Reiziger: 'Hebben gewoon heel veel kwaliteit'

JesseTH, 12-01-2018 om 23:18, 5667 views, FOX Sports | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Zowel Michael Reiziger als Dani de Wit, tevens doelpuntenmaker, zag na de rust een veel beter Jong Ajax dan voor rust. Voor de thee stonden de Amsterdammers met 2-0 achter tegen Fortuna Sittard. Na rust kwam het terug tot 2-1, maar de 2-2 mocht er niet meer in.

'Over de tweede helft ben ik zeer tevreden', vertelt een zichtbaar blije Reiziger tegenover FOX Sports. 'We hebben gewoon heel veel kwaliteit, dus in principe moet je ook met deze jongens hier gewoon een goed resultaat wegsnoepen. Ze hebben het fantastisch gedaan.'

Ook middenvelder De Wit zag een betere tweede helft. 'We spreken elkaar toe, want na een 2-0 achterstand moet je natuurlijk iets doen. We zeggen dat we er alles aan gaan doen om terug te komen in de wedstrijd. Uiteindelijk krijg je kansen, maak je de 2-1 en heb je misschien wel recht op de 2-2, maar jammer genoeg valt die er niet in.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Ik heb een versterkt A1 uitstekend weerstand zien bieden tegen de koploper van de Jupiler League. Eigenlijk kan je het schokken noemen over hoe weinig niveauverschil er is tussen de top van de J.L. en de jeugdelftallen van Ajax.
0 0
Mr.P.
fortuna heeft perr schuurs he ;-)
0 0
Piethein
Ik zat in het stadion, de 1e helft was echt zeer slecht inderdaad. Elke aanval van Fortuna was gevaarlijk. 2e helft was iets beter en Fortuna ook veel zwakker maar om te zeggen dat JaJ echt 2 a 3 dikke kansen heeft gehad op de gelijkmaker? Nee... het was niet veel vandaag.
1 0
Champy
2 bij herinnering.

- Dat mislukt schot van Flemming, waar De Wit niet bij kon.
- Nog een grote kopkans van De Wit denk ik.

Voor de rest de nodige dreiging.
2 0
Piethein
Dat noem ik indd geen dikke uitgespeelde kansen. Moet wel zeggen dat Bijleveld positief opviel de 2e helft
0 0
33titels
Flemmig
0 0
FlyingDutchMan
Meer geluk dan wijsheid dat Fortuna overeind bleef, treffer hing in de lucht
3 0