[Update II] Mini-Klassieker live op YouTube

FinnDekker, 15-02-2018 om 16:25, 16091 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

De competitiewedstrijd tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 wordt niet volgende week zaterdag, maar volgende week vrijdag gespeeld. De KNVB heeft het duel verzet.

In eerste instantie zou de wedstrijd op zaterdag 17 februari om 14.30 uur worden gespeeld. Nu wordt het duel vrijdagmiddag 16 februari om 16.30 uur gespeeld. Een reden wordt niet gegeven, maar een mogelijke reden kan zijn dat het op vrijdagmiddag een stuk rustiger (qua publiek) zal zijn dan wanneer er op zaterdagmiddag gespeeld zou worden. Een andere reden kan zijn dat Feyenoord O19 op deze manier rust heeft voor hun Youth League-duel dat gespeeld wordt op dinsdag 20 of woensdag 21 februari.

Ajax O19 heeft dit seizoen alleen de competitie nog om voor te strijden. Onlangs werd het in het bekertoernooi al uitgeschakeld door FC Emmen (2-4) en afgelopen dinsdag kwam er ook een einde aan het avontuur in de Youth League. Op Sportpark De Toekomst bleek Paris Saint-Germain O19 na het nemen van strafschoppen te sterk voor de Amsterdamse talenten.

Update - 11.00 uur (13 februari 2018)
De mini-Klassieker tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 is van zaterdag naar vrijdag verzet, omdat Feyenoord enkele dagen later (woensdag) in Londen de Youth League-wedstrijd speelt tegen Chelsea O19. Dat laat Feyenoord desgevraagd weten aan Ajax Showtime. De wedstrijd tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 begint vrijdagmiddag om 16.30 uur.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Update II - 16.25 uur (15 februari 2018)
Vrijdagmiddag wordt de Klassieker tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 live uitgezonden op YouTube, zo meldt de Amsterdamse club donderdag via de officiële kanalen. Het is voor toeschouwers ook toegestaan het duel te aanschouwen op De Toekomst. Het duel tussen de twee rivalen gaat om 16.30 uur van start.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dwergje48
Het was al bekend dat deze wedstrijd op Youtube te zien zou zijn. Althans, als je het Youtube kanaal volgt.
1 0
Patatjeoorlog
Wordt het uitgezonden?
1 -1
stefanzob
Logische reden, pijnlijk dat wij niet meer in de Youth League zitten en zij wel.....
3 0
3*stars*3
Pijnlijk en onnodige uitschakeling maar die kakkies speelden tegen Nitra en als je dan niet doorbekert...
1 0
afcaman
Haha en zag ze eens juichen na dat laatste fluitsignaal. Jemig wat was dat gênant. Nitra hebben we het over he, Nitra...
0 0
Michelinho
Zit VIER dagen tussen, wat een bullshit. Daarnaast slaat het belachelijke vroege tijdstip op vrijdag nog steeds nergens op.
1 -1
DavidFerr
Klinkt als een logische reden.
0 0
Altijdbrutaalenarrogant
zwakjes weer van feyenooit ze schijte m in hun broek
2 -1
Dwergje48
Haha. Wie zegt dat zij dit hebben aangevraagd?
0 0
Altijdbrutaalenarrogant
Denk je dat Ajax dit zou aanvragen?
0 0
Dwergje48
Dat is geen antwoord op mijn vraag.
0 0
Altijdbrutaalenarrogant
hahaha wie anders dan 010 zou dit aanvragen dan
0 0
Dwergje48
Misschien is de KNVB zelf tot dit besluit gekomen? Ik zeg niet dat dat zo is maar niemand kan er over oordelen als ze het niet zeker weten.
0 0
Altijdbrutaalenarrogant
dat zou kunnen, maar in eerste instantie denk ik aan 010 vanwege het publiek( liedjes over Rotterdam ens) zoals vorige keer dat ze dat niet willen
0 0
Afcas20
Zal wss 010 zijn ja, maar de reden is de youth league paar dagen later en niet de aanwezigheid van supporters
0 0
Afcas20
Heel triest
0 0
Labrador
Feyenoord zal wel bezwaar hebben omdat er soms 5000 man bij die mini klassieker aanwezig zijn. Als die tere zieltjes daar al van schrikken hoe moet dat dan straks in die " kolkende " kuip
5 0
HenryVakH1972
Dat is toch ook niet normaal haha.

Maar er zitten er helaas ook een stel bij die zich niet kunnen gedragen, dus tsja
0 0
Labrador
Feyenoord zal wel bezwaar hebben omdat er soms 5000 man bij die mini klassieker aanwezig zijn. Als die tere zieltjes daar al van schrikken hoe moet dat dan straks in die " kolkende " kuip
0 0
Labrador
Feyenoord zal wel bezwaar hebben omdat er soms 5000 man bij die mini klassieker aanwezig zijn. Als die tere zieltjes daar al van schrikken hoe moet dat dan straks in die " kolkende " kuip
0 0
trodat4030
Onzin, die komen niet voor een simpele competitiewedstrijd tegen Feyenoord u19. De laatste 2 keren was puur toeval. Laatste keer werd die pot gespeeld na de open training vh 1e die de dag erna tegen Feyenoord 1 speelde en de keer daarvoor was het de kampioenswedstrijd van Ajax u19. Dan komen de jongens vd harde kern nog wel, maar niet voor een simpele competitiewedstrijd op een koude zaterdag in februari.

Sterker, vaak is het drukker bij Feyenoord u19-Ajax u19 dan bij Ajax u19-Feyenoord u19.
0 0
trodat4030
Meestal zijn dit soort wijzigingen op verzoek van 1 vd betreffende clubs. Ben benieuwd welke club dit verzocht heeft en waarom. Er zijn niet overdreven veel thuiswedstrijden bij de jeugd die dag waardoor dat een probleem kan vormen..

Maar goed.. Knap kut iig, half 5 haal ik net niet :(

Edit: Ik zie net dat Feyenoord u19 op 20 of 21 feb YL speelt (zij wel). Dikke kans dat de wedstrijd daarom is gewijzigd.
0 0
Michelinho
Dat verklaart nog steeds het belachelijke tijdstip niet. Ze zullen wel bang zijn dat iedereen uit de vrijmibo komt of zo.
0 0
trodat4030
Half 5 is een vrij normaal tijdstip voor een doordeweekse wedstrijd. Wees blij dat het niet om 16.00 is, wat ook geregeld gebruikt wordt als aanvangstijd.
0 0
altijdwelwat
Ja laten we zorgen dat er zo min mogelijk mensen kunnen komen kijken !! Lekker onder werktijd , voor die jongens ook veel leuker...zucht
0 0
Gerard36
Ik lees net op drimble n.l dat ajax- v.v.v venlo ook verplaatst is van woensdag 18 april naar donderdag 19 april
0 0
Ruff Rhythim
Misschien anders op dinsdagnacht om half 3 in de ochtend spelen?
Helemaal lekker rustig qua toeschouwers...

Voetbal is voor de fans....echt alleen in NL....
1 0
0184AFCA
Leuk voor iedereen die wilde komen kijken, top knvb!
3 -1