Ziyech tevreden met rol als aangever

giobelloni, 24-12-2017 om 20:42, 8969 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech is op dit moment tevreden met zijn rol als aangever. Dat vertelt hij in gesprek met Ajax.nl. De 24-jarige creatieve middenvelder strooide zondagmiddag weer als vanouds met fijne passjes.

Toch vindt Ziyech het jammer dat de doelpunten maar niet willen vallen. 'Natuurlijk wil ik meer scoren maar daar maak ik me niet druk om.' De Marokkaan geeft daarbij ook aan dat hij voldoening haalt uit het geven van beslissende passes. 'Dat maakt mij wel blij en dat is, denk ik, ook mijn taak.'

Tot slot blikt Ziyech nog even kort terug op 2017. 'Een jaar van vallen en opstaan. Het begon heel goed met de Europa League-finale. Daarna hebben we een enorme klap gehad, waar we wel sterk uit zijn gekomen. Nu ga ik even lekker tot rust komen op vakantie en daarna gaan we op jacht naar de titel. Dat is het enige wat telt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax68
Je was weer fantastisch Hakim, ...wereldklase gewoon !
0 0
GrandMasterFlex
Pas 24 is die jongen, want dat ben je nog op die leeftijd, maar zo belangrijk al op dit moment. Trek deze lijn door over 2 seizoenen en dan heb je waarschijnlijk een hele constante en bovenal belachelijk ervaren middenvelder. Maak dan een mooie stap naar het buitenland bijvoorbeeld Spurs.
3 0
johnd
Het zat hem niet mee, maar de vorm is er langzaam weer, het is net of hij wakker geworden is na dat fluiten.
3 -2
Rentokill
Of zijn de mensen na het uitfluiten beter naar Ziyech gaan kijken?
0 0
lauw
Vandaag de ziyech gezien die ik elke wedstrijd wil zien
7 0
koppendicht
Is gewoon in topvorm dit jaar. Lust voor het oog. Maar goed, als ie weer eens een mindere wedstrijd speelt worden de messen geslepen en is hij kop van jut.
3 0
Ferd
Niet het hele jaar in topvorm, heeft echt een paar wedstrijden baggerslecht gespeeld. Sinds de fluitpartij van de tribune doet hij het weer een stuk beter.
2 -1
blessure
Maak hem aanvoerder.
Ik zie duimpjes omlaag.
Maar als aanvoerder, moet je altijd 100 % presteren.
Wat Ziyech de eerste helft van de competitie heeft laten zien, is zeer wisselvallig.
Vandaag erg goed, maar in voorgaande wedstrijden, enorm balverlies en een uitdrukking op zijn gezicht, of dat hij er weinig plezier aan beleeft.
Vandaar mijn idee, om hem aanvoerder te maken.
Veltman vind ik zeker niet beter als aanvoerder.
1 -4