Kristensen blij met Dolberg: 'Zijn vaak samen'

JesseTH, 02-02-2018 om 20:18, 8050 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Rasmus Nissen Kristensen kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste weken bij Ajax. Hij geniet van de stad en de grootte van de club en is vooral erg blij met de aanwezigheid van mede Deen Kasper Dolberg.

'Het is top', begint hij tegenover AT5. 'Iedereen heeft me een warm welkom gegeven. Ik ben blij om hier te zijn. Ik geniet van mijn leven nu. Ajax is natuurlijk een club met een grote en prachtige geschiedenis.' De rechtsback geniet van het leren van Joël Veltman. 'Ik moet nog in veel dingen beter worden en mezelf ontwikkelen, dus ik kan nog veel van hem leren. Het is fijn dat ik naar hem kan kijken om nog te leren. Soms vertelt hij me waar ik moet staan.'

Of Kristensen al dat Nederlands heeft opgepikt? 'Dankjewel, dat was het wel. En 'morgen'. Ik vind de stad wel erg leuk. Kasper Dolberg heeft me de laatste dagen meegenomen naar wat restaurants. Ik denk dat het ook veel op Kopenhagen lijkt. Ik houd vooral van de sfeer en het water. Het is echt heel mooi.'

De aanwezigheid van Dolberg in Amsterdam betekent sowieso erg veel voor de nieuweling. 'Hij is zeker mijn broer hier. Hij helpt me hier heel goed en we hebben het leuk, ook omdat we dezelfde leeftijd hebben. We zijn vaak samen na de training en eten samen. Soms kan het eenzaam zijn als je alleen bent op een nieuwe plek.'

De nieuwe Onze Trots al bekeken? Ja, inderdaad, want we zijn op video! Bekijk hier de Onze Trots met Klaas van der Eerden!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Harrie Nak
Ik zie liever dat hij het van een ander leert dan van Veltman.
0 -1
Ozymandias
Weer dom anti-Veltman gezwets. Hij is verdedigend een hele goede back die positioneel geweldig is. Voor Kristensen dus een prima persoon om van te leren.
0 -1
Jeroenb25
Heel fijn om te horen. Niet alleen voor Kristensen, maar ook zeker voor Dolberg. Ik had nooit echt het idee dat hij een echte vriend had. Hopelijk gaat hij nu ook beter spelen.
8 0
RaynoFischer
Al ligt dat misschien ook een beetje aan Kasper zelf, lijkt me niet super sociaal ingesteld en een beetje een einzelgänger.
5 -1
Jeroenb25
Dat is waar, maar daarom is het juist goed dat hij nu iemand gevonden heeft waarmee het dus wel goed klikt, aangezien hij misschien wat moeilijk contact maakt. Tenzij hij natuurlijk echt liever helemaal alleen is.
5 -2
martin1234
Jij bent hem niet. Misschien zit hij daar inderdaad wel helemaal niet op te wachten. Ik vind het altijd minder als mensen denken dat een éénling altijd moeilijk contact maakt, en 'eenzaam' is. En een beetje 'zielig' misschien wel. Ik ben zelf een beetje als Kasper denk ik. Al ken ik de jongen zelf natuurlijk ook niet persoonlijk... Ik ben bijvoorbeeld alles behalve verlegen als het er op aan komt. Bij vrouwen bijvoorbeeld, of bij een presentatie voor een publiek, maar ook heel vaak liever alleen.
2 0