Ziyech over Ten Hag: 'De klik is er wel'

JesseTH, 12-01-2018 om 22:56, 9589 views, NOS | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Hakim Ziyech zit goed in zijn vel en had voor de winterstop het gevoel het op voetbalgebied ook behoorlijk op een rijtje te hebben. Over de prille samenwerking met Erik ten Hag is de Marokkaan vooralsnog dik tevreden.

'Ik ben goed op weg' begint Ziyech optimistisch tegenover de NOS. 'Ik zit er de laatste weken lekker in en die lijn probeer ik vast te houden. Natuurlijk is het dan wel jammer dat er een break tussenkomt.' De middenvelder benadrukt dat de spelersgroep het vertrek van Marcel Keizer niet in de hand had. 'Natuurlijk hangt het wel van de prestaties af, maar voor de rest beslissen wij niet of hij weggaat of niet.'

Ziyech beschrijft wat voor hem een goede coach typeert. 'Een die goed in de groep ligt, trainerskwaliteiten heeft en een ploeg goed laat voetballen. Een klik is niet alleen voor mij belangrijk, ik denk ook voor meerdere spelers. We zijn net een paar dagen onderweg, maar de klik is er wel', spreekt hij over de eerste indruk van Ten Hag.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
dat is dan de 2e header, na 'Ziyech: "ook met ten Hag is er een klik"
0 0
Bullshit
Je ziet dat elk interview opgezet is om hem die antwoorden te laten geven. En hij zegt ook gewoon wat die denkt. Het is niet eens erg wat die zegt en vaak gewoon waar.
2 0
BennJii020
Hahaha mensen blijven maar discussiëren
0 0
Dennis1964
Beste speler van de beste club van Nederland. Helaas met de meest kritische supporters. Zelfs mensen die zich supporter noemen maar alleen maar hoorbaar zijn als het slecht gaat en dan een zondebok zoeken. Deze negatieve supporters ben ik liever kwijt dan rijk.
Dus zoek aub een andere hobby.
1 -2
Ferd
Het is juist de beste club geworden door de kritische supporters. Zonder kritiek en alles maar goed vinden, dan ben je al snel niveau Feyenoord, PSV of lager.
0 0
afcaman
Oke duidelijk! ik zal het meteen doorgeven! iedereen heeft natuurlijk dezelfde mening als de almachtige dennis1964
2 0
Ajaxmax
Misschien ligt het aan mij maar zo schrijf je het volgende toch niet op? “De Marokkaan”....
0 0
Dennis1964
Bijvoegelijke naamwoorden voegen sowieso vaak niets toe.
0 0
martin1234
Nou wil ik niet de grammatica puritein uithangen, maar Marokkaan is natuurlijk geen bijvoeglijk naamwoord.
2 0
Pluto10
Toen ik de kop van dit artikel las, verwachtte ik een lofzang van Ziyech op Ten Hag te horen. Meer opmerkelijk vond ik echter dat Ziyech in dit interview aangeeft een klik gehad te hebben met Bosz én met Keizer. Dat de negatieve media-interpretaties over zijn relatie met Keizer niet kloppen. Gek hoe de media Ziyech ten onrechte afschildert als 'moeilijke jongen'. Het is een geweldige speler die zijn trainers steunt en eerlijk, letterlijk zegt hij wat hij vindt.
5 -1
RaynoFischer
Vooral dat in de media over ruzie met Bosz sloeg nergens op, hij speelde en slechte wedstrijd en werd gewisseld (was een van zijn 1ste wedstrijden), daar was hij boos om maar vooral over zijn eigen prestatie.
En ik denk eerder dat hij worstelde met de situatie van Appie dan dat hij perse problemen had met Keizer
1 0
Schillo
Ik heb eigenlijk het gevoel dat dat voor heel Ajax geldt. Voor Appie wordt die 34e landstitel binnen gesleept.
5 -1
FlyingDutchMan
Veel meer dan in het begin van het seizoen inderdaad!
3 0
Champy
Ik heb het gevoel dat Ziyech en Neres gaan vlammen de komende 4 maanden..
4 -1