ik dat Pasquali beter is dan Bijleveld? Ik vind Bijleveld beter maar ik denk dat hij de inhoud mist om het eerste van Ajax te halen en Pasquali meer potentieel heeft. Pasquali heeft een goed spelinzicht en koppelt dat aan een goede functionele techniek met onder andere een goede lange/cross pass. Daarbij heeft hij zowel in de opbouw als de aanval een belangrijk aandeel in het spel. Hij doet inderdaad vooralsnog alles op één tempo maar dat is een prima basis tempo. Als hij zich bij Ajax goed door blijft ontwikkelen kan hij uitgroeien tot een goede half.
0 0
MosesD
Eens.
0 0