Ajax-target Van Crombrugge wil transfer

FinnDekker, 13-02-2018 om 09:56, 16683 views, La Tribune | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Voormalig Ajax-target Hendrik Van Crombrugge heeft een transferverzoek ingediend bij zijn club KAS Eupen. De doelman was van de zomer de beoogde opvolger van Diederik Boer, maar zag destijds geen brood in een plek achter eerste keeper Andre Onana, waardoor Ajax doorschakelde en Benjamin van Leer contracteerde.

'Eerst wil ik Eupen helpen redden. En dan wil ik graag een transfer aan het einde van het seizoen om progressie te kunnen blijven maken', spreekt de 24-jarige Van Crombrugge zijn ambities uit tegenover La Tribune. De sluitpost denkt daarmee het niveau van zijn club ontstegen te zijn. 

Of Ajax na deze boodschap opnieuw in actie komt, is vooralsnog onbekend. Wel houden de Amsterdammers mogelijk al rekening met een vertrek van Onana, die veel interesse geniet van andere clubs. Naast Onana en Van Leer staat ook Kostas Lamprou onder contract in Amsterdam. Deze verbintenis verloopt echter deze zomer al.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik denk dat Van Leer genoeg potentieel heeft om eerste keeper te worden maar hij is dit seizoen veel geblesseerd en het zou dus verstandig zijn als Ajax naast Van Leer nog een keeper heeft die kwalitatief goed genoeg is om in de basis te staan. Van Crombrugge was vorig seizoen erg goed maar begon dit seizoen twijfelend. Ik weet niet of hij sinds die periode de vorm van vorig seizoen weer terug heeft gevonden.
0 0
Veliborvasovic
Van Leer heb ik me twijfels over. Bij Roda redelijk goede keeper. Maar bij Ajax word meer verwacht. Moet hij eerst nog waarmaken. Komt bij dat hij al bijna een jaar niet heeft gekeept (aan het eind van het seizoen). Moet bekennen dat ik van Crombrugge niet genoeg ken om daar een oordeel over te vellen. Voor de 1e selectie heb je 3 goede keepers nodig waarvan het liefst 1 ervaren rot. De huidige.keepers van jong en O19 komen daar nog veels te kort voor. Maach is veel te onrustig en wild en heeft kennelijk de concurrentiestrijd met Plomper.in de O19 nog niet gewonnen. Wisselen elkaar nog steeds af. En dan heb je ook Gorski en Kotarski nog waarvan we ook niet weten hoe zij zich verder ontwikkelen. Gewoon minimaal zeker 2 goede keepers halen
0 0
Ozymandias
El Maach heeft wel degelijk de concurrentiestrijd van Plomper gewonnen. Hij heeft in totaal 17 wedstrijden gespeeld terwijl Plomper er maar 6 heeft gespeeld. In de jeugd krijgen de tweede keepers ook regelmatig speeltijd omdat Ajax ook richting hun een verplichting heeft om ze optimaal bij te staan in hun ontwikkeling. Ik vind het dus netjes dat Ajax iemand als Plomper ook relatief veel speeltijd geeft.

Ik neem aan dat Ajax na dit seizoen een flinke bezem door de selectie van keepers voor Jong Ajax en de A1/o19 haalt. Lamprou, Leeuwenburgh, Alblas, Van Bladeren en Plomper zou ik allen laten gaan. Ajax houdt dan El Maach, Gorski, Kotarski, Ruijgrok en Reiziger over als keepers die onderling moeten uitstrijden wie er bij Jong Ajax en de A1/o19 een basisplaats hebben.
0 -1
Veliborvasovic
Netjes dat Ajax dit doet. Als dit de reden is. Lijkt mij dat je vooral in de O19 met je sterkste keeper gaat spelen en dan de 2e keeper bv de bekerwedstrijden en de oefenwedstrijden. Als je nu dan naar de O19 kijkt hebben ze met Gorski en Kotarski 4 keepers tot het eind van het seizoen. Gaan die dan allemaal keepen? En weet je of andere bvo' s dit ook zo doen.
0 0
Hagmag
Wat een opluchting dat het contract van kabouter Lamprou deze zomer al weer af loopt.
Echt wat een blamage, om een keeper van dit niveau een contract te geven.
Gewoon een te kleine grabbelaar en ex kakkerlak.
3 -2
Ozymandias
Lamprou had vorig seizoen na Onana het hoogste percentage aan reddingen van alle keepers in de Eredivisie. Inderdaad, een schande dat de op één na best presterende keeper van de Eredivisie het seizoen daarop door Ajax transfervrij als derde keeper wordt gehaald...
0 0
DavidFerr
Had jij dan liever Alblas als 3e keeper gehad?
2 0
Sulejmanibesteaankoopooit
haal padt maar terug op het oude nest wanneer Onana vertrekt.
0 -3
Duif63
Van Leer is veel te blessuregevoelig dus als Onana vertrekt moet je 2 nieuwe keepers halen.
1 -1
AFCAsphere
...
0 0
Nathan2
Lekker De Lange terughalen als derde keeper. El Maach nog een jaar o19/ jong. Daar hebben we dan ook kotarski nog. Afscheid nemen van van bladeren, Leeuwenburg, Alblas, Lamprou.
1 0
Nouri10Eriksen
Waarom keept De Lange eigenlijk niet bij Twente? Lijkt me niet minder dan Drommel toch?
0 0
bremovic
van bladeren moet blijven. kan volgend jaar mooi als 3de keeper
0 -1
eros
Goede keeper.
Vervanger Onana?
Padt is ook lekker bezig, en bekend met de club.
0 -1
Matzet
Beetje opportunistisch misschien, maar is die Unnerstall niet een optie?
4 0
afcavince
Als tweede keeper bedoel je? In dat geval zeker een optie.
0 0
Ruudje74
Waanzinnige optie zelfs, van wat ik van hem heb gezien, uitstekende keeper!
0 0
Dolberg25
Prima vervanger voor Onana. Hopelijk hebben we volgend jaar (op volgorde van rangschikking): 3. El Maach 2. van Crombrugge 1. van Leer
1 0