Amsterdam in 2017: Samen voor Nouri

BVeenstra, 23-12-2017 om 15:55, 5103 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Op vrijdag 14 juli kwamen veel mensen bijeen om hun steun te betuigen aan Abdelhak Nouri en zijn familie. Buurtbewoners, voetbalsupporters, spelers, familie en vrienden: heel veel mensen kwamen af op het plein in Geuzenveld. AT5 blikt aan het eind van het jaar nog eens terug op de bijzondere dag.

Amsterdam in 2017: Samen voor Nouri

Op 14 juli komen Amsterdammers massaal naar het ouderlijk huis van Abdelhak 'Appie' Nouri om steun te betuigen aan de voetballer en zijn familie. Nouri is enkele dagen daarvoor in elkaar gezakt op het trainingsveld en ligt, nog altijd, in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fredschuit1
Het is een beetje laat maar ik hoop dat de vele geweldige supporters die Ajax vandaag de dag telt tegen Willem II nog één keer voor kerst en aan het eind van de jaar aan Abdelhak wil denken in de 34e minuut. Zou een mooi gebaar zijn voor de familie etc. Laten we met zijn allen het jaar afsluiten door nog MINIMAAL één x dit jaar in het stadion aan Appie te denken. Appie Nouri #34 forever!
2 -1
Mart42
Je gebaar is een goed idee maar ik denk iedere wedstrijd aan Appie en dat zal niet snel slijten. Wat mis ik die gast bij Ajax ging er speciaal voor naar jong Ajax.
2 0
Fredschuit1
Natuurlijk. We missen Appie elke dag en dit zal voor vele Ajacieden altijd zo blijven en we zullen hem NOOIT vergeten maar het lijkt me zo mooi deze 'feest' dagen nog 1x gezamenlijk terug te kijken op deze verschrikkelijke zomerdag in 2017...

Ja een middenveld Appie, Donny en Frenkie.. Eeuwig zonder dat dat nooit werkelijkheid is geworden bij Ajax#1 Stel je voor...
1 0
Ajax27
Oh wat was dat een mooi moment, krijg er nog steeds kippenvel van toen we daar stonden. Moeilijk te bevatten dat dit juist Nouri moest overkomen. je gunt het niemand maar al helemaal niet Nouri. in alle jaren als Ajax fan nog nooit zo'n blij kereltje gezien die er alles voor over had om Ajax 1 te halen, echt 100% plezier had in het voetbal en alle randzaken eromheen, die jong en oud wist te inspireren, het engelengeduld had nadat Ziyech werd gehaald in plaats van dat ze hem direct doorschoven.... pfff wat een geweldenaar.
2 0
koppendicht
Zo bijzonder dat een speler trots is om bij Ajax te mogen spelen en zo bescheiden en dankbaar blijft naar zijn omgeving en de supporters, in plaats van zes zaakwaarnemers te bellen op het moment dat ie zijn debuut maakt om te kijken of hij ergens anders meer kan verdienen. Echt een groot gemis. Tegelijkertijd zal ie voor altijd symbool staan voor de pure liefde en vreugde voor het spel, zonder alle poespas, in een koude, commerciele wereld die draait om geld en exposure. Een lotusbloem temidden van een veld vol brandnetels.
4 -1
FlyingDutchMan
Mooi gesproken
2 -1
NouridolbergNeres34
Blijft moeilijk als je hem gezond en wel ziet lopen en lachen op deze beelden hij wilde dit jaar vaste waarde worden in het 1e , zijn droom was ver komen in de champions league en titels winnen met Ajax.

En dan gebeurt zoiets ... niet te bevatten nog steeds niet.

Ik hoop zo dat we nummer 34 voor hem binnenslepen dit jaar, het moet gewoon gebeuren voor Appie.
3 0
Bocarra
Ik heb het hier zo vaak geroepen. De impact van het geen Nouri is overkomen op de spelersgroep wordt enorm onderschat. Er is geen rijd voor rouw en een normale verwerking. Er moest gelijk weer gepresteerd worden. Onmenselijk zwaar. Tenzij je natuurlijk geen gevoel in je flikker hebt.
6 -1
Mart42
Heb vaak geroepen dat Ajax toen ervaren spelers had moeten halen om de spelers kunnen steunen tijdens wedstrijden, training en daar buiten.
0 -1
Mung
Spelers aankopen om een rouwproces te begeleiden? Met alle respect maar wat een stompzinnig idee. Dit is niet een situatie die je zo efficiënt mogelijk kan doorgaan. Het enige wat wij kunnen doen is respect en liefde tonen voor deze groep. Die zich toch staande lijkt te kunnen houden. Het seizoen is kapot, dat was toen direct al duidelijk.
2 0
Mart42
Laat ik meteen vertellen dat ik geen wedstrijd mis in Nederland en er bij was in Geuzenveld. Dat het seizoen voor mij niet hoefde was al heel snel duidelijk. Hoe erg het ook is wat er gebeurt is met Nouri de spelers groep heeft het er nog steeds moeilijk mee maar het voetbal gaat door. Nieuwe spelers erbij die geen contact hadden met Nouri hadden de rest van het team kunnen opvangen. Maar goed zo denk ik erover.
0 -1
Mart42
Blijft zo zeer doen als je deze beelden ziet,
5 0
Redrum
Blijft nog steeds onwerkelijk gewoon. Een groot litteken op mijn rood-witte hart.
5 -1