Kluivert geeft zichzelf bij Touzani 'magere zes'

JesseTH, 20-02-2018 om 07:30, 4982 views, RTL 7 | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Justin Kluivert denkt niet dat je als speler per se veel moet bereiken bij je club, voordat je een grote stap naar het buitenland maakt. De vleugelflitser barst van het zelfvertrouwen en heeft maar één doel voor ogen: de absolute top.

'Ik dacht er altijd wel zo over en ik wil niet zeggen dat je heel vroeg weg moet gaan, maar als de mogelijkheden er liggen, waarom niet misschien? Ik spreek nu niet voor mezelf, hoor', spreekt Kluivert op eerlijke wijze. 'Het is lastig om te zeggen, maar misschien kun je ergens anders wel beter worden. Je moet ook aan je toekomst denken. Ik denk niet dat vier keer kampioen worden per se moet.'

De jongeling merkte in zijn jeugd al dat hij wat meer kon dan anderen, zo vertelt hij bij Tiki Taka Touzani. 'Je moet het natuurlijk wel wat beter maken en dat gebeurt door trainen. Ik wil de beste van de wereld worden, dus dan moet je hard trainen. Anders hoef je niet te gaan voetballen. Je moet het beste uit jezelf halen en dan moet je voor de top gaan. Dat ga ik zeker doen', vertelt de dribbelaar zelfverzekerd, waarna hij nog wel vertelt dat hij meer wil gaan scoren als aanvaller.

Hij geeft zichzelf momenteel dan ook pas een zes op een schaal van tien. 'Een magere zes. Ik ben nog jong, dus ik verwacht nog heel veel van mezelf en ik weet wat ik daar voor over moet hebben.' Om zijn doel te bereiken, moet de jeugdige speler veel laten, zoals het uitgaan met vrienden. 'Ik heb het al sinds de jeugd links laten liggen en ik heb er nu ook geen moeite mee. Ik weet dat al dat plezier nog gaat komen. Je moet gewoon het moment kennen wanneer het kan en wanneer niet.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RoodWit
Gewoon tekenen Justin, is het beste voor je eigen ontwikkeling.
0 0
roodwitgeboren
Dit klopt weer voor geen meter!! Dat heeft hij niet gezegd, sterker nog hij gaf zichzelf een magere 7 !!
0 -6
GerardAjax26
Nee hoor, hij gaf zich wel degelijk een magere 6.
1 0
Joseph
Vooral de "waarom niet misschien" met die kop erbij, die jongen begrijpt er niks van. Als hij de top niet haalt zal hij naar dat moment terug moeten kijken.
Justin heeft nog niks te zoeken op een hoger niveau, heeft al moeite genoeg het bij Ajax te laten zien. Maar ik denk dat je hier duidelijk de invloed van Raiola hoort, blijkbaar dacht hij vroeger wel dat hij eerst in Nederland moest presteren, nu denkt hij dat hij zichzelf ook bij een grotere club kan ontwikkelen. Justin wordt een zeer dik betaalde tribuneklant bij zijn volgende club.
Justin kan gewoon in het rijtje van talenten dat Raiola verpest heeft.
0 0
SjaakWolfs
Hij wordt absoluut niet de beste ter wereld. Uit die droom kan ik hem alvast helpen.

Lekker laten vertrekken naar de Engelse middenmoot, waarna hij binnen twee jaar met de staart tussen de benen terugkomt en de rest van zijn carriere slijt in de middenmoot van de Eredivisie.
1 -2
AjaxBaggio
Minder praatjes, meer je voeten laten spreken!

Ben een fan van Justin. Maar begin me steeds te irriteren aan zijn media praatjes. Gast denk echt dat hij er al is.

Laatste weken raakt hij ook bijna geen pepernooit meer.

Justin heeft denk ik een reality check nodig.
3 -3
ajax4ever01
gevalletje Kishna?
0 -1
GerardAjax26
Jezelf een magere 6 geven = denken dat je er al bent?
1 -1
Ajax#1900
Haha, het hele artikel gaat er over dat hij vindt dat hij er nog lang niet is
2 -1
SjaakWolfs
Niet echt. Van die ambigue praatjes over 'er nog niet zijn' maar tegelijk 'niets uitsluiten' en 'misschien elders wel beter kunnen worden'. Zelfde verhaal als Kenny Tete. En dit is al het zoveelste interview met dit soort uitspraken.
0 0
Chesterson93
Oké pik. Niet klagen als ie weg is.
0 0
10Sneijder10
Die reality check gaat niet gebeuren. Heeft inmiddels als meer interviews gegeven dan wedstrijden gespeeld. Lekker laten vertrekken deze zomer. Vang je er nog wat voor.
1 0
TimAFCA
Hahaha lekker positief jongens
1 0
10Sneijder10
Nee niet echt. Er is daar ook geen reden voor. Die jongen had allang een contract moeten tekenen. In plaats daarvan is het veel praten over transfers en ambities.
1 0
D4nny
Zie daar, Raiolas indoctrinatie begint ook bij Kluivert te werken...
2 0
3*stars*3
100%
0 0