Oliseh: 'Goed genoeg is oud genoeg'

BVeenstra, 07-12-2017 om 13:40, 4837 views, Algemeen Dagblad | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Fortuna Sittard-trainer Sunday Oliseh is erg te spreken over Ajax' nieuwste aanwinst Perr Schuurs. De oefenmeester benoemde de jonge verdediger zelfs tot aanvoerder van de Limburgse club en dat is uiteraard niet zonder reden.

'Goed genoeg is oud genoeg', vertelt Oliseh in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Hij is solide, werkt hard, is gemotiveerd, luistert, leert en boekt progressie. Hij is een leider door actie, dat is beter dan een leider door praten. Hij heeft echt de kwaliteiten voor de aanvoerdersband.'

Volgens de Nigeriaanse oud-Ajacied is het voor een jonge speler goed om wekelijks om op competitief niveau te spelen, zoals bij Fortuna Sittard. Bij die club maakt Schuurs dan ook het seizoen af. 'Dat is beter dan bij Liverpool of Bayern in de jeugd. Natuurlijk, de trainingen zijn belangrijk, maar het is ook belangrijk dat hij die trainingen kan omzetten op wedstrijdniveau. Daarna blikken we terug: hoe ging het? Was het niet goed genoeg? Laten we gaan trainen en het nog eens oefenen. Dat is het beste voor een jonge speler', aldus Oliseh, die niet weet waar de top van Schuurs ligt. 'Dat kan alleen God zeggen. Er liggen veel obstakels op de weg. Er kan veel goed of fout gaan, maar het staat buiten kijf dat hij veel talent heeft.'

 

De nieuwste aanwinst van Ajax: @perr_schuurs 🔥🔥🔥! #goals #schuurs #ajax

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lagasj
Zit een goeie kop op Oliseh.
Zou kunnen dat Oliseh samen met Schuurs einde seizoen naar Ajax komt.
1 0
Mr.P.
krijg je tenminste meer mooie vrije trappen :-)
0 0
HeavenlyDivine
Ik ben dol op deze quote. Er wordt zo ontzettend vaak blind gestaard naar leeftijd. Iemand van 30 heeft vaak veel meer krediet dan iemand die tien jaar jonger is, ongeacht prestatie op het veld.
0 0
De Stift
Lekker bezig Overmars! Goed geleerd van de afgelopen seizoenen. En nu doorpakken met een linksback en rechtsback. Wat mij betreft te beginnen met de huur/aankoop van Daley Blind. Verder -uiteraard- alles op alles zetten om spelers als Onana, De Ligt en Ziyech ook volgend seizoen te behouden.
1 0
ajaxinho
Anita!
CVM, LB en RB ;)
1 0
gi0vanni
Blind? Zou een prima middenvelder zijn maar zijn komst is niet realistisch. Heeft een veel te hoog salaris en nu die in de BPL speelt zal hij niet zo snel terug willen, dan zouden ze hem nog eerder aan een team in England verhuren die heel zijn salaris kunnen ophoesten.. Of een speler als Ziyech nog hier wil blijven is ook maar de vraag.
0 0
MennoJerry
Koeman, de Boer, van Gaal?
0 -1
Ajax#1900
Naast het salaris doen ze een speler met een markwaarde van meer dan 20 mln ook niet zo maar weg natuurlijk. Ik hoop dat blind bij z'n volgende club weer op het middenveld gaat spelen. Misschien in Italië? Gerucht is dat oa Inter hem in de gaten houdt.
0 0
gi0vanni
Als je bij een club als MU zit en niet aan spelen toekomt zijn er altijd wel mooie clubs die het in je zien zitten. Dus indien Inter de financiële middelen heeft zou dat misschien ook kunnen. Volg Inter niet zo, zijn die al uit de financiële problemen?
0 0
Ferd
Ziyech moet je deze zomer verkopen, zeker als hij een goed WK speelt.
0 0
Ruff Rhythim
Zet Oliseh maar voor de spelersgroep van Ajax !
1 -1
Odink95
wat heeft hij gepresteerd dan? we moeten gewoon een ervaren trainer krijgen die weet waar die mee bezig is en die duidelijks is naar wat die wilt
0 0
MennoJerry
Koeman, de Boer, van Gaal?
0 0
Ruff Rhythim
Alles beter dan wat er nu zit
0 0
MelleAfca
Hahaha nou, ik zie hem een keer in de twee weken bij Fortuna. Hij heeft op zijn zachtst gezegd een nogal aparte manier van managen.
Heeft al 3x een wissel na 10 minuten er ook weer vanaf gehaald en allemaal zo'n rare fratsen. Keeper die een geweldig seizoen draaide werd er zonder goede reden uitgehaald etc.
We volgen Keizer al niet helemaal, maar bij hem snap je er werkelijk helemaal niks van
2 0