Mazraoui: 'Volgende stap weet ik niet'

SJvanveen, 04-02-2018 om 20:09, 7075 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Noussair Mazraoui vindt zichzelf zondag de gelukkigste man op aarde. De speler van Jong Ajax maakte zijn officiële debuut in Ajax 1 en dat gaat de multifunctionalist nooit meer vergeten.

'Hier leef je naartoe. Sinds ik in de opleiding bij Ajax zit, wil ik al in de ArenA spelen. Je krijgt wel het gevoel dat het heel dichtbij komt. Je bent even nerveus, maar dat gaat rustig weg met de minuten. De vorige keer tegen Feyenoord kwam ik er niet in en vandaag mocht ik invallen. Dat is onbeschrijfelijk', vertelde Mazraoui tegenover Ajax TV

Het debuut van de verdediger annex middenvelder annex aanvaller was een beloning na hard werken en goed spel bij Jong Ajax. Het debuut smaakt naar meer, maar wat? 'De volgende stap weet ik nog niet', was Mazraoui eerlijk. 'Daar moet ik even over nadenken. Straks zie ik mijn hele familie en gaan we lekker eten. Mijn shirt gaat mee naar huis en wordt ingelijst.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Dik Verdiend debuut!
1 0
Ajacied33
Leuk voor die jongen. Op naar een mooi Ajax 1 toekomst
4 0
Bullshit
Een rare wissel van ten Hag. Vorige week geen enkele en nu ineens 3 waarvan ik alleen de 1e begreep.

Deze jongen viel erg goed in. Je zag gelijk bij het 1e balcontact dat die de touch heeft. Toch een lastig moment om erin te komen.

Zyech zal wel vertrekken na dit seizoen. Schaam me kapot voor een gedeelte van de supporters die hem niet eens 1 matige bal gunnen. Oke de ballen die hij verspeelt lijken onnodig maar hij laat toch echt genoeg mooie dingen zien.
2 0
Suarez16_
1 matige bal? 35 matige ballen.
0 0
FlyingDutchMan
Een matige bal, ik zat voor mijn fox tv en dan valt het op dat Hakim zoals zo vaak dit seizoen grossiert in lomp onnodig balverlies. Snap dat je in het stadion misschien een ander beeld hebt, net zoals het lijkt alsof Dijks afgelopen maanden op doel schoot. Op mijn foxie account waren het voorzetten..
1 -1
afcas
in het stadion viel het ook op hoor. ging ook erg veel voor voorzet van hoek 16 ipv meegeven op back die strak kon voorgeven. waren iedere keer kansloos
0 0
3*stars*3
Leuke 1e balcontact maar weet verder niet wat plan van Ten Hag was, 442 ofzo?
2 -1
Ozymandias
Mazraoui viel volgens mij gewoon als buitenspeler in hoor. Hij heeft in het verleden regelmatig als buitenspeler gespeeld.
0 -2
afcalegend
hakim ging op de plek van Neres spelen
1 0
NouriVandeBeek
Ageren, ageren
1 -1
FlyingDutchMan
Accenten leggen toch:p
0 0
KlasseLasse
geen tactiek was weer om te janken
1 -1
Ajax95Duivendrecht
Proficiat Nous! Hopelijk gauw meer minuten.
3 -1
FlyingDutchMan
Leuk voor Nous, gefeliciteerd!! Die pakken ze niet meer van je af!
5 0