FIFA Skill Games: Kristensen legt aan

JesseTH, 19-02-2018 om 20:23, 4169 views, Ajax TV | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Dit seizoen heeft Ajax TV de FIFA Skill Games in het leven geroepen. Deze zijn afgeleid uit de populaire voetbalgame FIFA 18 en de bedoeling is dat spelers het tegen elkaar opnemen om te zien wie de meeste punten kan verzamelen tijdens verschillende challenges. In deel 23: Rasmus Kristensen!

De Skill Games zijn onder te verdelen in drie onderdelen: de vrije trap, de passvorm en het vrije schot. De speler die aan het einde de meeste punten heeft wint. Bij de vrije trap hangen er vier targets in de goal, deze zijn elk goed voor 1000 punten. Scoren resulteert ook in punten, maar hoe verder naar de hoek de bal is, hoe meer punten de speler verdient. De bal over, naast of in de muur betekent nul punten. De speler krijgt bij dit onderdeel vijf kansen.

Bij de passvorm krijgt de speler vanaf twee kanten een bal aangespeeld, deze wordt met elke bal moeilijker. Het is de bedoeling dat de speler deze bal controleert en die vervolgens in een van de vooraf bepaalde twaalf doeltjes schiet. Elke bal moet weer in een ander doeltje.

Bij het vrije schot zijn de meeste punten te verdienen. Het is de bedoeling dat de bal door een rollende band wordt geschoten, hiervoor kan je al 2000 punten verdienen. Gaat de bal ook nog eens in de goal, dan levert dat 200 extra punten op. Raakt de bal in de goal ook nog een bidon, dan levert dat 1500 punten op. Tijdens dit laatste onderdeel krijgt de speler drie pogingen.

Bekijk hieronder de poging van Kristensen en de overige Ajacieden:

Deel 23: Rasmus Kristensen
Deel 22: Max Wöber
Deel 21: Matthijs de Ligt
Deel 20: Justin Kluivert
Deel 19: Kasper Dolberg
Deel 18: Siem de Jong
Deel 17: Nick Viergever
Deel 16: Norbert Alblas
Deel 15: Luis Orejuela
Deel 14: Joël Veltman
Deel 13: Hakim Ziyech
Deel 12: Donny van de Beek
Deel 11: Vaclav Cerny
Deel 10: Daley Sinkgraven
Deel 9: Andre Onana
Deel 8: Deyovaisio Zeefuik
Deel 7: Mateo Cassierra
Deel 6: Mitchell Dijks
Deel 5: Frenkie de Jong
Deel 4: Carel Eiting
Deel 3: Kostas Lamprou
Deel 2: David Neres
Deel 1: Klaas-Jan Huntelaar

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
godenzonenssuper
Kolderiek.
0 0
Babangida83
Weet niet wie deze jongen heeft gescout, maar die aannames, dat kan ik beter om eerlijk te zijn. Kijk voor de gein Wober of De Ligt als vergelijkingsmateriaal. Dat is 5 niveautjes hoger.
6 0
FlyingDutchMan
Een of andere prutser die ook achter de komst van Zlatan en Eriksen zat. Totaal geen kijk op het spelletje..
5 -1
geDaante
Kan er ook weleens naast zitten natuurlijk. Maar aannemende dat er meer mensen naar kijken eenmaal aangedragen, is het best onvoorstelbaar.
1 -1
ram
Poeh... wat een schrikbarend niveau laat hij hier zien zeg. Ongelooflijk eigenlijk.
4 -2
Rsv
Zit die jongen wel op voetbal?
8 -1
3*stars*3
Ik durf niet eens te kijken...
1 -1
GerardAjax26
Zo'n spelletje is leuk voor Youtube hoor, maar 't zegt allemaal vrij weinig. Beetje vertrouwen in onze scouts en in die jongen natuurlijk. Voor wat het waard is.. Neres had ook een score van in de 11.000..
3 0
Jajijdaar
Dat spelletje is ook niet helemaal eerlijk.
Vorige week was bij Max Wober dat de bal door een persoon werd ingespeeld. Nu hebben ze weer dat apparaat wat kanonnen-hard naar je toe passt. En volgens mij staat die band waar ze in moeten schieten ook een stukje verder weg dan normaal.
6 0
DavidFerr
Dat van die band was mij ook opgevallen.
4 0