Dani's eDivisie: Zwaar programma op komst

giobelloni, 20-11-2017 om 12:25, 6385 views, AS, eDivisie |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Dani Hagebeuk heeft in de vijfde speelronde van de eDivisie zijn tweede overwinning op rij behaald. Tegen hekkensluiter Menno Bouhuijzen van NAC werd het 5-1. Daardoor stijgt Dani nu naar plek acht van de ranglijst, met acht punten achterstand op koploper ADO Den Haag.

Opstelling NAC: Oblak, Carvajal, Umtiti, Varane, Marcelo, Casemiro, Paulinho, Modric, Iniesta, Ambrose, Griezmann.

Opstelling Ajax: De Gea, Valencia (IF), Azpilicueta (IF), Ramos, Marcelo, Pogba, Gullit (Icon), Vieira (Icon), Messi, Suarez, Ronaldo.

De e-wedstrijd NAC – Ajax kende dit jaar veel overeenkomsten met de daadwerkelijke wedstrijd. Een grote overwinning voor Ajax en een tegenstander die in de onderste regionen staat en meer meedoet voor de gezelligheid dan voor resultaten, tenminste als het aan de supporters ligt. Het was dit keer voor het eerst dat beide clubs elkaar in de eDivisie troffen, omdat NAC vorig seizoen nog actief was in de Jupiler League. Maar toch wist Dani al wat hij kon verwachten. Aan de ranglijst was namelijk al af te lezen dat tegenstander Menno puntloos onderaan stond met nul punten en een negatief doelsaldo van min vijftien.

Voor Dani dus hét moment om zijn overwinning op Heracles een goed vervolg te geven. En dat lukte. Dani won overtuigend met 5-1, maar was dat ook eigenlijk aan zijn stand verplicht. Het was dan ook iet wat verrassend dat het niet net zoals zaterdagavond 8-0 werd. Maar daarvoor bood Menno van NAC toch net genoeg weerstand. Die weerstand zal voor Dani de aankomende weken alsmaar sterker worden. Zo staan er wedstrijden tegen topspelers als Tom Heijnen (Roda JC), Tony Kok (FC Twente), Ali Riza Aygün (PSV) en Levy Frederique (Excelsior) op het programma. Alle vier staan ze op dit moment boven Dani in de eDivisie en dus kan hij zijn borst nat gaan maken.

Maar niet alleen in de eDivisie wordt het spannend voor de eSporter van Ajax. Ook in de kwalificatie voor de FIFA eWorld Cup wordt het spannend. Vorige keer vertelde ik al dat de FUT Champions Cup #1 eraan komt, en dat werd maandag bevestigd door Dani. Op zijn Instagram liet hij weten dat hij ook afgelopen weekend weer een prima Weekend League heeft gedraaid, 39-1. Dat betekent dat hij in de maand november een voorlopige score van 116-4 heeft behaald waarmee hij op dit moment 22e van de wereld is op de PlayStation. Daarmee zit hij ruim binnen de marge van de eerste 64 spelers die zich kunnen kwalificeren voor de eerste FUT Champions Cup.

 

UPDATE KWALIFICATIEMAAND WEEKEND LEAGUE 👉🏻👉🏻 39-1 it is! 🔥 Dik tevreden over mijn spel dit weekend, en daarnaast heb ik mij zelf in een goede positie neer gezet voor kwalificatie! 👊🏻 116/120 totaal deze maand. Volgend weekend de beslissing, de laatste Weekend League die gaat bepalen of ik naar de eerste WK kwalificatie FIFA 18 ga 👀 Naar mijn inschatting heb ik genoeg aan 37-3 volgend weekend! Daar gaan we natuurlijk niet voor, maar het is fijn om te weten dat ik er heel erg goed voor sta 🔥 Let’s do it! #BlijvenStrijden #TeamAjax ❌❌❌

Een bericht gedeeld door Dani Hagebeuk (@danihagebeuk) op

Zo blijkt dus dat Dani zijn stijgende lijn heeft ingezet. De eerste drie wedstrijden tegen Feyenoord, Willem II en FC Utrecht waren ongelukkig, maar Dani lijkt zijn vorm nu te hebben gevonden, zowel online als offline. Het is nu zaak voor Dani om dit vol te houden en met een goed gevoel richting de eerste kwalificatie te gaan. En mocht het dan zo zijn dat Dani zich in december al kwalificeert voor de FIFA eWorld Cup, dan kan hij zich daarna volledig gaan richten op de eDivisie.

Giovanni Belloni (Twitter: giobelloni | e-mail: g.belloni18@gmailcom)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Oliveira
Meest neppe aan deze "competitie"is dat iedereen Messi, Ronaldo etc. gebruiken. Het zou nog enig sinds vermakelijk zijn als ze in ieder geval de spelers gebruiken van de clubs die in dat seizoen ook aanwezig zijn. Niet: O ik ben over een club maar de spelers zijn niet zo goed als Messi enz. dus haal ik hun maar..... Goed zijn in FiFa is falen in het echte leven.
0 0
JesseMKB33
hahaha
0 0
Redrum
Tussendoor veel rust pakken en misschien eens een keer naar buiten om een frisse neus te halen.
1 0
mgtow
Zwaar programma? Moet ie tegen sumoworstelaars spelen?
1 0
0164AFCA
Lekker kansloos nieuws dit, van mij mogen ze die Edivisie best afschaffen.
3 0
JesseMKB33
Ja maar jij hebt gelukkig niks te zeggen. Zijn duizenden mensen die dit wel leuk en interessant vinden. Dat jij het niet leuk vind maakt het nog niet kansloos.
0 -1
Ajaxvooraltijd
Duizenden mensen wel. Wow wat een schare is dat man.
0 0
JesseMKB33
Duizenden ja, E Divisie heeft meer dan 42000 abbonnees op youtube. Genoeg mensen dus die het wel leuk vinden. Kansloze opmerking. Je bent niet alleen op deze wereld, kneus.
0 -1
0164AFCA
Gewoon afschaffen die handel of op youtube blijven.
0 0