Hagebeuk lijdt pijnlijke nederlaag tegen PSV

BvdPloeg, 06-12-2017 om 16:55, 10768 views, AS, eDivisie | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Dani Hagebeuk heeft woensdag een pijnlijke nederlaag geleden in de eDivisie. De eSporter van Ajax leek de laatste weken aan de beterende hand, maar tegen PSV ging hij met maar liefst 1-4 onderuit.

Hagebeuk begon nog zo goed aan de wedstrijd tegen Ali Riza Aygün, die op de ranglijst vijf punten voor stond voor de wedstrijd begon. Ajax kwam na twee minuten al op voorsprong via Cristiano Ronaldo en Hagebeuk creëerde daarna enkele goede kansen op meer. PSV kwam er lang niet doorheen, maar maakte uit een spaarzame aanval wel gelijk via Patrick Vieira. 

Nadat Aygün wat omzette in zijn opstelling en tactiek kwam Hagebeuk er in de tweede helft eigenlijk niet meer aan te pas. PSV scoorde snel via Ronaldo en Paul Pogba en gaf de bal bijna niet meer weg. Pierre-Emerick Aubameyang maakte het in de slotminuut zelfs nog erger.

Door de nederlaag heeft Hagebeuk nu tien punten gehaald uit acht wedstrijden. Hij verloor vier keer, speelde één keer gelijk en zegevierde pas drie keer. Het negatieve doelsaldo van 18-20 vertelt verder het hele verhaal van zijn eDivisie dit jaar. 

Doelpunten:
1-0 Ronaldo (2')
1-1 Vieira (37')
1-2 Ronaldo (47')
1-3 Pogba (59')
1-4 Aubameyang (90')

Uitleg:
- Alle deelnemers aan de eDivisie spelen met een zelf samengesteld team, dat met online wedstrijden via FIFA Ultimate Team is verdiend. Alle achttien teams spelen één keer tegen elkaar op de Playstation, op dinsdag, woensdag of donderdag. De winnaar is winterkampioen. De tweede helft van het seizoen wordt gespeeld op de Xbox. De winnaars van de PS4 en Xbox spelen aan het einde van het seizoen om het landskampioenschap. 
- Eén wedstrijd duurt een kwartier en wordt voorzien van commentaar door twee commentatoren. Ajax eSporter Koen Weijland is één van hen.
- FOX Sports zendt de wedstrijden uit, maar deze zijn ook online te volgen. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Ronaldo en Pogba bij PSV.... Lekker realistisch spelletje.
0 0
Oliveira
Het kan nog veel gekker. Zo spelen ze zelfs met relieken uit het verleden: Cruijff, Van Basten, broertjes De Boer etc. Blijkbaar is het te moeilijk voor hun om spelers te gebruiken die minder goed zijn.
0 0
AIR-S
FIjn dat je op elk e-sport topic even je gal komt spugen.

Als je je wat meer zou verdienen (iets wat je sowieso niet gaat doen) dan weet je dat dit FUT systeem gebruikt wordt op de meeste internationale toernooien en nationale toernooien. Ik ga het verder niet uitleggen waarom, jij heb blinde haat tegen mensen die dit spel spelen en dat is je goedrecht.

Vooral blijven posten! Ik vind het vermakelijk.
0 0
KevinDurant
Tja, snap nog steeds niet waarom Koen Weiland nou onze eerste e sporter is en dan nu heel de tijd deze prutser alles laat spelen. Waarschijnlijk loopt het parallel met het echte Ajax
0 0
Babayaka
Mister Dani komt trouwens ook niet erg sympathiek over.
Komop zeg het is maar een spelletje.
0 0
FlyingDutchMan
Kan me wel voorstellen hoe pijnlijk het voor hem is, afgelopen seizoen haast onoverwinnelijk en alleen maar veren in zijn reet. Dit seizoen verliest hij nog van de lamme en de blinde..
0 0
jaribombari
Ruudje Gullit laat het de laatste weken ook pijnlijk afweten. Ik heb zelfs gehoord dat hij zint op een transfer naar FC Groningen.
1 0
0164AFCA
B O RING
1 0
Amsterdamsetrots
Koen Weijland is op dit moment ook gewoon beter.
0 0
Lane 8
Ik kan het door verplichtingen niet al te vaak spelen,maar ik zag dat Weijland 40 keer had gewonnen in de weekend league? Like, wtf
0 0
NotForSale
Klopt hij won ze alle 40 voor de eerste keer in deze FIFA hiervoor liep het stroever waardoor hij kwalificatie voor het WK vooralsnog mis liep
0 0
M.Olsen
Nu kan ik dus niet meer op werk verschijnen de rest van de week.....

-.-
2 0
ST
Who cares? Al die teams spelen met dezelfde buitenlandse spelers. Heeft niks met Ajax te maken en ook niet met de Eredivisie.
1 0
Babayaka
Messier Rondaldo Gullit zitten inderdaad in elk team
Zo saai.
0 0
FWAjacied
Benieuwd welk smoesje Dani nu weer heeft verzonnen.
1 0
talent020
Dani kom maar ff wisselen jongen!
0 0
Ruff Rhythim
Ik gok op een eigen goal van Hagebeuk in de laatste seconden van de blessuretijd....omdat ie moest niezen...
1 0
Redrum
Arme Dani gaat een paar vieze counters om zijn oren krijgen vandaag.
0 0
MelleAfca
Werd die onzin niet ook in de rust gespeeld in de Arena vorig jaar?
1 0