Ajax O15 heeft geen kind aan FC Twente

BartVeenstra, 10-03-2018 om 14:50, 7612 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax O15 heeft zaterdagmiddag een simpele overwinning geboekt op de leeftijdsgenoten van FC Twente. Op bezoek in Overijssel werd het 0-3 voor de jonge Amsterdammers.

Al na zeven minuten kwam Ajax O17 op voorsprong toen Raphaël Sarfo de score opende. Diezelfde Sarfo was na een minuut of 25 spelen opnieuw trefzeker, waardoor Ajax op een comfortabele 0-2 voorsprong kwam. 

In de tweede helft breidde Ajax de score nog verder uit. Via Jahnoah Markelo liep Ajax uit naar een 0-3 overwinning. Ajax O15 staat tweede met zeven punten achter dan koploper AZ O15. De Alkmaarders, die zaterdag overigens met 4-0 wonnen van FC Den Bosch O15, hebben wel een duel meer gespeeld.

Opstelling Ajax O15: Van den Heuvel; Oostwoud, Camara, Rensch, Misidjan; Misehouy, Regeer, Campagne; Sarfo, Enem, Braspenning.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
Trouwens voor de liefhebber, was gisteren oefenwedstrijd van (overwegend) B-jeugd spelers tegen Wooter Academy, werd 6-0. Grappige is dat tot laatste 20 minuten het 1-0 stond, Unuvar valt in dan. Scoort er zelf 1, geeft 3 assists en wint een penalty. Over impact hebben bij je invalbeurt gesproken, haha.
3 0
FlyingDutchMan
Hoop stiekem dat Unuvar volgende maand meedoet met de Future Cup. Wel wat jong ervoor, maar het zou geweldig zijn!
2 0
wolterx
Over 2 weken weten we normaal gesproken meer. Ik zie het wel gebeuren, traint met o17 mee, plannen rond selecteren voor welk elftal etc.
1 0
Keffie L
Ach ja Gravenberch deed ook mee toen hij nog maar 14 was
1 0
wolterx
Na de winter is er bevat veel geschoven in elftallen en lijkt weinig belicht te worden, vind het een goede zaak. Sarfo ook probleemloos doorgeschoven naar o15, Misehouy nu al 2 wedstrijden op rij basis bij o15 als o13 speler. Unuvar die eerste stappen bij o17 zet, Hoever die doorgeschoven is. Gravenberch - niet zo anoniem - naar de o19. Warmerdam vaak bij de o17, Van Gelderen bij o19. Pasquali naar Jong Ajax. Levi Acheampong van de o10 speelde laatst toernooi met de o11 mee, Regeer in oefenwedstrijd bij de o16 erbij etc. Vind het wel mooi allemaal, benieuwd hoeveel er nog gaan debuteren in een hoger elftal komende weken.
5 0
Pieter433
Daarnaast heb ik Oostwoud onlangs zien debuteren in o16 en verder viel het mij op dat Zamani en Cleonise zijn teruggeschoven van o17 naar o16. En zo is Zamani weer terug in zijn eigen lichting, nadat hij in najaar 2016 basisspeler van o17 was.
2 0
VoorAltijdNummer14
Top zo’n update!!! Ik waardeer de jeugdwatchers op dit forum heel erg. Zelf ben ik niet in staat om naar de toekomst te gaan, daarom vind ik dit soort berichten heerlijk om te lezen!
3 0