[Update II] Ajax Vrouwen gelijk tegen FC Twente

JipVR, 12-12-2017 om 20:35, 11695 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De competitiewedstrijd van de Ajax Vrouwen tegen de Vrouwen van FC Twente is vrijdagavond definitief gestaakt, zo valt te lezen op het officiële Twitter-kanaal. In de zesenveertigste minuut van de wedstrijd werden de winterse omstandigheden als onspeelbaar verklaard. De datum voor het uitspelen van de wedstrijd wordt nog bekendgemaakt.

De Ajacieden stonden voor het staken nog op een 1-0 voorsprong na een doelpunt gescoord door Desiree van Lunteren en stevenden op die manier, onder leiding van Benno Nihim, rechtstreeks op hun zevende overwinning in de competitie op rij af.

Voorafgaand aan de aftrap van de wedstrijd van vrijdagavond stonden de Vrouwen van Ajax op een nette eerste plaats, met drie punten voorsprong op de tegenstander van de gestaakte ontmoeting. SC Heerenveen completeert momenteel de top drie.

Update 14.00 uur - 11 december 2017
De tweede helft van het duel tussen de vrouwen van Ajax en FC Twente zal dinsdagavond worden afgewerkt. Dat meldt Ajax Vrouwen op twitter. Het duel werd afgelopen vrijdag in de rust gestaakt vanwege de weerstoestand. Om 19.30 uur zal er weer worden afgetrapt op sportpark De Toekomst.

Update II - 20.35 uur (12 december 2017)
Ajax Vrouwen heeft de wedstrijd, die vanwege het winterweer in twee delen gespeeld werd, niet weten te winnen. Vrijdagavond werd de eerste helft tegen FC Twente gespeeld, toen Ajax 1-0 voor stond. Tijdens het tweede bedrijf scoorden de Tukkers in de wedstrijd, die uiteindelijk dus in 1-1 eindigde. 

Opstelling Ajax: Sarasola; v.d. Most, v.d. Gragt, v. Dongen, Philtjens, Kaagman (v.d. Abbeele 82'), v.Lunteren, v.d. Bighelaar, Bakker (De Sanders 89'), Reichardt, Zeeman

Opstelling FC Twente: Evrard; v.d. Goorbergh, Moorrees, Tomter, v.Es; Werden, B. Jansen, Smits; Blom, R. Jansen, E. Jansen

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Geweldig voetbalweer toch, kom maar op met die Oranje bal!
1 0
martin1234
Sneeuw op dat rottige kunstgrasveld achter de kantine? Als ze nu gewoon op het gras mochten voetballen maakt niet niet veel uit, maar die glijpartijen op het plastic?
0 0