Wie maakte de mooiste goal in november?

BartVeenstra, 30-11-2017 om 18:10, 3763 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het is weer de hoogste tijd om je stem uit te brengen voor het doelpunt van de maand. Ook in november waren er genoeg mooie doelpunten te zien in de Johan Cruijff ArenA, op sportcomplex De Toekomst, maar ook daarbuiten. Welke treffer vond jij het mooist?

Uit het eerste elftal kan er gestemd worden op de treffer van Donny van de Beek tegen NAC Breda. Het gaat hierbij om de 0-8. Ook Justin Kluivert is genomineerd uit Ajax 1. De linksbuiten scoorde op prachtige wijze de 3-1 tegen Roda JC (uiteindelijk 5-1) binnen.

Verder zijn er voornamelijk jeugdige treffers genomineerd. Szabolcs Schön scoorde namens Ajax O19 tegen Willem II, terwijl Jurgen Ekkelenkamp voor datzelfde elftal scoorde tegen NEC/FC Oss. Ook uit Jong Ajax zijn twee treffers genomineerd. Noussair Mazraoui scoorde op sublieme wijze tegen Jong AZ, terwijl Dennis Johnsen de verdediging van FC Dordrecht eerst zoek speelde, alvorens hij het net vond. 

De doelpuntenmakers worden vervolgens nog wat jonger. Uit Ajax O17 scoorde Sontje Hansen bijvoorbeeld na een heerlijke actie tegen PEC Zwolle, terwijl Naci Ünüvar (Ajax O16) met een heerlijk schot scoorde tegen FC Twente. Ook Gianni Adjiembaks, speler van Ajax O13, scoorde een knap doelpunt tegen FC Utrecht. Tenslotte is ook een speelster van de Ajax Vrouwen genomineerd. Davina Philtjens scoorde met een prachtige boogbal tegen de vrouwen van SC Heerenveen. Stemmen kan op de Facebook-pagina van Ajax.

Verkiezing Doelpunt van de Maand november

De maand november zit er op en dus gaan we op zoek naar het Doelpunt van de Maand. Stem op facebook.com/afcajax op jouw favoriet uit de 10 genomineerden. ►SUBSCRIBE NOW http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW US Twitter: http://twitter.com/afcajax Facebook: http://facebook.com/afcajax Instagram: http://instagram.com/afcajax Snapchat: http://snapchat.com/add/afcajax

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
bremovic
hansen was prachtig doelpunt!
0 0
wolterx
Ik vind die van Hansen echt heerlijk, technisch zo sterk gedaan en dan rustig afmaken.
0 0
AlexIbarra
Ik ga een keer voor Philtjens. Dan Kluivert en Hansen.
0 0
RaynoFischer
1. Kluivert
2 Unuvar
3. Philtjens of die van Donny
0 0
Ajax95Duivendrecht
Kluivert tegen Roda
0 0
Suarez16_
Kluivert zonder twijfel. Al was die van Johnsen ook lekker gedaan.
0 0