Lang: 'Volgens mij hebben ze één kans gehad'

JipVR, 06-02-2018 om 21:35, 5728 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Noa Lang baalt als een stekker na de uitschakeling in de Youth League. De aanvallende middenvelder/buitenspeler baalt van de gemiste penalty's en een 'onterecht afgekeurde goal'.

Kaj Sierhuis maakte namelijk een geweldige omhaal, waarna de bal de onderkant van de lat raakte. Volgens Lang stuitte de bal vervolgens achter de lijn. 'Mensen op de tv hebben het gezien en ik dacht het ook te zien. Het is gewoon klote.'

Aan de supporters heeft het in ieder geval niet gelegen. De tribunes stonden volgepakt met zingende Ajax-fans. 'We zijn ze heel erg dankbaar, ze waren echt de twaalfde man. Echt de complimenten aan hen.'

Noa vindt de uitschakeling absoluut niet terecht. 'Jullie hebben allemaal de wedstrijd gezien; ze hebben volgens mij één kans gehad. Verder loerden ze op de counter. Bij de penalty (die Sierhuis kreeg, red.) dacht ik dat we de wedstrijd in de tas hadden. Die kans ging er niet in, maar we hadden daarna ook nog genoeg kansen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Veliborvasovic
Redelijk goede voetballer. Niet bijster intelligent zo te horen. Maar hoeft ook niet. Niet iedereen is het zelfde. Zou misschien wel helpen als Ajax hem zou ondersteunen en coachen. Als hij dat wil. Lijkt me wel een type die denkt dat hij het allemaal wel weet. En ja dat accent... jammer
0 0
MarcOndertwix
Wollah hileh ik ben Noa. Je weet toch man.
1 -4
Kibbahimovic
Ik vind ze accent heel grappig en tegelijkertijd kansloos. Hij komt op mij over als iemand die sowieso geen Gangster! is maar vooral als een onzeker meelopertje. Dat hij met een kansloosaccentje praat hoeft niet gelijk te betekenen dat zijn karakter( dat nog gevormd moet worden!) net zo kansloos is.

Dat accentje hebben trouwens alle kinderen/ tieners die in een stad wonen tegenwoordig, het hoeft niet gelijk Marokkaans te zijn omdat het niet jouw manier van spreken is. Toevallig spreken zowat al die kinderen die goed kunnen voetballen met zo'n kansloos accent en kunnen veel van die dorpse boerenkids voor geen meter voetballen. Ik vind het belangrijker dat die kinderen/tieners goed kunnen voetballen dan dat ze een mooi plat accentje hebben.
0 0
Ajax27
De nieuwe Depay... alstublieft.
Speler met heel veel potentie, van kinds af aan uitgesproken dat ie Ajacied is, op z'n 13e weggegaan bij Feyenoord om eindelijk bij z'n grote liefde te spelen. Maaaaaaarr... lijkt me iemand die niet om kan gaan met de druk van buitenaf. Iemand die zich alle shit uit de media heel erg aantrekt. Iemand die niet om kan gaan met gezag, opdrachten, voor je team werken. Iemand die meer met zichzelf bezig is en z'n image naar buiten. Zo gangster mogelijk met een fake accent over willen komen. Straks gaat ruiken aan het grote geld en dan nog meer naast z'n schoenen gaat lopen. De Amsterdamse arrogantie straalt er vanaf en dat is niet erg, maar ben bang dat het bij deze jongen heel snel de negatieve kant op zal vallen. Als ie niet snel genoeg een kans zal krijgen in het 1e zal ie beginnen te janken. Dan komt er snel interesse van een club in het buitenland, daar zal ie niet spelen, verhuurd worden, verkocht worden, weer terug in Nederland komen... ik hoop zo dat ik ongelijk ga krijgen en dat ie z'n absolute talent gaat laten gelden. Maar ik ben er erg huiverig voor.
1 -4
altijdwelwat
Allemaal aannames gebasseerd op gebakken lucht en vooroordelen, als hij voor de makkelijke route had willen kiezen zat hij al lang in het buitenland. Gewoon en prima voetballer met een Ajax hart en een accent waar heel veel mensen zich schijnbaar aan storen. Jens Toornstra spreekt ook keurig abn , misschien halen als opvolger van Ziyech ?
3 -1
DavidFerr
Wat een aannames.

Als alleen al een kwart van wat jij denkt zou kloppen dan zou Ajax hem toch nooit belonen door hem op trainingskamp met het eerste mee te laten gaan.

Dus blijkbaar allemaal vooroordelen gebaseerd op iemand zijn accent en hoe hij kijkt.
3 -1
altijdwelwat
Toch wel apart al deze reacties ! Sierhuis die de pers in keurig abn te woord staat, maar een draak van een wedstrijd speelt krijgt louter positieve reacties. En Lang die misschien niet bepaald de ideale schoonzoon is,maar wel als enige niveau en potentie laat zien word alleen maar op zijn accent beoordeeld....Dus gedrag buiten het veld is schijnbaar belangrijker dan kwaliteit in het veld, voor mij onbegrijpelijk.
2 -1
ETM
Ik zie echt niets verkeerds in hoe hij praat. Zo praat hij ja, dat is zo gevormd.. Zie gewoon een speler die baalt, en geen voor m gemaakt praatje afsteekt.
2 -1
Remark
Voor mijn part spreekt ie Bulgaars met een Somalisch accent, maar die three-letter-words moet ie achterwege laten. Kan me ook nauwelijks voorstellen dat hij daar niet op aangesproken wordt, vuilbekken hoort niet bij een Ajacied.
0 -4
DavidFerr
En wanneer Viergever zingt dat het maar kut kakkerlakken zijn dan vinden de meesten dat geweldig. (Maar niet slim)
0 0
Ozymandias
Ik hoop Jong Ajax snel een keertje met Lamprou; Orejuela, Bergsma, Kemper, Bakker; Pasquali, Matusiwa, Bijleveld; Kuhn, Cassierra en Lang in de basis te zien spelen (wanneer Mazraoui en Eiting niet beschikbaar zijn). Bijleveld en Pasquali zijn kwetsbaar in de omschakeling maar met een stofzuiger als Matusiwa op '6' hoeft dat geen probleem te zijn. Ik zie liever twee creatieve halven en een '6' die geheel "in dienst van" speelt dan een creatieve '6' met een loper op één van de twee halfposities die nauwelijks iets toevoegt aan het combinatievoetbal. Natuurlijk moet die '6' wel een hoge handelingssnelheid hebben maar hij mag van mij "simpel" spelen (zoals Anita deed).
1 -1
geDaante
Liever een counter dan schijnopbouwen en -aanvallen, en balletje breed en terug, en lange ballen naar voren, en kansloze voorzetten. Verschrikkelijke opstelling van Ajax, verschrikkelijk spel, terecht eruit.
2 -1
NouridolbergNeres34
Hij kan lekker voetballen, zie hem zeker Ajax 1 halen. Maar zijn gedrag doet me altijd denken aan mempis depay ook zo een wannabe gangstertje ,beetje jammer komt echt gemaakt over.
2 -2
insectenverdelg
Rooie oortjes Noa?
1 -1
Dexy
Dat accent is nog tot daar aan toe, maar men mag bij Ajax Noa wel eens aanspreken op zijn hele attitude. Hij doet net alsof hij al de absolute ster van Ajax is, terwijl hij zijn debuut nog moet maken bij het 1e. Komt heel arrogant over.
1 -4
KlasseLasse
als je hem op de toekomst ziet lopen ook het is egt zn schoffie!
1 -1
Alexander40
Aantal kansen van PSG maakt me geen zak uit. Het gaat om het voetbal. Ik heb mooier positiespel gezien van PSG dan van ons. Dat betekent niet dat ze beter waren want ons vreselijke bijna kick en rush voetbal was gevaarlijker. Ook dat interesseert me alleen helemaal niet. Waar het om gaat is voetbal waar Ajax 1 uiteindelijk wat aan heeft. Hier heeft Ajax niets aan. Ik verlies liever met 5-0 en Ajax voetbal dan winnen met deze kick en rush filosofie
3 -3
mallerd
Zet debuteren in het 1e maar uit je hoofd jongen. Valt geneens op bij 019, hele beperkte speler die het niet gaat redden bij Ajax.
2 -3
DavidFerr
Vandaar dat Noa Lang mee mocht op trainingskamp met het eerste. Imo is hij verder een van de weinigen bij Jong Ajax die constant goed speelt. Tegen RKC was hij ook bij alle 4 de goals betrokken. Zijn statistieken zijn ook goed, per 89 minuten betrokken bij een goal of assist.

Ik verwacht wel dat hij dit of volgend seizoen zijn debuut zal gaan maken.
0 0
FlyingDutchMan
Toch vond ik Lang nog één van de weinige lichtpuntjes
3 0
koenos1
Lichtpuntjes? De enige die gretig oogde was Dest, Lang kan Ajax 1 wel vergeten (nee, niet op basis van alleen vanavond)
1 -3
afcavince
Dit is absoluut niet lullig bedoeld, maar heeft hij Marokkaanse familie?
1 -1
VoorAltijdNummer14
Nordin Boukhari is al jarenlang zijn stiefvader, misschien komt dat accent daar vandaan. Verder heeft ie een Surinaamse vader.
3 0
ST
Woelahh je weet toch... ik ben Noa
0 -2
Altijdbrutaalenarrogant
half Nederlands half Surinaams volgensmij, nee dus
1 -1