Mazraoui na nederlaag: 'Vond mezelf lekker spelen'

JesseTH, 24-11-2017 om 23:00, 4681 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Noussair Mazraoui is ondanks de 2-1 nederlaag van Jong Ajax tegen NEC niet geheel ontevreden over zijn vrijdagavond. Hij scoorde zelf de enige Amsterdamse treffer en ook hetgeen wat zijn team liet zien kon hem bekoren.

'Vandaag was het niet zoals de andere wedstrijden. We hebben goed gespeeld en de wedstrijd gedomineerd', opent Mazraoui op positieve toon in een gesprek met FOX Sports. 'We hebben laten zien wat we kunnen, iets wat we voor de nederlagen altijd hebben laten zien. Na het doelpunt gingen we er nog steeds voor, maar we werden slordig en dan valt hij voor hen.'

De middenvelder, die dit seizoen ook vaak als buitenspeler speelt, scoorde het enige doelpunt vanaf de rand van het strafschopgebied. 'Ik vond mezelf lekker spelen en van mijn individuele tegenstander heb ik ook gehoord dat ik een geweldige wedstrijd heb gespeeld. Dat is een teken van respect, dat is gewoon lekker.'

Mazraoui staat bekend om zijn veelzijdigheid en is in Jong Ajax dan ook al vaak op verschillende posities geposteerd. 'In vergelijking is het dit seizoen wel wat stabieler qua positie. Meestal is het gewoon linkshalf of linksbuiten, maar mijn positie is toch wel echt linkshalf.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Dit vind ik nou een echte Ajax-middenvelder.
Doet geen gekke dingen, goed overzicht, is vaak in beweging, technisch allround goed, speelt vrij gedisciplineerd. Heb de laatste paar wedstrijden niet gezien maar tot nu toe is hij dit seizoen m'n favoriete speler bij Jong.

Als hij niet in de plannen voor de 2e seizoenshelft voorkomt is verhuur aan een eredivisieclub misschien goed voor z'n ontwikkeling. Maar eigenlijk zie ik hem liever hier.
0 0
Duif63
Hij is beter en een stuk functioneler als Eiting. Blijft gaan en scoort ook makkelijk. Een soort Dick Schoenaker.
0 0
iammike
Speelt al een jaar behoorlijk goed! Denk dat zijn contract wel verlengd kan worden. Leuke speler om erbij te hebben. Hoef je geen breedteaankopp voor 3,5 miljoen voor te doen lijkt me.
3 0
Onpartijdig
Doet het enorm goed, had het voor dit seizoen niet verwacht. Is hij al stabieler dan Eiting? Hopelijk kan hij nog 1 of 2 stappen omhoog zetten.
1 0