Dekker maakt rentree na lange afwezigheid

JesseTH, 02-03-2018 om 23:14, 7427 views, AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ajax-aanvaller Vince Gino Dekker heeft vrijdagavond bij Jong Ajax zijn rentree gemaakt in het voetbal na een lange afwezigheid wegens blessureleed. De twintigjarige Ajacied speelde voor het laatst op 4 november 2016, toen tegen NAC Breda.

Vrijdag was het Almere City dat de ideale opponent bleek om de rentree van Dekker na zijn knieblessure in te luiden. In de 78ste minuut verliet Ché Nunnely het veld voor de buitenspeler en in diezelfde minuut kwamen de beloften terug tot 1-1. Met Dekker in het veld werd het uiteindelijk nog 1-2 voor de Amsterdammers.

In het totaal kwam Dekker, ondanks zijn lange afwezigheid, al elf keer in actie voor Jong Ajax. Hierin maakte hij drie doelpunten en gaf hij even vaak de assist op de doelpuntenmaker. Ook in de Youth League speelde hij al negenmaal. Hierin scoorde hij één goal en was hij ook drie keer de aangever.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Liefhebber74
Zo’n jongen die je het echt gunt om te slagen. Kom op Dekker, je vent van geel ver gekomen! Respect..
0 0
Minsc
"vent van geel"? Familie van Martin?
0 -1
trodat4030
De man die op z'n 16e al de mooiste voorzet van Nederland in z'n linker had. Hoop heel erg dat ie weer terug op dat niveau kan komen, want dan hebben we gewoon een goede linksbuiten erbij. Wel een ander type, want een moderne buitenspeler kun je hem niet noemen, maar met een kopsterke spits kan hij echt een goed wapen zijn. En ja, ik ben ook bekend met die statistiek dat 1 op de 70(?) voorzetten een goal wordt, maar daar worden ook voorzetten van spelers van Roda en Excelsior in meegenomen. Of voorzetten op dwergen ala Bojan enzo.. Met een kopsterke spits ala Huntelaar, Luuk de Jong of Sierhuis, kun je veel hebben aan iemand met een goede voorzet.
3 -1
afcas
probleem is dan dat je je hele systeem zou moeten aanpassen voor 1 spelertje... daarom had deze jongen omgeturnd moeten worden tot linksback.
1 0
Aeter
Precies dit.
0 0
FlyingDutchMan
Anderhalf jaar uit de running, niet niks op zo'n cruciale leeftijd!
1 0
Panama
Vond het altijd een kwalletje, maar steekt er zo ongelooflijk veel tijd en en werk in dat ik het em van harte gun om het te halen! Zn speelstijl past meer bij een linksbuiten van 30 jaar geleden, maar we gaan het meemaken
0 -1
Aeter
Huntelaar zou heel blij met hem zijn.
2 0
NouridolbergNeres34
Mooi dat hij weer terug is , topgozer hopelijk snel weer in de basis en een contractverlenging.
1 0
didierajax020
Benieuwd naar zijn ontwikkeling verder. Hopelijk wordt zijn contract nog met minimaal een jaartje verlengd.
4 0
WantAmsterdam
Is hem gegund goeie gozer, echt een prof! Altijd hard werken.
4 0