AD: 'Kristensen maakt debuut tegen Roda'

BartVeenstra, 07-02-2018 om 08:05, 13853 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het Algemeen Dagblad verwacht dat de Deen Rasmus Nissen Kristensen woensdagavond in het duel met Roda JC zijn debuut gaat maken bij Ajax. De rechtsback heeft een enorme kans op speelminuten vanwege de schorsing van Matthijs de Ligt en de blessure van Max Wöber.

De krant verwacht nu dat Joël Veltman - normaliter de rechtsback bij Ajax - dit keer centraal gaat spelen. In dat geval neemt Kristensen de positie van rechtsback over en wordt de verdediging gecompleteerd door Frenkie de Jong (centraal) en Nicolás Tagliafico (linksback).

Op het middenveld en in de aanval worden dezelfde namen verwacht als de afgelopen weken. Dit houdt in dat Lasse Schöne, Donny van de Beek en Hakim Ziyech de middenlinie vormen en we voorin de namen van David Neres, Klaas-Jan Huntelaar en Justin Kluivert kunnen verwachten.

Vermoedelijke opstelling Roda JC: Jurjus, Dijkhuizen, Banggaard, Auassar, Vansteenkiste, Rosheuvel, Ndenge, Gustafson, El Makrini, Avdijaj, Vancamp.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana, Kristensen, Veltman, F. de Jong, Tagliafico, Ziyech, Schöne, Van de Beek, Neres, Huntelaar, Kluivert.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
Vond Kristensen goed spelen ,een aanwinst.
0 0
Redrum
Het gaat een mooie avond worden voor Ajax. Twee echte backs die Huntelaar gaan voorzien van panklare assists en daarmee Ajax een simpele zege bezorgen in Kerkrade. En natuurlijk gaat psv zonder zijn gehuurde captain niet winnen van Excelsior.
2 0
RaynoFischer
Ben wel erg benieuwd naar Rasmus, volgens de verhalen vooral aanvallend maar verdedigend valt nog wel veel te verbeteren, gaf hij zelf ook aan.
Nico is wat allrounder erin, natuurlijk ook een stuk meer ervaring wat erbij komt kijken ;)
1 0
Redrum
Ja ik ben ook benieuwd naar hem. Hoop dat hij meteen wat leuks laat zien en ook zijn verdedigende taken niet vergeet. Ben trouwens ook wel benieuwd naar het optreden van de heer Nijhuis.
1 0
MarcOndertwix
2 backs op hun positie. Zoals het hoort. Het emotioneert me..
1 0
jollie18
Mooi dat hij waarschijnlijk zijn debuut gaat maken. Je hebt hem niet voor niks gehaald
0 0
PJK54
Ik ga voor een 1-3 want Ajax moet winnen hoe dan ook gelijk spelen of verliezen is gelijk einde aspiraties kampioenschap dan halen we het zeker niet meer in, ben alleen bang dat het weer zo'n wedstrijd als zondag wordt.
0 0
Ajaxtrouw
Wober weer geblesseerd, begint echt een drama te worden met die jongen.
0 -2
Saanchez
Inderdaad, al zijn TWEEDE blessure dit seizoen! En dan is hij hoogstwaarschijnlijk dit weekend alweer inzetbaar. Wat een afschuwelijk iets.....
5 0
ajax4ever01
Zeikerd
1 0
Ajax412
Laat het maar zien! Ben benieuwd!
0 0
adegroot
Qua wissels is het nu overigens wel heel erg karig. Vrijwel geen spelers die ervaring hebben in Ajax 1 (behalve de Jong en Younes), en verder weinig verschillende smaken.
0 0
Suarez16_
Als Wöber, De Ligt, Dolberg, Sinkgraven en Viergever over een paar weken weer allemaal fit zijn is het een prima selectie.
2 0
MelleAfca
Je blijft wel een type Nouri op de bank missen. Iemand die de wedstrijd open kan breken. Verdedigend sterke bank, aanvallend niet zo...
1 0
trodat4030
Klopt, die staat (helaas) nu LCV.
0 0
kleinedraaicirkel
We hebben nu Mazraoui..
0 0
Labrador
Het bizarre is, 1 jaar geleden viel Nouri in, tegen roda.
2 0
RaynoFischer
De Ligt is gewoon fit hoor ;), dit weekend er weer bij, Wober zal niet lang duren met een kneuzing
0 0
Suarez16_
Wist ik. Verkeerd geformuleerd. Maar inderdaad die zitten er zondag weer bij.
1 0
DavidFerr
Ja, de verwachting is dat Wober er dit weekend ook weer bij is.
0 0
MSwertz92
WAAAT Officiele backs op hun officiele positie !!! It's a miracle !!
0 0
SR83
Een linksback op de linksbackpositie en een rechtsback op de rechtsbackpositie?
Ik ga NU een lot kopen!
1 0