Kluivert over contract: 'Kijken of we eruit komen'

JesseTH, 02-02-2018 om 20:30, 16349 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Justin Kluivert voelt zich goed en geeft tegenover AT5 aan een goede trainingsweek achter de rug te hebben. In wedstrijdverband kwam de aanvaller in 2018 nog niet echt los, maar hij heeft vertrouwen en blijft hard werken.

Toch is het al lang aangekondigde contract nog altijd niet ondertekend door Kluivert jr. 'Dat bespreek ik gewoon met Ajax zelf en mijn zaakwaarnemer. We gaan kijken of we eruit komen met z'n allen.' Of hij dan wel wil blijven in Amsterdam? 'Wie niet? Natuurlijk wil ik wel blijven.' Het blijven van Amin Younes ziet de vleugelaanvaller in ieder geval als iets positiefs. 'Ik denk dat die concurrentie je alleen maar harder maakt. Dat maakt hem en ook mij een betere speler.'

Na de winterstop bleef Kluivert nog wat onzichtbaar in de wedstrijden, zo merkte hij zelf ook. 'Het zijn natuurlijk twee goede tegenstanders. Ik doe elke wedstrijd mijn best, maar als je in die twee wedstrijden nog geen goal hebt gemaakt of assists hebt gegeten, dan ben je al snel onzichtbaar. Zeker als aanvaller, want dan moet je belangrijk voor het team. Als het aan mij ligt verandert dat tegen NAC al. Daar train ik nu hard voor.'

De meest recente aanwinst van Ajax, Rasmus Nissen Kristensen, valt goed in de groep. 'Hij brengt veel energie en kracht. Hij heeft gewoon een goede motor. Hij heeft natuurlijk nog wat last met Nederlands spreken, maar Engels kan hij heel goed. Je hebt hier natuurlijk wel meer Denen, dus die begeleiden hem wel een beetje.'

De nieuwe Onze Trots al bekeken? Ja, inderdaad, want we zijn op video! Bekijk hier de Onze Trots met Klaas van der Eerden!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sulejmanibesteaankoopooit
Zo goed is Kluivert nou ook weer niet, vaak onzichtbaar in wedstrijden. Voor een talent is hij best aardig, maar als hij een transfer maakt is het klaar.

depay legde er 20 per seizoen in en kon niet aanhaken.
maargoed, ga bij united lekker concurreren met Alexis Sanchez en martial voor een plekje op de flank, misschien dat je dan in 2024 weer een keer mag voetballen als je wordt verhuurd aan huddersfield om aan spelen toe te komen.

iemand anders die ook de fantastische diensten van rioolrat had was ouasim bouy, aanvoerder in de jeugd en toptalent. via Ajax naar Juventus, uitleenbeurt na uitleenbeurt en nu lekker bij leeds.

lees de reacties hier maar eens.

https://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/58978/ajax-en-juventus-akkoord-over-bouy.html
0 0
koffiedik
'Ajax zit in mijn hart'. 'Amsterdam is mijn stad'. 'Kijken of we eruit komen'. Zomaar drie quotes van onze omhooggevallen vedette.
1 0
blueberry
Met die rioolrat als zaakwaarnemer dan weet ik al hoe het gaat
2 0
Van Reenen
Dat is een pizzabakker en dan weet je waar die eikel vandaan komt. Zou hij banden hebben met Napoli? Die zijn onbetrouwbaar, daarvan is Younes het voorbeeld.
0 0
erwtenpeller
zijn vader zou ook terug komen bij Ajax,ja bij de concurent PSV ze blijven onbetrouwbaar ,geef mij Sjakie Swart maar een echte Ajaxied.
2 0
Ajaxvooraltijd
Waar Kluivert meer rendement heeft met goals daar heeft Younes meer dreiging en rendement in zijn passeerbewegingen die erg fijn zijn voor een spits.
1 -1
PuurGeluk
Ik heb toch ook al zeker een paar weken geen assist gegeten. Krijg wel teek zo langzamerhand.
0 0
Leo252
Beste Justin, waar twee partijen eruit willen komen daar kom je dan ook uit. Let wel op uit WILLEN komen. Het zal m.i. niet aan Ajax liggen. Zaakwaarnemer ........??
3 0
blueberry
rioolrat
1 0
FissaDeGekste
Als je het interview ziet krijg je niet echt het idee dat hij graag wil blijven. De woorden zijn mooi maar het komt er plichtmatig uit. Ik hoop voor ons en hemzelf dat hij bij gaat tekenen. Is nog lang niet klaar voor het buitenland en als ie nog een paar jaar blijft kan hij wel eens een hele grote worden.
1 0
ElFlaco14
Niks mis net Kluivert zijn reactie hoor, als ajax een speler niet goed genoeg vindt dan moet ie weg. Clubliefde bestaat niet meer, draait alleen om geld zowel van ajax kant als de spelers.
2 0
Michelinho
Precies, schijnt voor sommigen nogal moeilijk te bevatten te zijn dat het mes aan twee kanten snijdt.
0 0
chloorbestendig
En dan straks met veel tamtam naar Milan om na een half seizoen verhuurd te worden aan Chievo, vervolgens voor weinig naar Betis Sevilla, transfervrij naar Trabzonspor voor anderhalf seizoen. Een rentree in Italië bij Cagliari om tijdens de zomerstop in een of andere vage financiele constructie bij p$v te belanden. Ondertussen zijn De Ligt, Neres, Frenkie en Wober vaste krachten bij de top van Engeland en Spanje nadat ze de EL hebben gewonnen met Ajax, Marc Overmars koopt de gemeente Amsterdam.
7 0
Lagasj
Kluivert... Dombo met IQ van volwassen baviaan. Anders zou hij wel weggaan bij Rioola en snel 4 jaar bijtekenen. Zo goed ben je namelijk niet.
Door bij die man te blijven maak je jezelf kapot. Genoeg negatieve voorbeelden en dan toch oogkleppen ophouden?
Moet je vooral doen.
4 -7
ovdw
Wie geeft hier duimpjes omhoog voor?
0 0
Joseph
Te triest voor woorden dit. Ga gewoon focussen op Ajax en je ontwikkeling, in plaats van dit gezeik. De Ligt is veel verder en een groter talent en dan denk meneer Kluivert dat hij moeilijk kan doen?!
Dit is zijn eerst volwaardige contract, die teken je "gewoon" (zal niet om 1 of 2 ton gaan) en dan ga je daarna aantonen dat je meer verdiend.
18 jaar is dit jochie, heeft nog niks gepresteerd, mag blij zijn dat hij bij Ajax mag spelen. Maar omdat hij Kluivert heet, is er blijkbaar interesse uit het buitenland. Hij zit werkelijk binnen 3 wedstrijden op de tribune bij een grotere club dan Ajax.
8 0
koffiedik
Helemaal mee eens, Joseph. Dat 'hard to get' spelen, schiet me volledig in het verkeerde keelgat. Je eerste volwaardige contract teken je gewoon. Raiola is hier niet de flapdrol. Dat is Kluivert.
0 0
gi0vanni
Raiola staat er bekend om absurde salarissen en eisen in het contract te willen maar daar trapt Ajax niet in. Het is tekenen en je voeten laten spreken. Dus neem maar vast afscheid van Kluivert.
0 0
Suarez16_
Zul je zien dat Younes bij tekend en dat Kluivert vertrekt....
2 0
insectenverdelg
T zou me niet verbazen.
0 0
AJAXTHELEGEND
Justin gaat gewoon bijtekenen ,en we gaan nog zeker een paar jaar genieten van hem.
4 -3
Wzawzdb1997
rot je toch lekker op gap lekker naar die geile mourinho van je gaan :)
4 -5
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Wel jammer voor hem, mag hij nooit spelen samen met suarez(het frenk rijkaard effect 94), Die gaat namelijk terugkomen.

We zullen aan je denken als ajax vlamt met je leeftijfgenoten in europa terwijl jij kwakkelt ergens in de middenmoot van spanje.

De feiten zijn simpel, je gaat op deze leeftijd gewoon af als een gieter daar, je bent geen van basten, messi of ronaldo, zelfs niet je pa die al 2 cl finales in de been had met allemaal ajax legendes om hem heen. In geen enkel geval kan je je met je pa vergelijken. Ontwikkeling niet, de weerstand niet(die was beter vroeger in de eredivisie)
Dus kap nou met die raiola, die man wil alleen aan je verdienen, nazorg 0,0
5 -1
Amsteraaij
Deze gozer praat alsof ie een gearriveerde vedette is. Doe niet zo stoer. Hoeveel wedstrijden voor Ajax 1 heb je nou in de benen. Laat staan hoeveel goede. Gewoon muil houden en bijtekenen
7 -1
Panama
Na zn “zeker bijtekenen” even een tikje op de vingers gehad van dat vieze dikke hok. Dit wordt of een topsalaris met afkoopclausule, of kluivertje gaat ons snel verlaten.
2 0
NouriVandeBeek
Met Raiola wist je dit van te voren. Natuurlijk de spelers beslist zelf, maar het patroon is gewoon duidelijk zichtbaar. Contractverlengingen met Raiola levert altijd gedonder op.
5 0
IDJosh
Gelukkig hebben de grotere talenten (Matthijs en Frenkie) wel gewoon bijgetekend. Begrijp me niet verkeerd. Talent heeft hij zeker en ik zou zeker wel blij zijn als hij langer blijft, maar de stempel die hij krijgt samen met Matthijs en Frenkie vind ik vooralsnog onverdiend bij hem. Er wordt naar mijn mening nog te veel naar zijn naam gekeken en zijn goede periode dit seizoen.
8 0
trooop
Ik schat frenkie en matthijs ook nog iets hoger in, maar vooral omdat die veel verder en constanter zijn. Maar als je puur kijkt naar wat kluivert soms laat zien? Als dat ooit z'n basisniveau wordt (wat altijd de grote vraag is) kan hij volgens mij een ongelofelijke speler worden.
2 -2
geendagsvlieg
Op de leeftijd die Justin Kluivert nu heeft speelden vd Beek en de Jong nog wedstrijden in respectievelijk de UEFA youth league en de Beloften Eredivisie.

Kluivert is een volle 24 maanden jonger dan die twee.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Ik schat frenkie zeker hoger in.

Mentaliteit. Daar kom je een stuk verdee mee.
3 0
amthree
Stelletje ondankbare honden zijn het toch ook! De club steekt veel tijd in je en dan ''twijfel'' je of je gaat bij tekenen...!! Dan rot je toch lekker op en ga je banken want zo als je nu speelt dan kom je nergens in de basis terecht.
10 -1
trooop
Op die leeftijd ben je nou eenmaal heel beïnvloedbaar. Al helemaal als je niet zo snugger bent. Toen kluivert laatst zei dat het met dat nieuwe contract zeker goed ging komen, kreeg hij gelijk een tirade van raiola over zich heen (en ook van z'n pa, stel ik me zo voor), iets in de trant van 'Wtf zeg je nou? Dom! Nooit doen!' Dat bleek uit het bericht erna, waarin kluivert zei dat hij nog moest leren zich niet zomaar uit te spreken (oid).

Als dit stukloopt kun je rustig stellen dat raiola weer hoogstpersoonlijk een beloftevolle carrière heeft verneukt, nog voordat die goed en wel begonnen was.
6 0
AFCSANCHEZ
En anders toch lekker niet, ik zit er niet mee. Hij heeft mij nog niet weten te overtuigen. Hij speelt wel mee, je ziet hem soms maar niks bijzonders. Lekker laten gaan.
4 -5
trooop
Dat zie je verkeerd. Het is afgezien van dolberg jaaaren geleden dat er zo'n talentvolle aanvaller uit de jeugdopleiding is gekomen. Hoe goed hij gaat worden weet ik niet, maar het is een absoluut toptalent.
3 -2
RSM
Vroeg weg gaan betekent sowieso banken. En dan uiteindelijk terug komen bij de middenmoot. Maar dan heb je wel een beetje doekoe.
7 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Precies wat je zegt. Net als al die ajacieden die geflopt zijn in europa. Zelfs klaassen red het niet, kom op davy klaassen!!!

Als hij weggaat krijg je even een opleving, daarna een tegenslag daarna elke keer een mindere club. Hij kan veel meer halen uit zijn carriere, als je het doet zoals eriksen en suarez en vertonghen, telkens een stapje hoger met een respectabele leeftijd
2 0
RusselWestbrook
Standaard verhaaltje van spelers van Raiola. Eerst zeggen dat je 'zeker bijtekent', dan 'gaan we kijken of we er uit komen' en dan, boem, zit ie ineens in Italie.

Maar laten we hopen dat het dit keer niet zo is.
6 -1
trooop
Denk je dat kluivert dat 'zeker bijtekenen' bewust zei? Het kan, maar dat zou wel erg slinks zijn. Ik denk dat hij daar gewoon voor z'n beurt sprak. Ik hoop het in elk geval.
1 -2
Ferd
Bij Tete ging het precies zo
2 -1
trooop
Ik geloof dat je gelijk hebt, maar kwam tete rond die tijd niet op de bank te zitten? Nadat hij al international was. Dan is het op zich nog te verklaren dat hij niet wilde tekenen. Kluivert zou op dit moment gek zijn als hij zou vertrekken.
1 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Ja en toen was marc er klaar mee.
Eigenlijk moet je kluivert terug zetten naar jong ajax, ajax heeft hem gewoon praktisch direct van de a1 naar het eerste gehaald, vind het een beetje ondankbaar.

Siwieso moet ajax spelers gaan weren die heel bijdehand met raiola aan komen. Sodeflikker toch op, wie denk je nou wie je bent je hebt nog geen shit laten zien.
7 -2
preme
Het bekende liedje. Geloof er nog altijd niets van dat hij bijtekent. Lekker verkopen van de zomer als dit de toon blijft. Net als alle andere spelers die met Raiola schermen.
2 -4
Redrum
Justin haters zijn waarschijnlijk geen Amsterdammers. Deze bluf en branie missen we nou juist zo erg bij Ajax.
4 -8
Mart42
Wel of geen Amsterdammers denk dat heel veel supporters zich zorgen maken dat hij niet nu al naar het buitenland gaat.
8 0
Redrum
Ja ik ook, maar ik kan me echt niet storen aan zijn praatjes
4 -2
swing
Gewoon bijtekenen Justin, gaan we nog veel plezier aanbeleven.
2 -2
Schip
Wat loopt dit joch echt onuitstaanbaar wijs te doen. Net als die nogal collegiale opmerking dat hij het als compliment zag dat Younes vertrok.

Ik was blij met hem, ook al is hij zo wisselvallig als de pest, maar het is echt een blaag soms. Weet dat dan van jezelf en blaf niet elke keer in een microfoon zodra je er eentje ziet.
9 -2
Boer Gijs
Die gaat niet tekenen. Help je carriere maar om zeep jongen. Next.
3 -3
3*stars*3
Ben toch fan van deze gozer geworden (als linksbuiten!) maar hij lijkt mij ook een type die snel naast zijn schoentjes gaat lopen.
Tuurlijk kan en moet Patrick hem begeleiden maar die woont in Spanje.
Justin is gewoon niet constant genoeg om nu al te vertrekken naar het buitenland.

Maarja Raiola is zijn zaakwaarnemer en kaapte laatst ook een speler uit jeugdopleiding van PSV weg en bracht hem naar Juve.
0 -4
insectenverdelg
Zal wel met maar 2 jaar verlengen. Typisch Raiola stijl. Altijd als Mino erbij betrokken is, is er gehannes. En hij zegt tegen de spelers dat ze moeten roepen dat ze willen bijtekenen, maar ondertussen tekent niemand ene. Zie bouy, Kishna tete en nu Kluivert weer.
11 0
Piejotter
Tekent bij. Maar er moet wat geld bij, hahahaaha, die Kluivert zal naar zijn vader geluisterd hebben.
2 0
Mart42
Als je niet tekend bij Ajax dan kom je ergens op de bank te zitten en speel je misschien over een paar jaar bij PSV. Wees verstandig jongen en teken het contract om nog beter te worden om daarna naar een prachtige club te gaan.
4 0
gras
Vermoeiend dit.
4 0
Robinjo1988
Heeft die dikke strontzak Raiola nog niet genoeg poen verdiend? Ga lekker rentenieren ipv carrieres van jonge spelers om zeep te helpen.
5 -1
Bensco
Het is en blijft Raiola, die voert nu eenmaal moeilijke onderhandelingen.
2 -1
10Sneijder10
En als Kluivert tegen die calzone zegt dat het rond moet komen dan gebeurd dat heus wel. Het initiatief ligt vooral bij de speler zelf vind ik.
3 0
BrandjeXL
Paar weken geleden klonk het nog een stuk duidelijker maar het is nu alweer veranderd in:” we zien wel of we eruit komen”.
6 0
Dwergje48
Zei ik toen ook al. Niet gelijk feesten.
0 0
Ajaxbrl
Dat gaat m dus niet worden idd , was er al bang voor , Kluivertje zit dus binnen een jaar in waarschijnlijk Italie.9
0 0
RaynoFischer
Duidelijk dat die dikke pizzabakker weer aan het stoken is...
1 0