Foutje op website: 'Ciranni niet naar Ajax'

BVeenstra, 06-12-2017 om 11:20, 9482 views, De Limburger | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

MVV-verdediger Alessandro Ciranni komt niet naar Ajax. Dinsdag stond de Italiaanse Belg tussen de spelers van Jong Ajax op de officiële website, maar dat bleek een foutje te zijn geweest.

'We hebben wel vaker dat ineens een speler op de website opduikt die onlangs op het wedstrijdformulier stond in een duel tegen Jong Ajax', stelt Arjan Duijnker, persvoorlichter van Jong Ajax, in gesprek met De Limburger. 'Dat is in dit geval ook gebeurd.'

'Een transfer van Ciranni naar Ajax is totaal niet aan de orde. Ik zou het lullig vinden als die jongen dat nu zelf denkt', besluit Duijnker. Afgelopen weekend speelde Jong Ajax op bezoek bij MVV en daardoor is de fout volgens Ajax op de site geslopen.

Zijn zaakwaarnemer, Kristof Vandersmissen, liet dinsdag tegenover Ajax Showtime weten dat hij van niets wist en dat hij navraag zou doen bij Ajax. Tegenover De Limburger gaat hij in op de verklaring van Ajax. 'Een vreemde verklaring. Het lijkt erop dat ze zichzelf in willen dekken. Ik ben al meer dan tien jaar agent en ik heb dit nog nooit meegemaakt', aldus de Belg, vertelt dat er op dit moment niets speelt over een transfer van Ciranni. Een contractverlenging bij MVV is bovendien niet uitgesloten.

Heb je de Ajax-Kersttrui al besteld?

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Wel een bijzondere situatie hoor. Als je als webmaster iets wil proberen, voer je "test" in. Of voor de grap "Messi" of "Van Peppen". Maar zo'n specifieke speler? Heel apart.
0 0
altijdwelwat
Had die zaakwaarnemer na 10 jaar eindelijk een speler bij Ajax ..... duurt het maar 15 minuten .... toch mooi voor op zijn CV
0 0
wasooittrotsopajax
Ze maken wel meer foutjes.
0 0
hakkietjakkie
Wat een gelul hahaha! Dat kan letterlijk geen fout zijn! Iemand moet toch echt eerst die naam invoeren!
2 -4
afcas
jij hebt duidelijk een it opleiding gedaan.
1 0
Duif63
Zou toch jammer zijn als over 5 jaar blijkt dat dit de nieuwe Dani Alves of Philipp Lahm is.
0 0
wt4ajax
Denken we eindelijk een van die genoemde kanonnen voor achterin binnen te hebben, is het opeens een foutje...

0 0
MosesD
Wel grappig hoe zoiets kan. Nooit van die jongen gehoord, meteen filmpje eens bekeken. Ziet er niet eens slecht uit. Prima trap, zeer aanvallend, snel, jong. Tja, vergeleken bij Veltman is natuurlijk al snel veel goed. Hoe gaat het ondertussen met die Colombiaan? Kunnen we die nog in Ajax1 verwachten of gaat die onverrichte zaken terug naar Cali?
1 -1
wladimir
Op Neres moesten we ook heel lang wachten. Bij Orejuela lijkt het er toch op dat het een paniekaankoop is geweest. Zeefuik lijkt hoger in de hiërarchie te staan.
0 0
Mr.P.
huh? de naam is toegevoegd doordat mvv tegen jong ajax speelde?

de tekst is uit zichzelf door de wedstrijd op de website komen te staan,
klinkt als een toppunt-van-geduld grap :-D

lang leve dynamische/ interactieve database scripting
0 0
Leprechaun
"We hebben wel vaker dat ineens een speler op de website opduikt die onlangs op het wedstrijdformulier stond in een duel tegen Jong Ajax [...]"

Haha, wat is dit nu weer voor onzin? Omdat je tegen MVV speelt, verschijnt zo'n jongen ineens magisch op de website van Ajax?
2 0
AIR-S
Raar foutje
0 0
Middenweg401
Ik heb vorige week de samenvatting gezien. Ik denk dat ik er binnenkort ook wel tussen sta.
0 0
FlyingDutchMan
Denk in het midden
0 0