Van de Beek op tien goals: 'Tikt wel aan'

JesseTH, 04-02-2018 om 22:05, 7199 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Donny van de Beek zag dat het spel van zijn ploeg van zondagmiddag voor verbetering vatbaar was, maar vindt niet dat het publiek op een negatieve manier moet reageren. Met zijn eigen onderscheiding, het doelpunt, is hij als vanzelfsprekend wel blij.

'Ik kreeg de bal van Justin, een goede voorzet', kijkt hij terug op zijn goal in gesprek met Ajax TV. 'Net als uit bij NAC, toen zag hij me ook en gaf hij ook de assist. Ik had het gevoel dat hij daar zou vallen. Ik stond precies op de goede plek en kopte hem prima binnen. Dat was lekker en ook belangrijk, de 1-1.' Het was alweer het tiende doelpunt van de blonde middenvelder dit seizoen. 'Dat tikt wel aan, maar ik heb nog wat wedstrijden om er wat bij te schieten.'

De fluitconcerten van het publiek betitelt Van de Beek als jammer. 'Maar er zijn er ook genoeg die wél gewoon achter de ploeg staan. Dan is het wel jammer van diegenen die fluiten. Dat kunnen we niet gebruiken.' Met de debutant van zondag, Noussair Mazraoui speelde de middenvelder lang samen in de jeugd. 'Het is een hele lieve jongen en hij doet altijd zijn stinkende best. Het is hem van harte gegund.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Zwaan
Zijn loopactie bij z'n doelpunt was echt ontzettend goed gisteren!
0 0
Mokumnorth
Als Donny dit seizoen op de 15 goals uit gaat komen dan heeft hij het gewoon super gedaan. De vergelijkingen met Klaassen zie ik niet, najah het uiterlijk misschien wat. Maar Donny is in alles een veel betere voetballer. Het grootste verschil zit m in de techniek.
0 0
Piethein
Toch is hij heel vaak afwezig in het spel van Ajax en ziet het er soms heel houterig uit.
0 0
ST
Donny hoort op rechts en niet op links. Net zoals Ziyech op links en niet op rechts hoort.
1 0
wladimir
Ik ben bang dat Ajax z'n plafond zal zijn. Niveau Siem de Jong en Davy Klaassen.
0 -5
3*stars*3
Niet de mooiste speler om te zien, op het middenveld maar hij is belangrijk met goals en is een slimme speler.
Het is ook niet zo dat hij alleen tegen de kleintjes scoort want hij deed het ook in de topduels en in beide duels tegen Nice.

Vorig seizoen had hij wel vaak pech in EL want hij raakte volgens mij, 3x de lat.
2 0
AgeM
Zie liever Frenkie op zijn plaats ! Verheug me al op al die splijtende steekballen en rushes !
Alleen dan moeten men wel een tempo lager spelen , anders pakken ze de bal van hem af die onder zijn voet zit . Hij moet wel de tijd krijgen om te kijken en na te denken . Want de anderen wachten niet op hem en dan is ie te laat .
0 -6
koreem
Klaassen 2.0
2 -4
FlyingDutchMan
Donny is lekker bezig!
2 -1
RaynoFischer
Een betere voetballer nog ook :)
2 -1