Grote kans op winst Ajax tegen ADO

sammekors, 22-02-2018 om 14:20, 6572 views, Voetbal International/Ajax Netwerk |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De kans is groot dat Ajax komende zondag ADO Den Haag zal verslaan. Als je naar de statistieken kijkt tenminste. Van de laatste 24 wedstrijden die de Amsterdammers in januari en februari speelden, wisten ze er namelijk twintig te winnen, de overige vier keer werd het gelijk.

Ajax is traditiegetrouw sterk uit de winterstop gekomen. Sinds de winterstop heeft Ajax zes wedstrijden gespeeld en vijf daarvan werden gewonnen. Alleen de tweestrijd met FC Utrecht eindigde in een voor de Ajacieden teleurstellend gelijkspel. 

Ook tegen ADO kan Ajax bogen op goede resultaten uit het verleden. Van de 45 keer dat de beide ploegen elkaar in Amsterdam troffen, wist Ajax 36 keer te winnen. Daartegenover staan slechts drie overwinningen aan Haagse zijde. Eerder dit seizoen werd er ook al tegen ADO gespeeld, toen werd het in Den Haag 1-1. (Statistieken: Voetbal International en Ajax Netwerk)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mikey Stormram
Publiek mag wel weer een keer verwend worden, hoop op een 4-0 ofzo, en dan lekker achterover naar Fey-PSV kijken
0 0
MankeNelis
Uitgelezen kans om de lampies op 2 puntjes naderen. Beetje druk meegeven ghè ghè
0 0
Red Devil
Het wordt weer eens tijd voor een ouderwetse 9-1 tegen dat ADO net als voorheen in De Meer.
Alleen kunnen die kakkies ons een oor aannaaien door van die Lampies te verliezen want ze gaan helemaal voor de beker nu er in de competitie niets meer te halen is voor ze.
0 -1
DrD3k
nou playoffs voor Europa misschien? ik weet niet hoe dat precies zit maar Feyenoord kan geen puntenverlies meer veroorloven denk ik. Straks eindigen ze als 7e ofzo. Lijkt me dat Gio zijn spulletjes kan pakken dan. Nee ik geloof daar niet in. Ze gaan echt voor de winst....ze spelen niet goed maar PSV ook niet. Het is een wedstrijd op zich die ze altijd beiden willen winnen.
0 0
Bjorn
De kampioenskoorts slaat toe dus we gaan onszelf veel moed in praten met statistieken uit het verleden en alles waaruit blijkt dat we goede papieren hebben.

Heerlijk, het is weer voorjaar. Februari - mei is altijd genieten.
1 0
SnakeDoc
Vanaf minuut 1 er vol op klappen, laat zien dat je wilt winnen en de druk bij psv legt.
1 0
Labrador
Precies. Als PSV hoort dat Ajax met 5-0 heeft gewonnen van ADO dan is dat echt niet lekker beginnen voor ze, ook met het oog op het doelsaldo
1 0
gi0vanni
Over het doelsaldo hoeven we ons als PSV zo blijft spelen niet druk te maken. Het is erg belangrijk dat ze minstens een keer gelijk spelen en dat we ze in Eindhoven verslaan. Een 0 - 1 winst is al ruim voldoende.

Maar ja, Ajax maakt veel fouten tegen de kleintjes dus nu er geen beker en Europees voetbal is moeten ze een x geen fouten meer maken. Het kan nog steeds.
0 0
pizzapunt
Vaak met dit soort berichten is juist het tegenovergestelde waar: "Ajax verloor nog nooit in eigen huis van Willem II!" --> "Historische verliespartij Ajax thuis tegen Willem II" .
0 0
Afcas20
Komt wel goed, spanning zit m meer in wat psv gaat doen
0 0
Van Reenen
Deze selectie is zoveel sterker dat mag geen probleem zijn. Anders ben je geen waardig kampioen. Dus geen zorgen voor de zondag na overmorgen
0 0
TheTruth
Goh, no shit
0 0
ajaxpat
er MOET gewoon gewonnen worden zondag
2 0