Jong Ajax oefent dinsdagavond tegen Katwijk

giobelloni, 14-11-2017 om 13:25, 5134 views, vv Katwijk | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Jong Ajax speelt dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen de amateurs van vv Katwijk. Dat meldt de amateurclub op de officiële clubsite. De wedstrijd zal worden gespeeld op Sportpark De Toekomst. 

In verband met de interlandperiode is er ook voor de teams uit de Jupiler League geen programma deze week. Om toch in het ritme te blijven zal Jong Ajax het dinsdagavond opnemen tegen de koploper van de tweede divisie. De Katwijkers staan met 30 punten uit 11 wedstrijden stevig aan kop. 

De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark De Toekomst en wordt afgetrapt om 20.00 uur. Het is niet bekend of deze wedstrijd toegankelijk is voor publiek. Ook Ajax O16 en Ajax O19 spelen een oefenduel op dinsdag. O19 neemt het om 16.00 uur op tegen Jong Willem II en O16 speelt tegen Cambuur O17. Beide duels zijn ook op De Toekomst.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EKS
Wat ik me herinner
Van Bladeren
Dankerlui
Sidoel
Doekhi
Lartey
Bijleveld
Matisuwa
Mazraoui (Boultham)
Lang (Ylätupa)
Flemming
Boultham (Pasquali)

Doekhi werd geloof ik ook nog gewisseld laatste 10 minuten ofzo.

Katwijk speelde ook deels met reserves en testte jeugd. Bloedfanatiek Katwijk miste veel kansen, waar Ajax niet zo heel veel creëerde maar effectiever was (of wij hadden gewoon de beste doelman); de uitslag geeft m.i. wel iets vertekend beeld. Twee uitstekende momenten van Bijleveld (fraaie goal, na prima alleen voor de keeper te zijn gezet door ?? en opzetten aanval waar derde goal uit kwam). Plus twee penalties (overigens feilloos ingeschoten). Nuttige oefenwedstrijd waarbij Katwijk hoog druk zette en onze verdedigers alles moesten geven er voetballend zien uit te komen.
1 0
dongenfrank
top thanks, weet je toevallig ook wie de vierde goal maakte? Flemming 2 keer, bijleveld 1 en ...?
1 0
EKS
Vierde goal was penalty, wie derde goal maakte heb ik niet goed kunnen zien in drukke 16. Ook niet wie Doekhi verving. Was donkere jongen en matig verlicht veld. Aanvullingen welkom ;) zijn ook opnamen gemaakt mss komt er nog samenvatting?
1 0
dongenfrank
Is er iets bekend over een opstelling?
0 0
EKS
2-1 rust bij hoofdzakelijk Jong Ajax 2.
Flemming 1-0 uit penalty. Boultam mist geweldige kans alleen voor de keeper.
Bijleveld toch wel de smaakmaker. Maakte ook de fraaie 2-0.

nb wel wat erg weinig belangstelling hier voor deze match?
1 0
AIR-S
https://www.ad.nl/offside/katwijk-en-manchester-city-domineren-de-voetbalwereld~a7d5beb3/

Katwijk, altijd lastig!
0 0