Gemixt jeugdteam oefent tegen Foreholte O19

JesseTH, 30-01-2018 om 20:15, 6537 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Een gemixt jeugdteam van Ajax heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd afgewerkt tegen Foreholte Onder 19. Het team bestond uit spelers van Ajax Onder 17, Onder 16 en Onder 15 en boekte een nipte zege.

De eerste helft bleef de brilstand nog op het bord staan. Aan het einde van de eerste 45 minuten dacht Ajax even op voorsprong te komen via Jaymillio Pinas, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Verder keerde doelman Jord Ruijgrok terug van een blessure. Hij kampte met een gebroken pink.

In de tweede helft werden er enkele wissels doorgevoerd. Onder anderen Denilho Cleonise viel in en hij maakte na zijn invalbeurt al snel het verschil. Hij scoorde de eerste en daarmee ook meteen de laatste treffer van de wedstrijd.

Volledige opstelling Ajax: Ruijgrok (Dieker), Omzigtig, Fosu-Mensah (Unuvar), Stagespeler, Douglas (Owusu), Warmerdam, Sint, De Waal (Cleonise), Hoogewerf, Mbinga, Zamani.

Wissels: Dieker, Cleonise, Unuvar.

Doelpunten:
1-0 Denilho Cleonise

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sunstridr
Weet eimand, wie de Stagespeler is?
0 0
AFCAdam
Met inbreng van Unuvar in de 2e helft begon het pas te lopen en kreeg Ajax kansen door zijn acties and passing vooruit. Deed het uitstekend tegen o19.

Hetzelfde geldt voor Hoogenwerf, kon het fysiek makkelijk aan.

Warmerdam op 6 gaat ook met de week steeds beter.. ben beniewd of hij een 6 of alsnog een 3 gaat worden.

Stage speler was matig, lage handelingssnelheid.. 2e jaars B en speelt bij HFC.
2 0