'Kan Lasse natuurlijk geen broer noemen'

SJvanveen, 10-02-2018 om 09:26, 34833 views, ELF Voetbal |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Noa Lang hikt tegen een debuut in het eerste elftal aan en ruikt steeds meer aan het grote werk in Amsterdam. In gesprek met ELF spreekt de jongeling erover.

De middenvelder annex buitenspeler is nog A-junior, maar doet steevast mee bij Jong Ajax. Afgelopen winter mocht hij voor het eerst mee op trainingskamp met het eerste elftal en hoewel hij niet zenuwachtig was, was het enigszins wennen. 'Ik ken die jongens al zolang, dat ging dus prima. Maar bij mannen als Lasse Schöne was het wel even wennen. Ik ben gewend om met mijn medespelers straattaal te spreken en ze ‘broer’ te noemen. Dat kun je bij Lasse natuurlijk niet doen. Daar moest ik wel even goed bij nadenken', vertelt hij. 

Het trainingskamp smaakt naar meer. Lang traint sinds de komst van Erik ten Hag vaker mee met het eerste elftal en kijkt positief naar de (nabije) toekomst. 'Ik weet dat de nieuwe trainer de jeugd een kans geeft. Dat heeft hij bewezen met het debuut van Noussair Mazraoui en het selecteren van Mitchel Bakker. Ik moet gewoon mijn ding blijven doen en dan krijg ik ook de kans.'

Als Lang de kans krijgt, pakt-ie 'm, zo laat 'Noa' weten. 'Ik heb het gevoel dat het elk moment zover kan zijn. Het is al zolang mijn droom om in het eerste van Ajax te spelen. Daar heb ik dertien jaar hard voor gewerkt. Dit seizoen moet het gaan gebeuren. Veel jeugdspelers waren in het verleden dichtbij, maar braken uiteindelijk niet door. Mij gaat dat wel lukken. Mijn doel is om nog dit seizoen te debuteren.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bjorn
Straattaal... hou up man.
0 0
Barra
Ik kan er maar niet aan wennen die zogenaamde straattaal. Vind het echt debiel klinken en ja die generatiekloof het zal allemaal wel, maar icm het voorkomen en hoe ze zich gedragen kan ik dit echt niet serieus nemen. Oja voordat mensen beginnen te zeuren over ideale schoonzonen, dit heeft er echt helemaal niks mee te maken.
1 0
Arie Vink
De jeugd van tegenwoordig spreekt steeds meer met een buitenlands accentje en spreken elkaar continu met broer aan. Heel vreemd....
0 0
3*stars*3
Haha idd.
k bestelde een tijd geleden shoarma en gaf de bezorger wat fooi en zijn reactie?
'Thanks, broer'...Ik dacht eht WTF!?
.Dat is een bezorger maar als ik zo'n Kluivertje en vooral lang voor de camera's zie..
2 -1
Rujar
Als je zo voor de camera verschijnt is het echt een gebrek aan fatsoen. Dat die gasten onderling zo praten is geen probleem.
2 0
vijfennegentig
Hey hallo we zijn geen FC Den Bosch ofzo, wat verwachten jullie dan?
0 0
Robeerke
Jongens waar gáát het over..
0 0
EVH
Het is maar goed dat deze broer goed kan voetballen..
0 0
GerardAjax26
Ik zie liever Zuid-Amerikaanse bikkels dan van die jongens die voornamelijk straattaal spreken en zich omringen met rappertjes. Maar ach, het hoort er nou eenmaal bij, dit soort taalgebruik heerst onder wel meer jongeren en zie je bij elke club wel terugkomen. Vind het persoonlijk onzinnig dat Ajax daar iets van moet zeggen. Zolang ze maar goed spelen ga ik me verder niet druk maken over hoe spelers onderling met elkaar praten.
5 0
altijdwelwat
En jij denkt dat die Zuid-Amerikaanse bikkels allemaal keurig ABN Spaans praten op VWO niveau? Lang heeft 2 x zijn rug gebroken en behoort op 18 jarige leeftijd al bij de beste van Jong, dan ben je in mijn optiek ook een bikkel. Dat het niet de ideale schoonzoon is , ben ik juist erg blij om was Edgar Davids ook niet.
4 0
Lane 8
Weet je waar ABN voor staat of..?
1 0
Ferd
maar Frank Rijkaard en Marco van Basten wel, dus wat is je punt met het noemen van Davids?
0 0
altijdwelwat
Rijkaard en van Basten de ideale schoonzoon ?? Dat waren 2 klootzakken hoor, en er zijn schoonmoeders die dat kunnen beamen ... is trouwens ook wel 35 jaar geleden , in een tijd zonder social media...
0 0
LS16
Haha ik vraag me af hoe Lasse en Klaas-Jan reageren als zo’n snotneus ineens ‘broer’ tegen ze zegt. Wel een goede voetballer hoor die Noa, maar hij klinkt niet altijd even snugger.
8 -1
zuidzuid
Is 18 jaar. Tis lastig om dan al serieus over te komen.
1 -1
Ferd
Vraag aan De Ligt, aan Van de Beek, aan Nouri, aan Neres, aan Dolberg etc hoe lastig het is om op die leeftijd serieus over te komen, dan krijg je een heel ander antwoord dan van Lang.
2 0
PuurGeluk
Precies Ferd. Het kan wel maar het is maar net of je weet wat fatsoen is.
0 0
Stone020island
Kijk mij interesseert het echt 0,0 hoe deze jongen wil praten. Maar deze uitstraling en houding gaat echt tegen hem werken later denk ik. Vind het ook heel raar om over zoiets te moeten nadenken. Het is toch normaal om tegen volwassen mensen anders te praten dan mensen uit je eigen leeftijd én vriendengroep.

Ajax moet deze jongen echt even op een matje roepen vind ik
6 -2
altijdwelwat
Jaa klopt !! Laten we hem wegsturen , en Jens Toornstra ophalen, die kan niet voetballen maar geeft altijd prima nietzeggende interviews....zucht
2 -1
Ferd
Met Jens Toornstra zijn we wel verzekerd van doelpunten in De Kuip.
1 0
Stone020island
Ik zeg toch niet dat ie weg moet wezen? Is een supergoede voetballer alleen waarom je zo presenteren. Ik ben in amsterdam west opgegroeid en ken dit taalgebruik dus wel maar ik zal nooit zo praten op de werkvloer.
1 0
Ajax#1900
Ja joh, want dat is het alternatief. Zit helemaal niks tussen in. Wat flauw zon hyperbool.
2 0
Middenweg401
Als je er bij stil moet staan om geen straattaal te spreken dan ben wel wat afgedwaald i.m.o.
Maar prima verder hoor als hij lekker voetbalt.
7 0
Redrum
Yo Lasse G, alles flex bro?
5 -2
Ajax#1900
Tegenwoordig moet je Wollah zeggen als je er bij wil horen geloof ik.
4 0
reaguurder
a zebi zeg wollah
2 -1
Redrum
Haha zou kunnen
0 0
trodat4030
Je kan hem idd beter opa noemen. Geeft de verhoudingen tussen jullie een stuk beter weer..
1 -3
Superjood410
Ik weet niet wat ik van deze jongen moet vinden. Prima speler, maar volgens mij de hersens van een kleuter. De manier waarop hij voor een camera staat en z’n manier van praten kan echt niet. Op foto’s kijkt die altijd boos (of misschien heel cool voor zichzelf). Noem me een oude lul, maar ik erger me hier helemaal kapot aan.
13 -2
Alain
Ik snap je helemaal. Sociaal gezien kan hij nog wel wat bijtimmeren, niet iedereen is 13 jaar oud.
2 0
altijdwelwat
Aldus de volwassen man die zichzelf Superjood410 noemt....
1 -5
Lane 8
Rekt.
0 0
KlasseLasse
nee helemaal geen oude lul! als ik op de toekomst ben loopt hij er ook bij alsof hij de koning is!
3 0
GrandMasterFlex
Het is een winnaar ja
1 -2
KlasseLasse
hij is eerder het type die een keer de verkeerde tegenkomt
1 -1
AjaxfanRuben
Ach laat hen gewoon zichzelf zijn. Als ie boos kijkt kijkt hij boos...so what. Misschien is ie geconcentreerd weet jij veel. Om hem nou te gaan omscholen tot een ideale schoonzoon is helemaal niets joh. Tuurlijk hem wat bijbrengen voor de camera kan nooit kwaad, maar vindt het wel mooi zo'n authentiek mannetje erbij.
3 -3
Amsteraaij
Zoek anders ff de betekenis op van authentiek..
3 0
zuidzuid
Haha idd. Vind De ligt dat eerder.
0 0
Prethoofd123
Stoor me er ook aan.. Ajax zou er eigenlijk ook tegen op moeten treden
2 -2
AjaciedForLive
Alsof deze jongen als de enige is die zo praat. Moet Ajax dan ook optreden tegen ziyech en andere spelers. Nee
2 0
GrandMasterFlex
Pfffff hahaha allemaal ideale schoonzonen, braaf in de maat. Lekker saai.
3 0
Ferd
Er zit een groot verschil tussen een ideale schoonzoon en een stuk tuig van de richel zoals hij zich nu presenteert.
1 0
DanielAFCA
Geen idee wat jij oud noemt, maar ik ben 18 en heb hetzelfde
3 -1
SjaakWolfs
Deze jongen is absoluut geen helder licht, maar hopelijk groeit hij uit tot een waardevolle speler.
2 0
altijdwelwat
Heeft alles om een prima speler voor Ajax 1 te worden , snelheid , techniek, overzicht, passing, drive. Vraag mij alleen af of ze hem zien als buitenspeler of als niddenvelder.
3 -1