Vd Beek: 'Alles geven zondag extra belangrijk'

BvdPloeg, 06-12-2017 om 18:45, 3125 views, Telegraaf | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Donny van de Beek kijkt uit naar de Eredivisiekraker tegen PSV. De middenvelder geniet van de druk die op het duel staat, maar weet ook dat puntenverlies fataal kan zijn.

'Dat brengt ook wel weer iets moois met zich mee, denk ik. De druk is hoog en dat is ook wel lekker', vindt Van de Beek in gesprek met De Telegraaf. 'Wij kunnen daar zeker mee omgaan, we hebben wel vaker wedstrijden gespeeld met druk. Ik hoop een belangrijke rol te spelen. We moeten alles geven zoals altijd, maar dat is zondag extra belangrijk.'

'Ik heb geen idee hoe PSV naar de ArenA komt', vervolgt de blonde Ajacied. 'Ik denk persoonlijk niet dat ze vol druk gaan zetten, maar dat zou zomaar wel kunnen. We kennen alle spelers en kennen de kwaliteiten van PSV, dus kun je al wel nagaan wat ze gaan doen. We zullen uiteraard nog wel gaan zitten over hoe we het aan gaan pakken. We hebben het met elkaar over Twente gehad, het zijn cadeautjes die je weggeeft. Daar ben je wel boos over, maar dat hebben we besproken, moeten we verbeteren en zondag moeten we er staan.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HZMKK
Je speelt verdomme 1x per week 90 minuten.... niet eens Europees!
Je moet 34 wedstrijden vol gaan, niet alleen tegen psv en Feyenoord..... Je hebt er namelijk NIETS aan als je de week erna punten verliest tegen een zwalkend Twente of Roda!
2 0
FlyingDutchMan
Kunnen we eindelijk eens afstappen van dat gelul van die anaalisten dat ploegen het toch zo zwaar hebben in de competitie als ze ook nog in Europa actief zijn.. Ajax bewijst wel weer dat het er geen hol mee te maken heeft, want vorig seizoen en jaren daarvoor zaten we tenminste in een flow. Nu hebben ze een week rust en worden pas bij een achterstand wakker met een energieloos elftal.. Hele week naar toe gewerkt om als een natte krant te beginnen, goh wat lekker toch die hele week focus!
1 0
10Sneijder10
Of de spelers denken echt dat de supporters dom zijn of ze hebben geen realiteitszin en zelfreflectie.
2 0
Boer Gijs
Het 2e. Het zijn jonge gasten. Dan heb je duidelijke leiding nodig. Dus geen type Keizer
0 0
Pierre Heno
Ook deze uitspraak is de laatste jaren volledig uitgehold en inmiddels van iedere zeggingskracht ontdaan. Succès ermee zondag MaDonny! En oh ja.....kijk eens goed naar welk clubshirt jullie mogen dragen?! Die club zet je toch zeker niet te kakken door al vóór de Kerst uitgeschakeld te zijn voor het kampioenschap? Maar het heeft er alle schijn van dat dat helaas wel dreigt te gaan gebeuren.En ze moeten nog vroeg op ook want de wedstrijd begint al om 16u45 dus lekker uitslapen is er niet bij komende zondag.
0 0
KlasseLasse
word niks joh
2 -3
afcajawa
Als jullie dat eerder hadden bedacht ( alleen bij 010 was er de wil) hadden jullie bovenaan gestaan.!!! Wat een gezwets elke keer weer als het mis gaat. Bloed Zweet en Tranen gekoppeld aan talent brengt je bovenaan. En gefloten wordt er alleen als jullie het verdienen onthou dat ook maar eens. Jullie hebben geen idee hoe een supporter de wedstrijden beleefd.
2 -1
kaashaas
Onder Bosz gaven ze wel 100 %
2 -2
AIR-S
In sommige wedstrijden ja.

Maar 9 van de 10x probeerden ze het op 80% te doen. Of waren Willem2, Roda, Excelsior, Twente gewoon heel goed?
0 0
Boer Gijs
Willem 2 en Roda waren begin seizoen toen juiste opstelling er nog niet was. Tegen Excelsior en Twente en ook tegen Groningen trouwens was de 100% drive in elk geval niet zichtbaar aanwezig vorig seizoen. Dus het is misschien meer een Ajax dingetje dan een trainers dingetje.

Onder Bosz had je wel vaak het massale afjagen (5 seconden regel) wat er wel uitziet als 'ze gaan ervoor'. Dat mis.je nu wel totaal.
0 0
HZMKK
En Groningen en psv en excelsior
0 0
Heiko
Ook niet hoor
0 0
AjaxCitizen
Alles geven is elke wedstrijd extra belangrijk.
0 0
Pierre Heno
Blijkbaar hebben ze dus nog maar bar weinig te geven....niets meer dan 'mooie' woorden en volzinnen met 'We gaan er vol op zondag!" Tja dat krijg je wanneer de kwaliteit steeds meer ontbreekt en je Veltman als aanvoerder hebt. Die heeft ook altijd van die prachtteksten. Nou 'mannen' de gezinsverpakking Rennies(R) staat al weer klaar.
0 0
HarryHarHar
Als het de heren uitkomt zou het best fijn zijn als ze nu eens 100% gaan geven vanaf de eerste minuut tot de laatste, maar gezien de meeste wedstrijden tot nu toe beperkt het zich dit seizoen tot één helft of zelfs een deel van een helft.
100% geven moet!! gewoon standaard zijn want het blijkt wel als je zo arrogant ben om te denken dat je het met 95% af kan in de ere divisie dan sta je na 14 wedstrijden gewoon op 10 punten achterstand.
Laat het zondag maar zien Ajax!!!!!!!
2 -1
Pauw
Het is niet meer dan normaal dat het je tegen een topclub net wat meer kunt geven. De geinvesteerde energie van een aantal spelers tegen veel andere clubs is echter onacceptabel laag.

Als het niet als vanzelf als uit een speler komt zou je als coach de middelen daarvoor aan moeten reiken. Zijn maar bar weinig coaches in NL die hun spelersgroep tot op t bot kunnen motiveren. Topsport onwaardig.
2 -1
Ruff Rhythim
O nou ineens gaan we alles geven omdat dat extra belangrijk is?
Misschien moet je dat gewoon eens elke wedstrijd doen, hoeft niet hoor, kijk maar even als je zin hebt...

Godsamme...
6 -1
klompv
Alles geven is idd zondag EXTRA belangrijk. De rest vh seizoen mag je wel wat aanmodderen. O wacht, dat hebben we al gedaan tegen Heracles, Utrecht, Vitesse, Ado en Twente. En wauw, wat was die eerste helft tegen Roda en trouwens ook tegen Feyenoord verschrikkelijk slecht.......tsja..........
3 -1
ajax4ever01
Jullie hadden elke.wedstrijd vol gas moeten gaan maar daar is het nu te laat voor.
5 -1
Red Devil
Als jullie iedere wedstrijd alles hadden gegeven hadden we nu geen 10 punten achter gestaan.
Jullie worden vorstelijk betaald dus de fans mogen van jullie eisen dat jullie iedere week alles geven.
6 -1
3sterrenAjax1
precies!! dan kunnen we volgende week tegen az weer rustig aan doen en punten verspelen.
10 -1
Joseph
Keizer neemt er blijkbaar genoegen mee dat zijn spelers dat niet elke wedstrijd geven, verklaart een hoop..
7 -1
Arie Vink
Zeg dan niks
2 -1
Heiko
Dat moet je iedere wedstrijd doen, 90 minuten lang, ook als je al met 3-0 voor staat.
5 0
Bjorn
Tegen Twente blijkbaar niet. Dat is het problem van ons Ajax, al jaren.
4 0
Boer Gijs
Als je dat nou tegen Heracles, Ado, Vitesse, Utrecht en Twente had gedaan, dan had je zondag normaal kunnen spelen.
3 0
Labrador
Dat is altijd belangrijk Donny
5 0