Boer: 'Qua kaartgroepje een stap omhoog'

JipVR, 17-02-2018 om 18:32, 13344 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Aanstaande zondag kruist Ajax de degens met PEC Zwolle en om die reden werd Diederik Boer door Ajax.nl opgezocht. De voormalig keeper van Ajax vertelt over zijn huidige situatie en tijd in Amsterdam.

De sluitpost stond erom bekend dat hij fanatiek kaartte met zijn teamgenoten bij Ajax en zodoende wordt hem meteen gevraagd of hij inmiddels een nieuw kaartgroepje heeft. 'Zeker! Bij Ajax moesten we de kaarters altijd bij elkaar harken. Het 1e jaar hadden we met John Heitinga en Mike van der Hoorn nog 2 extra man, maar daarna bleven alleen Joël Veltman, Nick Viergever, Davy Klaassen en ik over. Als er 1 uitviel, dan hadden we een probleem. Hendrie Krüzen viel nog wel eens in. Bij PEC hebben we er 8. Wat dat betreft heb ik een stap omhoog gezet, haha!'

Toch heeft hij ook nog geregeld contact met wat Ajacieden, die niet geheel toevallig bij hem in het kaartgroepje zaten. 'Veltman en Viergever spreek ik nog geregeld. Maar ook met Herman Pinkster en Tjerk Smeets (voormalig teammanager, red.) heb ik nog contact. Aan de andere kant; In de voetballerij is het ook snel komen en gaan. Dus veel contacten verwateren ook.'

Tot slot wordt Boer natuurlijk gevraagd naar de wedstrijd van zondag. Hij vindt Ajax de best voetballende ploeg van Nederland. 'En wij komen daar vlak achteraan, haha! Nee, zonder gekheid; voor ons niveau voetballen we hartstikke goed. We gaan het Ajax zo moeilijk mogelijk maken en proberen ze punten af te snoepen', besluit Boer.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
De meesten van die jochies bij Ajax weten niet eens wat speelkaarten zijn want ze zitten liever met een koptelefoon op hun lege koppies.
0 0
AjaxCitizen
Was wel een leuk moment toen hij in de vorige krachtmeting de penalty van Ziyech had gestopt en alle Ajacieden hem na de wedstrijd opzochten. Iedereen zat met hem te dollen en je zag echt dat hij erg goed in de groep. Is een echte gangmaker. Zulk soort spelers zijn toch wel belangrijk om binnen je selectie te hebben voor de sfeer.
2 0
gras
Zeker. Want alleen grappenmaken brengt je niet op zo'n positie, hij was een serieus goede keeper. Is dat nog steeds trouwens. En daarnaast lekkere humor waarmee hij niet alles zo dodelijk serieus neemt zoals te vaak bij Ajax. Van der Lem, Haarms, zulke zwarte humor mis ik ook weleens. Zo belangrijk om zaken even te relativeren.
1 0
Ajaxsied4ever
Morgen ff 3 punten in lopen
Oeeee lampies gaan vanaf vandaag punten verliezen volgende week bij die kakkerlakken week erop bij de kabouters etc ❌❌❌
0 0
jaribombari
Kabouters?
0 0
Afcas20
Az uit komt ook nog, maar laten we vooral niet te hard van stapel lopen en eerst zelf maar es winnen
0 0
Joodhannus73
Yes! Gloeilampen gelijk :-)
3 0
AFCAMM
Vind het altijd mooi om te zien/lezen wat deze man over Ajax zegt. Geen negatief geleuter, blij dat ‘ie even bij Ajax heeft mogen spelen, eerlijk over het spel etc. Gewoon een oprechte en leuke gast.
3 0
AlexIbarra
Jammer dat Boer er niet bij was tegen de boeren.

Van der Hart verpest gewoon de wedstrijd voor jullie en voor ons...
1 0
Hziyech22
Echt een wereldgozer.
11 0
Mikenick
Kon altijd zo genieten van de warming up van Boer. Altijd met een glimlach op het veld dolletjes maken met iedereen en zichzelf. Wist zijn plek en klaagde nooit.
8 0
FlyingDutchMan
Geweldige vent inderdaad
7 0