'Wist van tevoren al dat het de beste keus was'

ArthurV, 14-11-2017 om 18:02, 5048 views, NOS | De nieuwe rugnummers zijn bekend!

Hakim Ziyech is terug bij zijn club nadat hij zich met Marokko heeft gekwalificeerd voor het WK ten koste van Ivoorkust. De middenvelder geeft tegenover de NOS aan erg blij te zijn met de plaatsing en met zijn keuze om uiteindelijk toch voor Marokko te kiezen.

'Dit was één van de mooiste weken die ik ooit heb meegemaakt', begint Ziyech. 'Na de wedstrijd is het in Marokko echt een enorm feest geworden. Waarom het nu wel is gelukt om ons te plaatsen? Omdat we een echt team zijn. Iedereen gaat voor elkaar door het vuur.'

Dat het zo goed gaat met Ziyech bij de nationale ploeg, is niet van alle tijden. Een aantal maanden geleden botste de middenvelder met bondscoach Hervé Renard, waardoor hij een tijd niet voor Marokko uitkwam. 'Het kan verkeren, maar ook dat is voetbal. Soms kan het raar lopen en is alles daarna weer goed.' Ziyech denkt zelf niet dat zijn keuze om voor Marokko te kiezen pas achteraf een goede keus was. 'Nee, dat wist ik al van tevoren.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
waynelove
De titel klopt niet.
0 0
Mocrodammerr
Prima keuze Ziyech. krijgt zoveel liefde en support van de mensen. dat bleek vooral toen hij conflict had met de trainer maar de supporters zijn naam bleven scanderen. Hopelijk gaan we een mooie wk tegemoet.
1 0
Ajaxvooraltijd
Succes Mocrodammer. Dat hele interlandvoetbal kan me eerlijk gezegd echt gestolen worden. Ik heb er nooit wat mee gehad. Vervelend lange onderbrekingen van en teveel onnodige blessures voor het clubvoetbal.
0 -1
Mocrodammerr
thanks gap. wanneer het om het eggie gaat, is interland voetbal toch wel leuk om te volgen, ik doel dan met name pp de betrokkenheid. Als het gaat om vriendschappelijke potjes- heb ik daar niet zoveel mee of dan kijk ik met 1 oog.
0 0
vijfennegentig
Het is een keuze die voor hem in principe niet verkeerd kón uitvallen.
0 0
vijfennegentig
In beide gevallen!
1 0
Heiko
Ziyech had graag voor oranje gespeeld luidde de titel van een een artikel hier een aantal dagen geleden
1 -3
FlyingDutchMan
Tuurlijk zegt Hakim dit, stel je voor dat hij zijn trots opzij zou zetten en eerlijk zou zijn. Ach ja, dan heeft hij ook gelijk zijn laatste interland gespeeld.. Zo verstandig is hij wel, maar blijft een geweldig interview waarin een journalist verteld dat de Marokaanse selectie bindend is. Dat gezicht zegt meer dan duizend woorden!!
1 0
geendagsvlieg
Het interview van Ziyech in september 2015 met FOX zegt eigenlijk alles.

Ziyech wilde alleen maar spelen...
1 0