'Ajax wilde Fischer terughalen naar A'dam'

BVeenstra, 01-02-2018 om 09:00, 29528 views, Ekstra Bladet |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Volgens het Deense medium Ekstra Bladet wilde Ajax in de afgelopen winterse transferperiode Viktor Fischer terughalen naar Amsterdam. De Deen koos er echter voor om naar 'huis' te gaan en tekende een contract voor vijf jaar bij FC Kopenhagen.

Fischer stond sinds zijn vertrek bij Ajax onder contract bij Middlesbrough en FSV Mainz, maar zowel in Engeland als in Duitsland kwam hij amper aan spelen toe. Toch heeft het hem niet doen twijfelen aan zijn eigen kunnen en volgens Ekstra Bladet twijfelde ook Ajax niet aan de kwaliteiten van de Deense buitenspeler. Ajax wilde hem dan ook graag terughalen, had daar 2,5 miljoen euro voor over, maar Fischer weigerde zelf om in een vroeg stadium terug te keren naar Amsterdam.

Bij FC Kopenhagen hoopt Fischer terug te gaan naar de beginfase van zijn carrière, die zo veelbelovend begon toen hij als tiener doorbrak bij Ajax. 'Je kunt mentaal heel sterk zijn en toch niet slagen. Het gaat er uiteindelijk om dat je erin blijft geloven en dat doe ik nu. Ik blijf proberen totdat het gaat lukken en ik denk dat dat bij FC Kopenhagen kan gaan gebeuren.'

Ajax was in de afgelopen periode op zoek naar een nieuwe buitenspeler, maar slaagde er niet in om een nieuwe aanvaller naar Amsterdam te halen. Wel bleef Amin Younes, die bijna naar Napoli was vertrokken, alsnog in Amsterdam. Als opties werden verder Zakaria Labyad en Hassane Bande genoemd. Laatstgenoemde komt sowieso aankomende zomer naar Ajax, maar de Amsterdamse club wilde hem het liefst deze winter al naar Nederland halen.

De nieuwe Onze Trots al bekeken? Ja, inderdaad, want we zijn op video! Bekijk hier de Onze Trots met Klaas van der Eerden!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Genant
Viktor is ten onrechte linksbuiten gezet, is namelijk geen buitenspeler. Daarvoor mist hij de snelheid en de echte schijnbewegingen. Viktor is een tweede aanvaller, eventueel een aanvallende middenvelder. Dus een tien in 433 met punt naar voren of een rechtshalf in systeem punt naar achteren. En eventueel in 442 als zwervende spits. Die jongen is echter totaal geen linksbuiten.
1 0
martin1234
Sympathieke vent Victor Fischer, maar door blessures ver terug geworpen. Een soort tweede Siem de Jong. Echter ik hoop dat hij het bij Kopenhagen dan goed gaat doen.
0 0
AFCA4L
Ahahaha geintje hoop ik
1 0
Duif63
Als dit waar zou zijn mag Overmars vandaag nog wieberen. Die Fischer kan toch helemaal niks.
2 0
Stibba020
Geloof hier echt helemaal niks van.
1 0
Joseph
Haha, wie gelooft dit nou?
2 -2
Keizer020
Gelukkig koos hij voor Kopenhagen
3 0
Ajax68
Zou een enorme fout zijn geweest Overmars !
Aan een degelijke breedte aankoop hebben we niks.
Hij heeft al genoeg bewezen dat hij het nivo NIET aankan, nergens niet.
5 -1
Ferd
Wat een domme sukkel ben jij toch, kruikezeiker.
2 -6
JesperOlsen74
Hulde voor deze goed onderbouwde reactie! Fijn ook zo'n opbouwende kritiek....
1 0
Barra
Gelukkig is dit niet doorgegaan zeg, heb het nooit in hem zien zitten en was ook erg blij dat hij vertrok. Heeft een paar leuke goals gemaakt maar verder ook helemaal niks laten zien. Younes is beter om nog een half jaartje achter de hand te hebben.
4 0
Red Devil
Hij is niet zo goed als dat hij zelf denkt dat hij is deze overschatte speler.
Hij beland niet voor niets overal op de bank of tribune dus waarschijnlijk mankeert er iets aan zijn kwaliteit en instelling.
3 -1
PetrosQ
Begrijpelijk. Als de reacties hieronder leest. Voor die mensen wil je niet spelen.

Ik heb Fischer zelf altijd als een sympathieke jongen en talentvolle speler beschouwd. Er was een tijd dat er veel van hem verwacht werd. Door langlopende blessures is zijn ontwikkeling verstard. Na die blessures had hij niet meer de snelheid en wendbaarheid die hij daarvoor wel had. Hij leek ook met angst te spelen. Dat helpt niet. Ajax had niet nog meer geduld met hem en liet hem gaan. Wat mij betreft zonde, maar begrijpelijk.
2 -3
michaellaudrup
Kom op zeg how lo can you go, totaal mislukt bij Ajax, jaren geteerd op dat ene potje uit tegen jong Barcelona toen alles een keer lukte, dat was een toevalstreffer daarna amper nog een bal geraakt.Dan nog denken dat die clubs in Engeland en Duitsland het ook niet goed zien.
5 0
Redrum
Nou ja, hij verdient wel iets meer credits dan dat. Zijn debuutseizoen was hij gewoon goed en heb ik echt van hem genoten. Daarna ging het echter mentaal en fysiek helemaal mis met hem en dat gaat niet meer goed komen vrees ik.
4 -1
afcas
nouja, younes had ook een goed debuutseizoen. die wordt ook door iedereen met de grond gelijk gemaakt... een goed seizoen zegt niet zoveel bij ajax.
1 -1
Leviathan
Wellicht dat hij op een niveau lager weer kan opbloeien. Was zeker een groot talent. Ik hoop het voor hem in ieder geval
1 0
JariHeijden
Dit lijkt mij een broodje aap verhaal.
2 -1
MosesD
Alsjeblieft laat dit een grap zijn. Wat waren we blij toen Younes hem definitief uit het elftal had gespeeld. We hebben trouwens al een nieuwe Fischer; Johnson. Een druistige draver die vooral veel ruimte moet hebben.
3 0
CrazyJew
Als die jongen een jaar lang kan laten zien dat het er nog in zit dan is ie wat mij betreft altijd welkom. Aan zijn mentaliteit heeft het nooit gelegen
3 -1
mkouwenhoven
Leugens.
3 0
ajaxminimax
Hahaha. Hier geloof ik weinig van. Of overmars heeft iets teveel drank achterover geslagen en kwam toen toevallig nog het nummer van Fischer tegen. Maar even inhoudelijk, ik hoop als dit een goede zet is van Fischer om zijn carriere nog recht te trekken. Hij kon zo verrekte goed voetballen, maar het kwam er opeens niet meer uit na zijn blessure.
3 -2
31xAjax
blessure had er niets mee te maken, hij was ver daarvoor al matig....
5 -3
Web
Klopt. Hij is veel te wild in zijn spel. Wil veel te veel. Mist altijd het overzicht.
3 0
4xEC1
Klopt. Kan ik me ook nog goed herinneren dat hij vóór zijn blessure al een tijdje geen bal meer raakte door wat voor reden dan ook. Jammer.
4 0
waynelove
Aardige jongen, maar een beetje overschat in mijn ogen. Weinig snelheid en vrij voorspelbaar. Ik denk dat Younes een betere dribbel in huis heeft.
4 0
josajacied
Leg dat lat verdomme wat hoger.
3 -2
Suarez16_
Ik zag liever Fischer terug dan Younes weer terug.
5 -8
Ajacied33
Hahaha 1 april laat nog even op zich wachten. Maar deze grap komt aardig in de buurt
3 0
Bjorn
Alleen in zijn 2012/2013 vorm was dat een succes geworden. En het is maar de vraag of hij dat ooit nog gaat halen.
2 0
AFCAvak414
Misschien is het tijd dat iemand overmars even duidelijk maakt dat die geen verdovende middelen moet gebruiken tijdens het zoeken naar potentiële spelers voor Ajax.

Want dan krijg je dus dit soort ideeën
5 -2
ST
Laten we hopen dat het een grap is
3 -1
RusselWestbrook
Geloof er helemaal geen reet van. Klinkt een beetje als 'goh kijk nou eens, Kopenhagen troeft Ajax af'.
6 0
Sunstridr
Dit klinkt als een gerucht die nooit echt was. Dat doen sommige voetbal clubs.
7 0
RaynoFischer
Kan me ook niet voorstellen dat Ajax hem nu terug wou hebben, als je bij Mainz al niet aan de bak komt.
3 0
COYS
kuch *Niki Zimling* kuch
4 0
ETM
Hoop dat dit gerucht niet klopt. Verder wens ik die knul het beste bij Kopenhagen.
2 0
wolterx
Had hem graag terug zien komen, als je hem in opperbeste vorm kan krijgen geweldige speler voor Ajax. Het zit erin, vraag is hoe je het eruit gaat krijgen.
3 -3
ETM
Ik denk dat t er niet in zit, althans niet het zijn van een geschikte buitenspeler voor Ajax.
2 0
Ruudje74
Jammer, leuke vent en kan echt wel wat.
4 0
rogerbandit
Belachelijki!!!!!
0 0
ck69
neem aan dat dit een idee na een avondje stappen was?
1 0
RaynoFischer
Misschien zelfs tijdens het stappen :p
2 0
Redrum
Haha ja Marc heeft op een vrijdagnacht rond half 4 dronken de voicemail van Viktor ingesproken waarschijnlijk.
1 0