Viergever herstelt; talenten trainen mee

BVeenstra, 12-02-2018 om 14:25, 6611 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-trainer Erik ten Hag lijkt binnen afzienbare tijd weer te kunnen beschikken over Nick Viergever. De verdediger werkte opnieuw individueel verder aan zijn herstel, schrijft Ajax.nl.

Helemaal individueel trainde Viergever alleen niet. Op de foto's op de officiële site van Ajax is te zien dat linkspoot meedoet aan de warming-up en aan een rondo. Wanneer Viergever weer beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Verder liet Ten Hag zoals wel vaker sinds zijn komst veel talenten meetrainen. Zo waren Noa Lang, Dani de Wit, Mitchel Bakker en Leon Bergsma maandag te bewonderen op het trainingsveld van Ajax.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Piejotter
Dani de Wit zie ik wel zitten voor het eerste, echter niet Leon Bergsma. Een te lieve jongen, dat kun je achterin niet gebruiken. Maar je weet het nooit, gun het hem wel.
0 -1
geDaante
Je meent het gewoon he? Dani de Wit graag in het eerste? Het is me wat...
0 0
wladimir
Bergsma is een vriend van de Ligt en een prima verdediger voor Jong (basis) en op de bank bij het eerste.
0 0
Middenweg401
Bedoel je te lief in het veld of zijn verlegen uitstraling er buiten?
0 0
Joseph
Die is door Overmars al goed vervangen, been zeer tevreden over Wober en Tagliafico!
0 0
wladimir
Prima aankopen, maar dat mag ook wel voor dat geld. Onbegrijpelijk dat Viergever, Dijks en Younes transfervrij vertrekken deze zomer.
0 0
Pierre Heno
Einde contract = geen transfersom.
0 0
geDaante
Yes, Dani de Wit, hij komt steeds dichterbij! Kan niet wachten!
0 0
Pierre Heno
En PSV komt Viergever gewoon gratis ophalen in de zomer. Prima koopmanschap van Overnars c.s. En ook een mooi gebaar naar Viergever trouwens: heeft zich altijd 100% ingezet voor de club en vorig seizoen vooral een prima EL gedraaid maar niks nieuw contract aanbod. Maar Veltman wèl meerjarig contract aanbieden....tja dan ben je niet goed wijs. Vriendjes politiek noemen we zoiets in goed Nederlands.
3 -2
Ozymandias
Ajax heeft er met Tagliafico en Wober twee linksbenige verdedigers bij gekregen die kwalitatief beter zijn dan Viergever. Daarbij komt ook Bakker steeds dichter in de buurt van het niveau van het eerste. Viergever is van het niveau waar Ajax nu op doorselecteerd en mag zijn contract bij Ajax afdienen en door de voordeur de club verlaten.
1 -1
AlexIbarra
Ik ben nog niet onder de indruk van Bakker, Sinkgraven is geen zekerheidje. Wöber heeft nog geen tien wedstrijden gespeeld. (fitheid, ontwikkeling?)

Als er niets bijkomt linksachter zou ik Viergever zeker met een jaar verlengen.
Als Wöber of Fico nu tegen een blessure of schorsing aanlopen is het nog steeds improviseren. (Matthijs doorschuiven, Veltman doorschuiven, onzekere RB erin, enz.) Daarnaast lijkt Viergever me een betere LB dan Wöber.

Hoop dat hij gauw weer fit is want Frenkie hoort niet achterin en ik houd nu bij elke debiele overtreding op Tagliafico mijn hart vast.
2 -1
trodat4030
Een fitte Viergever zorgt er niet voor dat Frenkie weer naar het middenveld gaat. Als Wöber daar al niet voor kan zorgen, kan Viergever dat al helemaal niet.
0 -1
Toekomst1900
Ook Frenkie verzuipt op dit middenveld. De ruimtes zijn namelijk veelste groot! Ik loop zelf ook veel te zeuren op Schone, maar de rollen van Donny en Ziyech maken het voor elke 6 enorm lastig! Donny moet als 10 fungeren en Ziyech heeft een vrije rol. Op moment dat we voorin balverlies lijden, wat met Huntelaar nog wel eens gebeurd en ook met Neres die nog niet in vorm is, dan staat Schone in zijn eentje op het middenveld. Ruimtes zijn dan echt veel te groot. Ten Hag moet hier op gaan toezien, want het gaat punten kosten! Pas als hij zijn middenveld op orde heeft, kan je Frenkie doorschuiven en Wober op 4 zetten!
0 0
Piejotter
Bakker doet het uitstekend, grote kans dat hij het gaat maken. Waarom? Omdat de technische staf het wel ziet zitten in hem.
0 0
Suarez16_
Mis jij Viergever sinds zijn blessure dan? Ik eigenlijk niet.
0 0
Pierre Heno
Goed samenspel met De Ligt toen die Sanchez niet meer had om zijn fouten te corrigeren.
0 0
Suarez16_
Mooi dat Dani De Wit er bij zit. Nu verzekeren we ons van de CL winst in 2019.
0 -2
Ozymandias
Het lijkt erop dat Ten Hag wisselend spelers van Jong Ajax en de A1/o19 met het eerste mee laat trainen. Natuurlijk moeten ze het niveau van de trainingen wel aankunnen maar als dat het geval is vind ik het mooi dat Ten Hag die jongens de ervaring geeft om mee te trainen. Dan zien ze direct naar welk niveau ze toe moeten groeien en hoe hard ze daarvoor moeten werken. Daarbij laat Ten Hag aan de talenten merken dat hij ze in de gaten houdt. Dat zal zeker een motiverende factor op de spelers van Jong Ajax en de A1/o19 hebben.
4 0
Bensco
Dit zijn dus de oude talententrainingen doe Jonk ook deed maar na zijn vertrek compleet verdwenen waren. Het doet me goed om te zien dat ze die weer in ere hebben hersteld.
0 0
Piethein
Allemaal leuk en aardig, maar als houthakker Dani de Wit in het eerste komt is het triest gesteld met ons Ajax
3 0
Piejotter
Dit soort types heb je ook nodig, kan niet alleen maar technisch zijn. Sinds Poulsen heeft Ajax een dergelijk goede speler niet meer gehad.
0 -1
Ozymandias
Ik verwacht dat Dani de Wit nooit een vaste plaats bij de selectie van het eerste zal krijgen. De concurrentie is met talenten als Vd Beek, Frenkie, Mazraoui, Pasquali, Jensen, Taylor en Gravenberch zowel nu als in de (nabije) toekomst gewoonweg te groot. Naast Vd Beek en Frenkie heeft ook Mazraoui duidelijk de voorkeur van Ten Hag en die is maar twee maanden ouder dan Dani.
1 0
Piejotter
Er is wel leeftijd verschil, jij noemt vele talenten die nog wat meer tijd nodig hebben dan Dani. En het zijn ook andere type spelers dan Dani. En ik verwacht dat Zyech aan zijn laatste seizoen bezig is en Lasse is twijfelachtig of hij volgend seizoen nog wel een basis plaats heeft.
0 0
Keffie L
Zekers
0 0
hakkietjakkie
Dit doen alle coaches van 1 al jaren hoor
1 -1
Ozymandias
Onder Bosz en Keizer trainde er wel steeds Jong Ajax en A1/o19 spelers mee maar dat waren bijna altijd dezelfde. Ten Hag wisselt meer met welke talenten er mee mogen trainen waardoor meer talent die ervaring opdoen.
1 0