'Niet verwacht dat het zo snel zou gaan'

BVeenstra, 14-12-2017 om 17:45, 6766 views, Ajax TV |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ajax-verdediger Max Wöber had niet verwacht dat hij al zo snel zoveel wedstrijden zou spelen voor Ajax. De Oostenrijker heeft zich razendsnel in het basiselftal weten te knokken en ook buiten het veld past hij zich goed aan.

'Ik had natuurlijk niet verwacht dat alles zo snel zou gaan', vertelt de verdediger in gesprek met Ajax TV. 'Dat ik mijn eerste wedstrijden al zou spelen en dat het zo goed zou gaan. Ik ben daar zelf een beetje over verbaasd, maar ik weet wat ik kan. Ik denk dat ik het de laatste wedstrijden laat zien en daarmee heb ik heb het denk ook wel verdiend.'

Wöber vertelt verder dat hij zich goed voelt en dat hij veel steun krijgt vanuit de spelersgroep. 'Ze doen veel met me, helpen me veel en brengen me dagelijks naar de training', aldus Wöber, die Nederlandse les aan het volgen is. 'Ik versta alles, ook wat de trainer zegt, maar het is moeilijk voor mij om de taal te spreken. Maar in het restaurant kan ik al iets bestellen', grapt hij, waarna de Oostenrijker vertelt hoe het is om voor het eerst in zijn leven op zichzelf te wonen. 'Het was een behoorlijke verandering, inmiddels kook ik zelf. Niet goed, maar toch.'

Alleen vandaag, gratis naam- en nummer bedrukking in de Ajax-shop!

Max Wöber: 'Ik probeer altijd mijn emoties te tonen'

Max Wöber maakt in zijn eerste maanden bij Ajax een prima indruk. De 19-jarige verdediger was een van de uitblinkers tegen PSV. Die lijn wil de ambitieuze Oostenrijker doortrekken. ►SUBSCRIBE NOW http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW US Twitter: http://twitter.com/afcajax Facebook: http://facebook.com/afcajax Instagram: http://instagram.com/afcajax Snapchat: http://snapchat.com/add/afcajax

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Wober is gewoon een geweldige aankoop van Marc, vind het echt een topper en een verstandige, sympathieke jongen. Beste aankoop van deze zomer, legt veel energie in de wedstrijd en zweept het publiek vaak lekker op.
4 0
Biss
Potentiele captain voor volgend seizoen!
1 0
3*stars*3
Ik ben fan van deze gozer geworden.
Ben het vaak niet eens met Derksen maar hij is volgens mij de 1e op TV, die credits gaf aan Wöber.
2 0
Pauw
Net als Bosz heeft Keizer t toeval nodig om de juiste keuzes te maken.

Was Viergever niet geblesseerd geraakt dan had hij nog altijd gespeeld.
2 -1
AjaciedRK
Sanchez was een speld in een hooiberg, die je niet snel vindt. Maar vindt dat we met Wöber een meer dan waardige vervanger hebben teruggekregen. Pientere jongen die er misschien niet zo medogenloos uitziet als Sanchez, maar toch vrij hard/goed verdedigt.
2 0
AFCA1510
Gaat de top halen deze man. Ijzersterke, slimme gozer.
2 0
Harmhc
Goede aankoop hoor! Ik had ook niet verwacht dat hij zoveel minuten al zou maken
1 0
RaynoFischer
Topper dit hoor :)
Het is qua uitstraling geen Sanchez en het ziet er misschien ook minder spectaculair uit, het zegt ook wat dat we het bijna niet meer over hem hebben ;)
2 0
Suarez16_
Over Sanchez? Die is gewoon 6 klasses beter dan wat er nu staat. Met hem had je Europees gespeeld en had je 1ste gestaan.
3 -1
Joseph
Ben ik het niet mee eens, natuurlijk is Sanchez verder, maar uitspraken als "6 klasses beter" doen geen recht aan Wober. Zoals Wober nu verdedigd, is hij inderdaad wel minder, maar opbouwend is Wober weer beter. In de eredivisie heb je misschien zelfs meer aan Wober.
0 0
JesseMKB33
Sanchez was er tijdens beide wedstrijden tegen Nice gewoon bij hoor. Tegen Rosenborg misschien niet, maar die had je met hem ook wel verloren.
1 0
Suarez16_
Nou dat durf ik te betwijfelen hoor. Sanchez haalde mega veel weg achterin en die 0-1 thuis, 1-0 uit en 2-2 uit waren echt mega slecht verdedigd. Daarnaast kan hij ook het hele team opzwepen en Ajax speelde die wedstrijden echt als een natte krant met 0 beleving.
2 0
JesseMKB33
Sanchez was er tijdens beide wedstrijden tegen Nice gewoon bij hoor. Tegen Rosenborg misschien niet, maar die had je met hem ook wel verloren.
0 0
RaynoFischer
Sanchez is zeker beter, bedoel meer dat mensen daar minder mee bezig zijn het missen van hem omdat Max er gelijk staat en het goed doet ;)
1 0
Suarez16_
Ja Wöber doet het uitstekend, maar Sanchez had echt niet misstaan.
0 0