[Update] Pinas toegevoegd aan Oranje O16

BvdPloeg, 28-11-2017 om 14:50, 17172 views, Ajax Showtime |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Peter van der Veen heeft zeven Ajacieden geselecteerd voor een Vierlandentoernooi in Amerika in december. Er staan voor de talenten drie prachtige affiches op het programma tegen Brazilië, Amerika zelf en Engeland.

Brian Brobbey, Ryan Gravenberch, Sontje Hansen, Ki-Jana Hoever, Neraysho Kasanwirjo, Calvin Raatsie en Kenneth Taylor zijn de zeven gelukkigen van Ajax die mee mogen naar Amerika. Met zeven Ajacieden houdt trainer Van Veen zich in. Ten opzichte van de twee oefenwedstrijden tegen Polen in oktober zijn Nuri Emre Aksit en Jaymillio Pinas er niet bij. Pinas staat samen met Max de Waal en Hossein Zamani wel op de stand-by lijst.

Oranje O16 speelt de eerste wedstrijd van het Vierlandentoernooi op 29 november tegen Brazilië. Op 1 december volgt het treffen met Amerika en op 3 december wordt er afgesloten met een wedstrijd tegen Engeland. Op 26 november reist de selectie af naar Amerika, waar eerst nog een paar dagen getraind wordt. 

Update - 14.50 uur (28 november 2017)
Jaymillio Pinas is toegevoegd aan de twintigkoppige selectie van Oranje O16 voor het Vierlandentoernooi in Amerika. De spits van Ajax O16, tot dusverre goed voor veertien treffers, stond op de stand-by lijst en mocht alsnog zijn koffers pakken. Brian Brobbey, Ryan Gravenberch, Sontje Hansen, Ki-Jana Hoever, Neraysho Kasanwirjo, Calvin Raatsie en Kenneth Taylor stonden al op de definitieve lijst.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Bekijk snel de Sinterklaasacties in de Ajax-shop

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Champy
Eigenlijk is het gewoon een schande dat er betere spelers achterblijven.
Donny en Ian had je kunnen meenemen. Zelfs Unuvar doorschuiven is precies te veel gevraagd.

Bij de KNVB zijn ze gewoon gek op presteren, nou neem dan gewoon 10- 11 Ajacieden op en volgend jaar haal je gegarandeerd de finale.
1 0
10Pele10
Dit is toch geen niveau meer voor Gravenberch?
0 0
wolterx
Hij krijg kans zich tegen toplanden te laten zien, mooie ervaring die leerzaam kan zijn. Denk dat dit goed voor hem is.
0 0
Champy
Klopt, moet eigenlijk opgeroepen worden voor de o17, hoewel spelen tegen Engeland en Brazilie geen slechte ervaring is, maar hierna moet ie echt naar de o17.
0 0
DaishRedan
Speelt niet eens goed voor o16 laat staan en O16 mag Unuvar toevoegen veel meer voetbal dan bijv Ki Jana Hoever
0 0
Suarez16_
Waarom geen Zamani?
0 0
DaishRedan
Uitvorm en scoort nooit
0 0
Champy
Al een tijd uit vorm.
1 0