'Bij fout van clubarts is Ajax aansprakelijk'

BVeenstra, 06-01-2018 om 14:50, 18614 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Wanneer de clubarts fouten heeft gemaakt bij de hulpverlening aan Ajax-middenvelder Abdelhak Nouri kan Ajax daarvoor wettelijk aansprakelijk worden gesteld. De club zal in dat geval moeten aantonen dat er wél adequaat gehandeld is. 'De bewijslast ligt bij Ajax', vertelt letselschadeadvocaat Martin de Witte van SAP Advocaten in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De familie van Nouri en Ajax laten beide een advocaat onderzoek doen naar de reanimatie van Nouri in Oostenrijk. Tijdens een oefenduel zakte de middenvelder in elkaar na hartritmestoornissen. Al snel was er kritiek vanuit de medische wereld. Op basis van beelden concluderen veel deskundigen dat de clubarts van Ajax te lang wachtte met reanimeren. Vanwege een gebrek aan zuurstof liep hij daardoor ernstige en blijvende hersenschade op. Inmiddels ligt de Amsterdammer een halfjaar in laagbewuste toestand in het ziekenhuis.
 
Gezien de ernst van het hersenletsel is de behandeling niet optimaal geweest, zo vertelt De Witte. 'Als bij een jonge man met een hartritmestoornis op een juiste wijze en tijdig wordt gereanimeerd en als het hart daarna weer op gang komt, is de kans dat een hersenbeschadiging optreedt gering', aldus de advocaat. Volgens de Arbowet is Ajax als werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van de spelers. Als een voetballer neergaat zonder een bal in de buurt moet de werkgever direct een defibrillator (AED) ter beschikking hebben. Het apparaat was weliswaar snel op het veld, maar werd pas minuten later gebruikt. 'Als de clubarts hierbij een fout heeft gemaakt, kan de werkgever aansprakelijk worden gehouden.'

Omdat Nouri schade heeft geleden bij het uitoefenen van zijn werk zal Ajax moeten bewijzen dat het aan zijn zorgplicht heeft gedaan. 'De vraag zal met name zijn of de reanimatie adequaat is geweest. Mij valt op dat Ajax niets concreets zegt over de behandeling in de eerste tien minuten. Dat komt waarschijnlijk omdat ze bang zijn voor een claim.' Op verzoek van de familie Nouri doen letselschadeadvocaten van het Amsterdamse kantoor Beer Advocaten onderzoek naar de hulpverlening. Binnenkort verwacht men een conclusie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
De kop van het artikel begrijp ik wel. Echter volgens mij waren er ook Duitse sportartsen van de tegenstander bij alsmede EHBO-artsen. Zouden zij het allemaal verkeerd hebben ingeschat in de ijle lucht hoog boven N.A.P.? Beers kijkt natuurlijk alleen maar naar de situatie "an sich" ook begrijpelijk, maar heeft hij ook contact gehad met de artsen aldaar en de Duitse artsen. Ik geloof daar geen barst van. Hij baseert zich alleen op het feit, voor zover het een feit is, dat er te weinig tot geen aantekeningen in een medisch dossier zitten. Tja, .......aannames dus. En ook gaat hij voorbij aan het feit dat Appie de uitslag van het onderzoek van de KNVB heeft vernomen door 2 artsen van hun. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar wat schieten wij, supporters, daarmee op.
1 0
Babayaka
Dit wordt een unieke, de arts gaat gestraft worden aan de hand van televisie beelden.
0 0
de-Ajacied
Het is wel opvallend dat deze zaak, die al maanden speelt, ineens wel heel massaal in het nieuws wordt gebracht door twee Rotterdamse kranten, ....2 weken voor de Klassieker
2 -1
Eduard
Ik hoop dat reportages over dit onderwerp zo snel mogelijk uit de pers verdwijnen. Ik hoop dat de media hier hun verantwoordelijkheid in nemen en dat partijen (en dan met name advocaten) zich intern over de zaak beraden en naar buiten toe hun mond houden. Al het andere leidt to speculatie, sensatie en zeker ook tot ''partijen'' die tegenover elkaar gaan staan i.p.v. met elkaar uitzoeken wat er nou precies is gebeurd. De familie nouri en Ajax doen dit vooralsnog in goed overleg. Laten we dat respecteren en zo houden.

Deze advocaat moet zich schamen, de NRC moet zich schamen en AS zou ook moeten stoppen met berichtgeving.

Dit is een dramatische situatie en de familie zal behoefte hebben aan rust. Ze zullen samen met Ajax en de betrokkenen alles op een rijtje willen krijgen om het leed te verwerken. Daar hebben ze geen pers bij nodig, geen mensen (zoals advocaten ) die er een slaatje uit willen slaan en ze hebben geen behoefte aan de miljoenen goedbedoelde meningen en speculaties van anderen.

Ik vind de berichtgeving hieromtrent diep triest en schokkend. Het moet stoppen!!
0 0
Sazzz
De advocaat van de familie doet hier anders vrolijk aan mee hoor
0 0
Beachboy
In al deze artikelen komt zo vaak het woord 'als' voor dat je ook wel kan aanvoelen dat er een heleboel aannames worden gedaan of dat er over scenario's wordt gepraat.

Ik zie het zo voor me dat vanuit heel veel verschillende media specialisten wordt gevraagd om hun mening of analyse. Feit is dat dit allemaal op basis van aannames is. Daarbij komt ook nog dat media heel vaak suggestieve vragen stelt.

Ik vertrouw alleen maar communicatie van de familie van Nouri en van Ajax. Ik hoop heel oprecht dat die elkaar ook vooral vinden en blijven communiceren met elkaar.
0 0
Dennis1964
Diep trieste gebeurtenis krijgt nu ook nog eens een diep trieste discussie. Er zijn alleen maar verliezers. Laten we hier dus met ze allen zo min mogelijk over speculeren. De familie zit met vragen en hebben recht op antwoord. Klaar.
Nouri is Ajax weet je nog. We houden van Appie en Ajax.
WZAWZDB
#StayStrongAppie
0 0
DirkvanDam
dahm... onze voorbereiding op tweede seizoen helft gaat hierdoor volledig naar de kloten... spelers horen alleen nog maar nouri dit nouri dat.... zwaar klote maar kom op. mag dit op de achtergrond verder gaan?
1 -1
Van Reenen
Er worden uitspraken gedaan aan de hand van aannames en vooroordelen. Het is verstandiger om dit over te laten aan de medici en advocaten alsmede de medewerking van Ajax. Weliswaar is het frappant dat dit (nieuws) net voor de 2e competitiehelft naar buitenkomt. Als dit al eerder bekend was en naar nu blijkt dat de KNVB dit al wist n.a.v. medisch onderzoek in zowel 2014 en 2016 is het toch vreemd dat dit nu pas in de openbaarheid komt en niet enkele dagen nadat Nouri in elkaar zakte op het veld. Ik houd mij verre van enige opmerking omdat ik er geen verstand van heb. Dit is een zeer complexe aangelegenheid en treft in de eerste plaats de familie Nouri, hetgeen ik betreur.
0 0
Cello
De nadruk komt nu weer heel erg te liggen op de handelwijze van de hulpverleners ter plaatse op 8 juli. En dan met name of er foutief gehandeld is of dat men nalatig is geweest.
Vele medisch specialisten hebben zich er ook al over uitgelaten nav de tvbeelden die we allemaal hebben kunnen zien. Tsjah. Hoe was het ook alweer?. De beste stuurlui staan aan wal.

Ik heb moeite mee om de clubarts van Ajax nu al gelijk weer in beklaagdebank te drukken. Ik geloof op zeker, dat de beste man naar eer en geweten gehandeld heeft. Er onstaat nu, denk ik onterecht, een beeld dat wanneer er sneller met hartmassage en met de AED zou zijn gewerkt dat Appie het wél gered zou hebben op 8 juli. Ook dat is niet juist. Het wel adequaat en dus op tijd reageren betekent helemaal niet dat dan ook iedereen gered wordt. Dat het nu bij Nouri een verschrikkelijk gevolg had, wil dus nog helemaal niet zeggen dat er niet adequaat is gehandeld.

Let wel. De beelden destijds gezien hebbend, had Appie niet gelijk een hartstilstand, ademde ook nog steeds en leek ook nog steeds aanspreekbaar. Pas gaande de behandeling op het veld, waar ze met tal van zaken bezig waren (oa de tong, die in de keel gezakt was) trad de hartstilstand op. Welk moment dat precies was is moeilijk te zeggen, doordat er ook heel snel doeken om Appie heen geplaatst werden. Maar de hartstilstand was er niet vanaf minuut 1. En zolang er geen hartstilstand is ga je dus ook niet reanimeren, maar wanneer wij, van buitenaf er vanuitgaan dat die hartstilstand er gelijk was, ja dan ga je al snel denken aan 'te laat' en misschien wel 'foutief' of 'nalatig' handelen. Maar ik vraag me echt oprecht af of dit wel het geval was, daar er toch professionals om Appie heen stonden. Naast de arts van Ajax was daar ook de Duitse arts en mediach personeel van de organisatie en ambulance personeel.

Kortom... het is veel te makkelijk om van afstand te oordelen, zelfs door medisch specialisten. En nogmaals.... zelfs al ga je à la minuut wel reanimeren met hartmassage en AED, dan nog geeft het geen garantie op succes!.
Denk dus dat het vrij moeilijk, misschien zelfs onmogelijk is om echt foutief handelen (als het er zou zijn) aan te tonen in deze situatie.
5 0
Boer Gijs
Dank voor je uitleg. Het is gewoon noodlot. Artsen zijn er om levensreddend te handelen. Maar kun je ze verwijten als er ondanks hun handelen geen redding is? Ik dacht zelf: als je weet van die hartafwijking dan denk je daar toch gelijk aan als Nouri in elkaar zakt. Maar ja, met jou uitleg begrijp ik wel weer dat daar niet gelijk op ingezet is.
0 0
Toekomst1900
Ik heb nog niet willen reageren op dit nieuws. Ik vind het verschrikkelijk voor Appie. Allemaal achter zijn rug om, zoveel negativiteit.. iets wat niet in zijn woordenboek voor kwam!

Ik reageer toch omdat ik met een vraag blijf zitten: die foto’s die op Twitter van de zomer opdoken, dat Appie in Marokko op een brancard wordt weggedragen. Het lijkt erop dat er dus al wat gebeurd was deze zomer. Het werd echter snel ontkent.

Nogmaals. Erg triest voor die jongen allemaal. En zijn maten melden zich morgen weer. Sterkte Ten Hag, welkom bij de grootste club van Nederland..
1 0
RaynoFischer
Was het duidelijk dat Appie daar lag op die foto's uit Marokko? , hij zei zelf nog dat het om een vriend ging
0 0
Toekomst1900
Hmm niet echt duidelijk! Moet je op twitter ff zoeken naar Picherif. Ik vind het wel op Appie lijken.. maar het is speculeren hoor!
1 0
abel
het was hem wel, zijn broer heeft het nog in een heel lang interview van ''waken bij Appie'' gezegd. Er werd toen gedacht dat het ook met de ramadan te maken had.
1 0
chloorbestendig
Het word weer 1 grote soap, net die lul van een Peter de vries die dan in rtl4 er vanalles van gaat vinden, misselijkmakend. Gadverdamme, alles weer voor de kijkcijfers in NL.
3 -1
Ajaxvooraltijd
Aldus de kakkerlakken.
1 -4
Pluto10
Ik heb alleen maar enorm veel respect voor de medische staf die er werkelijk alles aan gedaan heeft om Appie zo goed mogelijk te helpen. Wat een traumatische ervaring moet het ook voor hen zijn.
3 -1
MáximaZorreguieta
Bah. Zo all die negativiteit omtrent Nouri past niet. Nouri was de glimlach en de vrolijkheid van de club en iedereen om hem heen. Dat nu juist zijn situatie zo in de media speelt zou hij nooit hebben gewild. Ik geloof echt dat Ajax en ook de familie de antwoorden zoeken maar op dit moment zijn er alleen maar verliezers. Negatieve aandacht voor de familie van Nouri en negatieve aandacht voor Ajax. Houdt het gewoon even binnenshuis jongens en werk samen. Nu gaan alle kranten, het journaal, en alle zelfbenoemde experts ermee aan de haal.
3 0
Ajaxtrouw
Beetje naïef. Samenwerken? De belangen zijn veel te groot.
0 0
Pauw
En de clubarts kan straks deze meneer de Witte aansprakelijk stellen voor letselschade. Wie is er bij gebaat om dit soort speculaties publiekelijk te delen?

De beste man zal ongetwijfeld al een soort van schuldgevoel hebben en wordt er vermoedelijk niet vrolijk om de schijn tegen toegeworpen te krijgen en public.

Ik ben alleen (minimaal) geinteresseerd in t eindoordeel.
1 0
Red Devil
Laat de waarheid maar boven water komen hoe hard die ook zal zijn voor een aantal personen en voor de club.
Ik zag net F.de Boer op AT5 en denk dat hij stond te liegen bij de vraag of hij er vanaf wist.
En Appie ligt daar maar in het ziekenhuis en kan niets doen.
Wat zullen de spelers denken over wat er nu allemaal naarbuiten komt. Mogen waarschijnlijk niet met de pers praten van Ajax.
En wat een start voor ten Hag is dit want dit zal nog een lange staart gaan krijgen.
Wist Keizer van het hartprobleem van Appie vraag ik me af of is het voor hem ook stil gehouden.
0 -8
Sazzz
Waarom zou De Boer hierover liegen? Als de KNVB arts het bestempeld heeft als ongevaarlijk dan had hij hem sowieso kunnen laten spelen.
0 0
Ajax#1900
Zo dom en onnodig om fdb nu op basis van niks uit de maken voor leugenaar. Niemand weet hier wat er echt aan de hand is.
4 0
RaynoFischer
Zag dat filmpje net, maar denk niet dat hij echt liegt.
Zegt ook wat de meeste zeggen, Appie zou het normaalgesproken zelf wel geweten hebben als het van de KNVB komt
0 0
afca4eva
Ik dacht eigenlijk dat Appy nog steeds een soort kasplantje was zonder enige verbetering maar lees nu dat hij in een laagbewuste toestand verkeert.. gezien zijn situatie wil dat zeggen dat hij langzaam maar zeker toch iets opkrabbelt en dat is best goed toch? Of ben ik dan te positief gestemd? Ik blijf hopen..

Voor de mensen die het interesseert:


Tot de magische grens van drie maanden is er hoop voor mensen die door zuurstofgebrek van de hersenen in vegetatieve toestand zijn geraakt; voor traumatisch hersenletsel ligt die grens bij een jaar.

Zolang die periode niet is verstreken, kan iemand ‘opklimmen’ naar de laagbewuste toestand. Laagbewust wil zeggen dat de hersenschors weer enigszins begint te functioneren, en de patiënt dus weer enig bewustzijn kan hebben, maar wel heel beperkt. Een laagbewuste patiënt kan voorwerpen of mensen met de ogen volgen en is soms redelijk aanspreekbaar. Laureys: ‘Als je hem vraagt zijn duim op te steken, dan doet hij dat soms. Of het kan zijn dat hij lacht naar zijn vriendin en niet naar andere mensen.

Een volledig bewustzijn kun je dat niet noemen, want alleen zeer eenvoudige dingen worden begrepen. En dan is er ook nog vaak het probleem dat een laagbewuste patiënt weer tijdelijk terugvalt naar de niet-responsieve toestand. Maar iemand kan ook van laagbewust evolueren naar de volgende fase: een normaal bewustzijn. Of dat mogelijk is, hangt uiteindelijk af van de ernst van het hersenletsel.’

0 -3
Erik1966
Sorry ander woord voor kasplantje. Gaat nooit meer beter worden.
1 0
Alexander40
Dit moet je als Ajax natuurlijk nooit zover laten komen. Laat een onafhankelijke deskundige onderzoek doen en als daar een fout uit blijkt betaal je een mooi bedrag. In dit geval moet dat mijns inziens niet uitmaken. Nouri is een jongen van de clubs en heeft Ajax al veel gegeven door de positieve invloed die hij op anderen heeft gehad. Daarom, zelfs als er geen fout wordt geconstateerd lijkt het mij moreel juist om nog steeds datzelfde mooie bedrag te betalen. Ik denk aan een half miljoen ofzo. Dus fout of geen fout zorg financieel voor zijn familie. Een crowdfundingsaktie zou ik eigenlijk ook wel mooi vinden. Kan iemand die starten?
0 0
Van Reenen
Ik hoop wel dat de advocaat die de familie Nouri bijstaat dit kosteloos doet. Anders kan ik dit alleen maar betitelen als beunhazerij. Het bijstaan van de familie over de in laag-bewustzijn zijnde Appie is al ernstig genoeg. Dat Ajax alle kosten voor haar rekening neemt, vind ik niet meer dan logisch en daarnaast zou ik graag zien dat Ajax op jaarbasis aan de familie Nouri hetzelfde per maand betaalt als men nu voor Donny van de Beek betaalt.
Het zou een grove schande zijn als blijkt dat Ajax vooraf op de hoogte zou zijn geweest van de hartritmestoornissen van Abdelhak en de clubarts hiervan op de hoogte zou zijn geweest. Ik hoop van harte van niet, maar achteraf komen er wel vaker zaken aan het licht in allerlei beroepen.
0 0
koppendicht
zo werkt de wereld niet. Er is geen enkel advocatenkantoor dat gratis dingen gaat doen. Bovendien moet ook peter r de vries betaald worden, die voor de publiciteit zorgt.
0 0
ajaxtukker89
ik krijg een rare smaak van in de mond
1 0
Mikee
Wat een ontzettend nare berichtgeving over Nouri.
Ik geloof oprecht dat Nouri dit nooit zo zou willen en altijd uit zou gaan van het goede in de mensen, zelfs als ze in de paniek van het moment niet volledig juist hebben gehandeld. Ik mis dat oprechte mannetje.
2 0
Afca85meer
Dit is voer voor de advocaten. Zij zullen gaan afvragen of de artsen van Ajax risico hebben genomen. De vraag hoe groot was de afwijking zal hier centraal staan. Daarnaast zullen zij vraagtekens zetten bij het (laat) reanimeren wetende dat het bekend was dat Nouri een hartafwijking had.
0 0
MBAFCA11
Net of de clubarts dit met opzet doen. Zo'n arts is ook maar een mens, en helaas maar waar maken die ook fouten. Ik neem toch aan dat niemand dit ooit gewild heeft.
8 0
Rujar
Nee maar wel ongeschikt. Blijft bijzonder dat het zolang geduurd heeft.
0 -3
SfeervakZuid2
Kijken of je ook zondig praten als het je vader de arts was geweest.

Ik snap best dat iedereen zich betrokken voelt bij Nouri en de familie. Ik heb er ook begrip voor dat die familie de onderste steen boven wikt hebben.

Echter wordt op dit moment niemand beter van al die mediaberichten!!!

Wonden die lichtjes begonnen te helen, of gevoelens die langzaam een plekje kregen worden weer opnieuw open gereten.

Ga vooral in deze tijd niet met elkaar in discussie hoe of wat. Alsof we er allemaal zoveel verstand van hebben. Het enige wat ik hoop is dat Nouri op een of andere manier weer beter wordt en dag de familie haar rust weer terug vindt...
1 0
Erik1966
meest verstandige reactie
1 0
IDJosh
Ik denk ook niet dat iemand denkt dat zo'n clubarts dit met opzet heeft gedaan, maar zoals je inderdaad al zegt: Hij kan ook fouten maken. Het erge is dat als zo'n iemand een fout maakt, meestal de gevolgen ernstig zijn.
2 0
GvanderK
Dit is sowieso al een tijd waarin zowat iedereen elkaar aanwijst zonder en serieus bewijs, dus het zal mij niet verbazen als dit een slechtere soap dan GTST gaat worden. Nu gaat iedereen zich ermee bemoeien. Laat Ajax en de familie het zelf oplossen, het is allemaal al erg genoeg omtrent Nouri.
0 0
Bjorn
Nu krijg je allemaal pseudo professionals die zich ermee gaan bemoeien in de media, terwijl dit gewoon een heel pijnlijk drama is sinds seconde één. Voor Ajax, voor de familie, voor ons allemaal.

Dit moet in stilte behandeld worden. Niemand is hier bij gebaat.
7 0
AjaxBaggio
Huntelaar riep dat hij zijn tong had ingeslikt. Wellicht dat hij daarom eerst op zijn zij is gezet. En dat ze wat later zijn begonnen met de reanimatie ?

Als er fouten zijn gemaakt moeten die boven water komen zo simpel is dat.

Wij hebben een beetje makkelijk praten. Lees ook meerdere berichten dat de familie het om het geld zou doen. Allemaal bullshit natuurlijk!

Je wil als vader en moeder zijnde toch gewoon weten wat er exact met je zoon is gebeurt. Lijkt mij de normaalste zaak van de wereld.

Vind het alleen wel jammer dat het allemaal via de media moet. Laat de competitie maar snel weer beginnen!
2 -1
FUBAR
Je kan je tong inslikken als je buiten bewust zijn bent. Dat is echter niet de oorzaak van het buiten bewustzijn raken.
0 0
talent020
typisch Nederlands weer dit, waar de kranten de mensen/ organisatie,s veroordelen voordat rechters uitspraak hebben gedaan, ik wacht eerst rustig de rapporten en uitspraken af, voordat ik een mening geef
12 0
Civilengineer
Gelukkig hebben we rechters in Nederland die beslissen over dit soort zaken en geen journalisten.
2 0
fanforeffer
Eerste het NRC nu AD beide Rotterdamse kranten. die zitten te stoken. en AS doet lustig mee ,ook een Rotterdamse redactie ? Niemand is hier bij gebaad ,het geeft geen helderheid alleen maar verdacht makingen. Elke ajax hater vind dit fantatisch.
2 0
insectenverdelg
Google is waar de redactie van het NRC zit? Maa is de oorsprong Rotterdams, maar de huidige journalisten en lezers zeker niet meer. Of ze gelijk hebben is 2. Maar dit is wat kranten horen te doen. Onderzoek naat eventuele m8sstanden.
0 0
Marcw1972
en Ajax heeft nota bene een Rotterdamse letselschade-advocaat ingehuurd. Boeit toch niet dat hij uit Rotterdam komt?
0 0
Puurvoetbal
Het lijkt erop dat de medische staf van Ajax zeer grote fouten heeft gemaakt. Dat wordt nu door een amsterdamse jurist namens de familie uitgezocht. Als het klopt volgt er een claim van vele miljoenen. Dat heeft helemaal niets met Rotterdam en/of Feyenoord te maken.
0 0
MosesD
Menno Pot verwoorde het mooi; 'Ik volg het met stille belangstelling'. Iets wat ik ook doe.
0 0
NouriVandeBeek
Laten we eerst even alle onderzoeken afwachten en wachten op meer feiten. Nu vind ik dit soort berichten niet relevant. Het stoort mij ook enorm dat NRC nieuws naar buiten brengt wat niet volledig is. De KNVB heeft nu uiteindelijk zelf naar buiten moeten brengen wat de NRC naliet.
1 0
theflyingdutchm
Ik heb zo het gevoel dat dit een hele lang soap gaat worden met alleen maar verliezers op het einde.
1 0
Redrum
Ajax moet serieus dat gore nrc aanklagen en regelrecht de afgrond in duwen.
3 -3
PJK54
Hoezo om de waarheid te verdoezelen? als er fouten zijn gemaakt moeten die boven water komen zo simpel is dat, het enige wat mij irriteert is dat alles via de media wordt gespeeld enige die niets meldt is Ajax en dat is ook weer te waarderen.
0 0
SundayOliseh
Hoe kan je nou heel je mening baseren op het zien van een paar beelden? Dat lijkt me toch niet heel betrouwbaar? Jammer dat sommige pers gelijk sensatie zoekt en van alles suggereert.
1 0
Ajaxvooraltijd
Zou me niets verbazen als ze een blik kakkerlak advocaten hebben opengetrokken bij het AD en hebben gezocht naar een kakkerlak die graag wilde verklaren wat ze zelf graag zouden willen horen. Zou me niets verbazen van dat lage Rotterdamse media volk.
0 -1
AppieForever
Waarom er nu zo'n probleem over maken? Het is helaas zo gebeurt en we kunnen er toch niks aan veranderen... #staystrongappie
2 0
Dexy
Hou toch eens op met die op sensatie beluste geruchten de wereld in slingeren, echt misselijk word je van de media.

We moeten gewoon afwachten op de uitkomst van het onderzoek dat John Beer uitvoert. Zolang dat nog niet bekend is, heeft het geen zin om te gaan speculeren. Alleen heeft de media daar helaas wel een handje van, om zo over de rug van Appie wat geld binnen te harken.
2 0
iammike
Echt misselijkmakend al deze berichtgeving. Al die media wat nu schuldigen gaan aanwijzen op grond van geruchten moeten zich echt doodschamen. Laat het eerst uitgezocht worden, het is al allemaal verschrikkelijk genoeg en die media willen alleen maar dat hun artikeltjes meer gelezen en gedeeld worden, wat eens stelletje aarsgieren om zo over de rug van Appie en zijn familie wat al in zak en as zitten hun winst maken.
3 0
Juichtoon
AD....
2 0
Dexy
En NRC (afkorting van 'Nieuwe Rotterdamsche Courant'). Dat zegt genoeg...
0 0
suske
Dit bericht kan afgedaan worden met grote onzin. Zie bericht Willem Visser volkskrant en wet WGBO.
1 0